SUAIKENAL 2 - SAHABAT FROGGIE


Rakan ke 3 - Cik Ernee

comey kan gadis nie? sweet betul wajahnya. Blognya pun berwarna pink polkadot.
loading blognya pun mesra dengan pengguna broadband. Blog yang kemas, tersusun dan tak banyak penggunaan widget. Entry terbaru dari tuan blog ini BERCUTI bersama-sama kawan-kawannya.
Bilangan followers seramai 520 orang



Rakan ke 5 - fybest

Nama je blog tak cute tapi cute sebenarnya..tengok saja header dia comey kan?
paling tak tahan ayat serius takkan update selalu
ha paham-paham saja lah ya kalau tuannya tak update blog dalam tempoh yang lama..
Blog ini bertemakan warna ungu polkadot, sangat kemas dan tidak mempunyai widget yang banyak.
loading pun agak cepat.
owner ada di India rasanya sekarang, kalau nak suruh fybest nie cerita kan tentang negara India cuba lah tanya dia. ^_^
followers seramai 487 orang.



Rakan ke 6 - Zyra

Sekali lagi geng pink muncul, blog ini juga bertemakan warna pink serta ada Geng pink di sidebarnya.
Blog yang simple, loading yang cepat, teratur, penggunaan widget juga tidak banyak
entry terbarunya Apa makna sayang abang pada adiknya mai baca entry nie, memang agak sadis dengan peranagai abang zaman sekarang ini.
Blog ini ada lah blog yang menceritakan kisah pengalaman owner nya sendiri tengok saja di header yang cute tu STORY OF MY LIFE
followers seramai 552 orang.


P/s : jika ada silap dan salah harap dimaafkan ya? kalau rajin pakat la pi follow mereka-mereka ini ^_^


6 comments:

ucu keyna said...

wah wah wah.. thanks ya sys.. hehehe..

fybest said...

ong~~ong~~gedek2~~
thanx..yer saya masih di India~~heee=)

miss zyra said...

hahha... thnx yaw! <3

Aida Omar said...

@ucu keyna nanti ucu punya turn plak ea? hihi

Aida Omar said...

@fybest hehe..ong2 berhoneymoon ke india ^_^

Aida Omar said...

@miss zyra its ok dear!! ^_^ sgt menghargai sahabat2 semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar