SIAPA NAK IKUT SAYA PERGI KE 10 TAMAN TERCANTIK DI DUNIA??

Assalammualaikum & Selamat sejahtera

cepat..cepat..siapa nak ikut saya pergi ke 10 taman tercantik di dunia??

tak perlu join contest atau pun kuiz, dan tak perlu juga bayar yuran.
Korang just bawak diri je dah cukup

tapi satu je syaratnya korang kena buka mata luas-luas sikit
untuk menikmati pemandangan indah ini.

jom!!


1. Suzhou, China



2.  The United States Botanic Garden, Washington, D.C.



3. The Skagit Valley, Washington state



4. The Dallas Arboretum


5. The Missouri Botanical Garden, St. Louis



6. Grant Park, Chicago



7. Chanticleer, Wayne, Pensylvania



8.  Mirabell Palace, Salzburg, Austria



9. Keukenhof, Belanda



10. Butchart Gardens, Victoria, British Columbia



dah tengok taman-taman ini kan? best tak? so tak payah pergi la kan?
tetibe je budjet lari pula. 







30 comments:

fadh leyanie said...

mmg cantik..amik gambor pengantin kat taman2 kat atas pasti lagi berseri..

aRa ❤ aFiq™ said...

cik aida.. lau na p bwk ara 1x noh.. =P

Ms. Whoda said...

nk ikot jgk...:)

Cik Azizah said...

cantiknya..kat Malaysia takde ke...boleh la jugak g lagi..ni jauh sgt..muahaha

G3-lina said...

cantik3! tapi yg no 8 tu, kalau takda tugu lagi cantik//. hehe~

Ayie Abas said...

RASA2NYA TAK ADA SATU PUN DALAM GAMBAR tuu YANG SETANDING DGN KECANTIKAN 'TAMAN NEGARA'...NATURE IS BETTER
LAGI SATU...TAMAN2 DI PUTRAJAYA PUN CANTIK2 JUGAK.

sweet like what said...

nak ikut... :D

Azza Firza said...

nak ikottttttttttttttt

LiLy @ MumMyQiStInA said...

larrr..baru jer nk kata nk ikut..tak jd plak.. ;)

cik bubu said...

cantik nyaaaa :D nak ikut !

^^yiyinLovatE,. said...

nanakkkkk !!!

najihah sahami said...

naseb baik terperasan ade read more. ingtkan aida main2. hehe..mish teringin nak pergi yang ada tulip tu...cantekkkkkkk.

Aida Omar said...

@fadh leyanie idea yg bernas..mesti cun je kan pengantin tu..hihi

Aida Omar said...

@aRa ❤ aFiq™ boleh2..nanti kita pakat pi sesama erk? hehe

Aida Omar said...

@Ms. Whoda meh..meh kite berangkat.. :)

Aida Omar said...

@Cik Azizah kat malaysia ada gak taman2 yg cantik2..cuma tak tersenarai dlm list dunia je..hihi

Aida Omar said...

@G3-lina a'ah kan..nmpk mcm mencacatkan pemandangan je ea?

Aida Omar said...

@Ayie Abas malaysia tetap no 1 erk? hehe

Aida Omar said...

@sweet like what jom..jom..cepat..

Aida Omar said...

@Azza Firza bole ade tmpt kosong lagi nie azza..hihi

Aida Omar said...

@LiLy @ MumMyQiStInA hehe..xjadi la budjet tak cukup pulak. :P

Aida Omar said...

@cik bubu xbole :P hehe..jom..jom

Aida Omar said...

@^^yiyinLovatE,. ha?? x nak erk? hihi

Aida Omar said...

@najihah sahami hehe..nasib erk? tulip mmg cantik kan mish?

wanie said...

wah..nice view..

abglan said...

mampu g tmn tasik s'alam je

Aida Omar said...

@wanie jom wanie kite pegi..hihi

Aida Omar said...

@abglanhahaha..same la kite abglan :)

amirul amir said...

cntk2...... trase aman jer ble tgk taman2 tu... kn best lau dpt lepak2 kt sn....

Aida Omar said...

@amirul amir dapat tgk pmdgn yg nice je kan..jom kite pergi jom. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar