1st GIVEAWAY LANA!

Assalammualaikum & Selamat sejahtera

minggu ini saya nak memenuhi kesemua undangan atau jemputan yang telah di tag untuk saya
so minggu ini mungkin tak ada entri selain contest, GA, bloglist or whatever lah yang sewaktu dengan nya..
hehe

( Dinamakan minggu gila contest, GA bloglist )

GA kali ini di tag oleh rakan saya Teaqarh dan dijemput sendiri oleh owner GA ini iaitu Tyntha Lana

terima kasih kerana sudi menjemput saya ^_^


Untuk melihat syarat-syarat yang lebih jelas boleh click di banner ini

Tarikh tutup nya esok : Rabu ( 15 Jun 2011 / 6 Petang )

Hadiahnya sila lihat sendiri.. ( sesuai untuk si penjaga kulit )
dan boleh menempatkan diri di bloglist


Tag 



6 comments:

TYNTHA LANA said...

tq sudi join :) salu2la ya jenguk lana, keep update. plg lewat this weekend kuar result.

Aida Omar said...

@TYNTHA LANA cepat nye keluar result..ok2. tnkz juga pada lana cz sudi ajak aida :)

SweetLikeWhat said...

gud luck :D

qamarguyz said...

salam ziarah..
huhu..mesti banyak dapat undangan ni kan? ;)
all da best

Diari Si Froggie said...

@SweetLikeWhat terimas dear :)

Diari Si Froggie said...

@qamarguyz sampai sekarang nie pun banyak jemputan ha qamar.. hehe. lama tak pi blog qamar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar