1st CONTEST DARI XCYBER : POSE DEPAN CERMIN

Assalammualaikum & Selamat sejahtera

contest ini telah di tag kepada saya oleh ISMILADYJAJA rakan baik blogger saya



contest ini agak unik sebab syarat-syaratnya korang kena pose depan cermin
mesti ramai yang selalu buat pose macam ini kan
kalau ada jom la join contest ini

baca syarat-syaratnya disini 1st contest dari xcyber : pose depan cermin
dah baca??
apa lagi join lah..

sebenarnya tak suka pun ambil gambar depan cermin ini, sebab takut terlalu lawa nanti (muntah darah)..hik3
setelah diselongkar jumpa lah sekeping gambar ini


so ini je yang mampu saya bagi.. =)

saya tag kawan baik saya






6 comments:

NAZREE said...

Alhamdullilah, sebagai balasan kerana menikuti contest yang dianjurkan THE BLADERZ, saya telah letak link anda sebaris dengan blogger hijau yang lain. InsyaAllah tiap-tiap entri yang anda post, anda akan dapat 1 komen special dari saya. Terima kasih~ hehe

acan ketot said...

wahh..
mcm best jew..
ngeeee...

Aida Omar said...

@NAZREE wahh!! berita baik dari nazree nie..sgt2 teruja mdgrnye.

tq nazree...

Aida Omar said...

@acan ketot ape lagi jom join sesame.. hehe

klik je blog contest tu..

cempakakuning said...

Salam perkenalan Aida.

Gudluck ye.

Sis nak tag ga ni.Harap2 sudi join dan mention Cempaka kuning as referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

Aida Omar said...

@cempakakuning tnkz sis tag aida..InsyaAllah aida cuba join.. welcome..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar