PART 1 - LAWATAN UNTUK FOLLOWER TERSAYANG


MERENTAS IMAN

Mula berblogger pada 1 December 2008
sangat suka dengan carrot agaknya..tengok saja header dia tu.
siapa-siapa suka carrot boleh lah order dekat dia nie..
entri macam-macam ada..pasal diri ada, info ada, lawak ada.
tema blog warna oren dah kata carrot
follow : 144 orang
tak sempat nak kenal rapat sebab dia jarang ada, busy dengan study agaknya




tubelawak.blogspot


Mula berblogger pada 28 Jun 2009
padan dengan nama blog nya tubelawak..hasil setiap entri nya memang
sempoi habis. Suka dengan gaya slumber dia tulis entri
santai sahaja
tema blog kelabu dan putih
simple dan kemas
follow : 8834 orang
hebat! hebat!



GILAWER

Mula berblogger pada 19 Februari 2011
jangan takut untuk follow sahabat ini
korang tak kan gila punya la
blog yang banyak info
entri banyak berkisarkan tentang IT
tema simple suci dan putih
header simple je beb
follow : 328 orang


Semanis tart cherry

Tema blog nya sangat cantik
pink keseluruhannya
memang cantik la dan kemas
ownernya pun muda lagi
entri pun macam-macam ada
cume tak ada blog archive untuk post
yang ada cuma home dan older post
tak tahulah mungkin saya tak nampak ke..hehe
tapi best sangat tema dia..pandai dia hias
berlatarkan lagu yang santai
follow : 262 orang

* Kalau ada yang tersilap maaf ya..itu hanya hasil lawatan pertama kali sahaja. hihi..

2 comments:

sherah said...

wow !..tersentp saya..bila tgk header sya ada kt entry nie..huhu...thanks yeah !...btul2..x smpat nk knal...haa..mggu nie dah abis aktiviti..bleh la knal2..huhu

Aida Omar said...

@sherah hehe..utk follower tersayang sy. tersentap?? aiyookk...
ea ke? boleh sgt la ea..bile free hai2 je kt shoutmix tu.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar