1st ANNIVERSARY GIVEAWAY DUNIA SEBENAR SHIDA

Assalammualaikum & Selamat sejahtera

kali ini aida nak join satu giveaway dari sahabat baik aida iaitu shida..oh shida yang cumel maaf aida lambat join. bodek nampak ea. hehe..

antara syarat-syarat untuk join mudah sahaja

  1. seperti biasa buat entri dengan title "1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida" dan copy banner dalam entri link kan ke blog shida. (Siap)
  2. 'LIKE' fanpage shida untuk tahu perkembangan terkini GA ini. follow? terpulang ok! (Siap)
  3. perlu jawab soalan ini didalam entri : pendapat anda tentang shida dan blog shida (tolong! jangan buat karangan ok! hehee^^) (Siap)
  4. tag sekurang-kurangnya 3 kawan blogger. dia mesti tahu. (Siap)
  5. sudah siap komen link entri anda ke entri ini. itu saja! (Siap)



banner untuk give away kali ini 

PENDAPAT AIDA TENTANG BLOG SHIDA??


Sudah setahun bertapak di dunia maya
Dunia sebenar shida diberi nama
putih dan biru laut kesukaanya
kemas dan teratur itu lah blog nya

entri yang disajikan bertemakan info berguna
rugi kalau tak membacanya
pakar dalam nuffnang itu lah ia
sesiapa tak tahu sila lah bertanya 

header yang tenang nampak bergaya
seakan-akan duduk di tepi lautan 
burung berterbangan bersama perempuan serta payungnya
trademarknya menerokai dunia weblog tanpa sempadan

sekali singgah tidak bermakna
dua kali singgah terasa suka pula
masuk tiga kali terus melekat punya
tak percaya sila lah cuba

TRY LAWAT BLOG cik SHIDA disini 

PENDAPAT AIDA TENTANG SHIDA?

Tuan blog yang peramah rajin pula
boleh dikatakan setiap kali on9 pasti berjumpa
berborak sakan ada sahaja nak dikongsinya
bergelak ketawa kami bersama

berasal dari perak negeri kelahirannya
banyak beri nasihat dan tunjuk ajar dalam dunia maya
orangnya simple baik pula
pendengar setia itu lah orangnya

walau pun kenal dalam blog sahaja
rasa macam selalu jumpa
ini bukan nak membodek shida
tapi itu lah luahan dari hati aida

Terima kasih tidak terhingga
kerana sudi mempelawa
marilah kita semua menyertainya
tanda sokongan kepada tuannya

ok tiba masa nya aida nak tag 3 orang untuk join giveaway Shida












6 comments:

shida'R said...

Aida......terbaik!!! hahaaa...like2 gilesss!!

tq so much sudi juga aida join GA shida ni..mcm xsgka plak aida akn join bunyi gaya...mcm bz je xde msa nk curi msa menaip hihi..lastly...taraaaa...hehee..alhamdllah..dpt juga join..tq so much n gudLuck k aida :)

Jaedie said...

kte pun ada buat giveaway jugak.jom join!!hee ;D

Ayie Abas said...

BAIK HATI laa AIDA nie...SELALU INGAT DAN TOLONG KAWAN2. ^_^

Aida Omar said...

@shida'R hehe..harus lah join shida..mane leyh x join. larat lagi nk taip nie. hehehe... welcome dear ^_^

Aida Omar said...

@Jaedie ea ke jaedie..InsyaAllah nnt aida join k. ade mase nnt :)

Aida Omar said...

@Ayie Abas hehe..biasa2 je la ayie. :) ade mase aida join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar