TOLONGLAH TAK SANGGUP NAK LIHAT

Assalammualaikum & Selamat sejahtera

Tak nak cakap banyak korang sendiri tengok video ini
tak sangka manusia boleh bertindak zalim macam itu
oh! so sad lah..

kalau dah pernah tengok..jangan marah.. hik..hik..

AMARAN : Video ini boleh mendatangkan perasaan ngeri dan sadis



apa macam?
sebenarnya saya sendiri tak boleh tengok sampai habis...
so saya tak tahu apa penghujung video ini
ada siapa yang nak ceritakan pada saya tak?

hope ladang kita di malaysia ini tak lah sezalim ini
walaupun binatang itu tidak halal dimakan

loya..loya..

9 comments:

jaya jr said...

haha,pak cik pon tak sanggup nak tengok..malas nk loading internet slow.kui3

Aida Omar said...

@jaya jr kah3.. lawak la jaya jr nie.. sabar je la.

NAZREE said...

saya terpanggil untuk berkongsi cerita yang sama seperti mana cik pengarang lakukan. Komen saya untuk post cik aida dan sekaligus me-reply komen anda di post saya terdahulu.

fight for the right! yeah!
mereka juga makhluk yang bernyawa.

satu fakta penting: Masa orang barat nak buat kincir angin, isu pertama yang mereka bangkitkan adalah mengenai keselamatan burung. Adakah dengan kincir angin ini burung akan dibinasakan? Jadi mereka sehingga ke hari ini masih mencari jalan penyelesaian kepada isu burung ini.

azrinrahim said...

kecian nyer..xanggup nk tgok sampai habis..ad juga manusia macam tu kan..aduyai, pelik tol.. xbek bt mcm tu kt binatng..

IFA Athirah said...

erk..cuaknye nk bukak..ngee http://geekintherainbow.blogspot.com/

Bang Has said...

salam lawatan .. moga sejahtera selalu .........

Aida Omar said...

@azrinrahim mcm saya juga la, tak sanggup nk tgk smpai habis. manusia lagi zalim dari binatang

Aida Omar said...

@IFA Athirah ekeke.. langsung x mo buka erk? rugi la.. try tgk lagi skali. =P

Aida Omar said...

@Bang Has salam Bang Has.. InsyaAllah.. amin =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar