LOLLICRAFT :: I HEART HANDMADE GIVEAWAY

Hasil dari jelajah blog orang terjumpa plak blog yang sedang adakan giveaway

Ini Banner dia


cantikkan? riben polkadot..sangat suka dengan polkadot

antara syarat-syarat yang tuan blog dah tetapkan seperti : -

1) jadi FOLLOWER blog mia (and mia pun akan follow korang)

2) letakkan link BLOG MIA KT BLOGLIST KORANG..hehehe

3) create satu entry ,PASTEKAN BANNER G.A ni k.. - pic yg ade riben polkadot tu :)

5) jangan lupe letak LINK ENTRY KORANG KAT COMMENT BOX bwh entry ni..

6) bagi NICKNAME  dan EMAIL-kang 'ter'menang plak senang mia nk carik heee

7)  SEORANG peserta paling bertuah akan dipilih..cara ape mia pilih??..rahsia.. ^__^

8) setiap penyertaan mia akan masukkan dlm BLOGLIST DI BLOG MIA..suke tak?(^___^)

hadiah nya pun sangat-sangat lah sweet


Tarikh tutup : 22 April 2011 
Jam : 11.59 pm

kalau korang berminat nak join klik sini Keluhan Si Laptop Tua korang juga boleh baca entri2 dalam blog nie..

*dah follow kenalah jadi reader dan pengomel tetap pada blog ini..baru masyukk!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar