MISS FROGGIE PERLUKAN PENDAPAT

Assalammualaikum & Selamat sejahtera

ASAL

or

BARU


korang rasa mana yang ok?
geram actually nya sebab sampai sekarang tak jumpa-jumpa lagi background frog nie
bila sudah berkenan, font dan style font pula tak boleh ubah
hampa lagi..

last-last jumpa yang hijau macam atas itu..
tapi confused pula mana yang lebih nice mata memandang
takut corak nya crowded sangat kan

agak-agak korang?




20 comments:

Mas Aziana Othman said...

yang asal somel.=)

Aida Omar said...

@Mas Aziana Othman yang asal nie lebih cumey erk? hik3.. nampak lebih jelas kan. tnkz bg pendapat.. :)

fybest said...

yg asal lawa....

Aida Omar said...

@fybest orang kedua dah ckp mcm nie... hik3

tnkz fybest bg pendapat.. nanti aida singgah blog fybest erk.. =)

sherah said...

yg asal cute lgi !! :)

nasri said...

sy rse yg asal lg sedap mata memandang.. just pndapat sy.. =)

NAZREE said...

pada saya, design blog anda kini lebih cantik dan tersusun gadget2 nya.namun background tu agak sakit mata sket.Kalau dapat warna plain, memang dah semart dah~

lagi satu, buang word verification tu. ini lebih memudahkan pengomen mengomen entry anda~

Fantastic Ajane said...

hi aida..:) ni bru bw ni..yang asal tu comel sbb jelas tulisan n da friggie...tg baru tu backgroung mcm ok..cuma kena tukar warna tulisan la..:)

Shida Radzuan said...

Aida shida rase yg asal :)
nak shida bantu ke untuk cari wallpaper yg ssuai tuk blog aida ni^^

Aida Omar said...

@sherah tu la kan.. tq sherah. aida mmg nak cari background frog sebenarnye. hihi

Aida Omar said...

@nasri nasri pun kata gitu kan.. tq tau nasri. :)

Aida Omar said...

@NAZREE plain.. xde corak la kan. tq pandangan u nazree. nanti aida tukar ttg pasal word verification tu.

Aida Omar said...

@Fantastic Ajane puas godek2 dah tak jumpa juga yg berkenan. ada yang kenan tapi font pulak tak bole tukar. yg hijau tu mmg lawa. tapi crowded plak.

Aida Omar said...

@Shida Radzuan eh benarkah shida nak bantu?? teruja + xcited nie..hik3

Shida Radzuan said...

nanti shida try usha2 yer..nak template yg macamne?warne ape?mst ade frog ke wall tu?hihi^^

Nyze 二ザ Crazee said...

yang asal lagi comel.
nanti katak tu tenggelam dalam BG...
>__<

~MISS LEAYA~ said...

yang asal lagi chanteq..~~ :)

Aida Omar said...

@Shida Radzuan apa-apa pun boleh, nak yg simple2 je. nie yg sayang lebeh kt shida nie.. ekeke.. =P

Aida Omar said...

@Nyze 二ザ Crazee betul-betul tak nampak katak yg cumey tu.. tq nyze =)

Aida Omar said...

@~MISS LEAYA~ hye miss leaya.. awak pun kata gitu kn. mcm tu x jadi la tukar.. hik3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar