CONTEST BLOG SAYA SMART

Contest ini dijemput khas oleh rakan blogger saya iaitu
SITI NURFARIHA
thankz ya fariha..
baru hari ini dapat join contest ini
sebelum terlupa

contest ini memang menarik tengok saja title contest ini
BLOG SAYA SMART
contest ini di taja sepenuhnya oleh UNKNONYMOUS.BLOGSPOT.COM
first time jejakkan kaki ke blog cik nie, background dia memang lip lap lip lap
dan sangat cemburu dengan header dia yang simple miut itu, bukan blog aje ownernya pun cute
^_^

sudah-sudah mari kita join contest ini




boleh merapatkan silaturrahim sesama kawan blogger, boleh juga tambah kawan-kawan kan? kan?
tapi saya tahu blog saya memang smart..hehe
syarat-syarat penyertaan nya sungguh senang. Korang boleh klik SINI untuk terus ke blog contest ini. Senang kan? 

hadiah menarik menanti anda berupa wang tunai original

jom la join ramai-ramai, yang berminat itu, jangan tunggu-tunggu lagi mari kita lakukan

apa tak sempat??

Tarikh tutup nya 20 Mei 2011 sayang, jangan kata tak sempat cepuk karang. (berbaur unggutan)

dengan hati terbuka mulut ternganga saya tag 


6 comments:

Fantastic Ajane said...

hi dear..tq tag Fa k..wah bnyk tuyl lagi tag yg FA x sempat nk langsaikan la..:) hehheh...

Aida Omar said...

@Fantastic Ajane slow2 FA nanti bila senang kita post contest je keja. hihi

ismiladyjaja said...

thanx Aida...gud luck ye.. so skrg nk g melawat blog tuan punya contest.. hehehe

Mr Laptop.ez said...

Thanks for supporting me..
Btw, good luck juga kat awk dalam contest blog saya smart tuh!

Aida Omar said...

@ismiladyjaja sila..sila..join. nie yg syg lebih kt ladyjaja nie. haih!! :P

Aida Omar said...

@Mr Laptop.ez kita kan kawan..of coz support masing2 ok..ape2 pon nice dpt knl blogger mcm awk. :) thnkz.. join la sekaki..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar