SAYA NAK MINTA TOLONG NIE??

Assalammualaikum & Salam sejahtera kepada sahabat-sahabat saya yang dikasihi..

hai..hai..

Hope u all sihat-sihat semua..kalau sesiapa yang kurang sihat itu, saya akan doakan semoga korang-korang cepat sihat dan bersemangat seperti biasa..

sebelum tu, saya nak minta maaf kalau entri dalam blog saya nie membosankan, menyampah atau mengelikan..almaklumlah luahan hati semata-mata. hihi..


atau ada yang menyinggung perasaan korang, saya memohon seribu kemaafan ya.

korang memberi semangat pada saya untuk terus menapak
@
menyemak dalam dunia blogging nie..


terima kasih tidak terhingga pada korang yang sudi follow blog tak seberapa saya, jasa korang amat saya hargai..buat masa ini saya tak sempat lagi tinjau beberapa blog yang telah saya follow..nanti bila free hujung minggu macam hari nie, bolehlah saya jalan jauh lagi untuk menjelajah blog korang yang
hebat-hebat belaka tu kan..seronok oo blogwalking..

sekejap!! rasa macam banyak membebel takut lari tajuk kang..

kembali pada tajuk asal..SAYA NAK MINTA TOLONG NIE??..
sebenarnya saya nak minta pendapat korang untuk blog saya ini..apa yang kurang, apa yang overdose ke..atau idea-idea korang yang bernas lagi mantap..saya tahu korang semua
pandai-pandai belaka..kan? kan?

itu je saya nak minta tolong..sikit je kan? lagi sekali apa sahaja korang punya pendapat, idea atau kutukan sekali pun..amat-amatlah saya hargai..dari situ saya tahu apa kelemahan saya dan seterusnya saya boleh memperbaikinya lagi..

LOVE U ALL...

6 comments:

NAZREE said...

waduh..ini sudah masuk 3 kali dah tekan-tekan sini..kite torai ye~

Blog ini sudah nice dah pun, nak tambah ape lagi? tak perlu dah kot. Kalau berat dan berserabut sangat pun orang tak mau bace~.hehe.

btw, about posting dan entry. Itu depends pada owner sendiri. Hak masing-masing nak tulis iaini bebas.hehe. Asalkan menarik k~.

p/s: keep in touch~

little cart00n said...

yg penting kita sendiri seronok menulis entry! :)

LindaRahim said...

ok je...pendek dan padat...

Aida Omar said...

NAZREE > Hehe..aida pun suke singgah blog nazree..
oh..dah ok ea mcm nie..tq tau bagi
pendapat.

Aida Omar said...

little cartoon > betul kata dear cumey sorang nie
selagi ada idea utk menulis
kita tulis..
thankz dear bagi pendapat..

Aida Omar said...

Linda Rahim > dah macam berita plak
pendek dan padat..hehe
thnkz bg pendapat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar