Anonymous SUDAH MULA MENYERANG BLOGGER

Assalammualaikum & Selamat sejahtera

H4cK3D By Anonymous

Thanks too D3nY Cr3wZ
 email: myanonymous.my@gmail.com
contact us if you want back this blog.-Anonymous-


tajuk boleh tahan gempak..tapi ini memang kenyataannya si Anonymous sudah mula menyerang blogger-blogger kita..antara blog-blog yang telah di hacked oleh Anonymous ini


antara kata-kata Anonymous kepada blog yang mereka sudah hacked :
1. take it easy, if you want me to delete this blog, I'm ok..just take it easy..Luckily I don't take your email account too.
2.  why? because your password easy to trace..did you change it yet? If you don't mind, I'll write it here.
Facebook-same password.google email -same password.blogger -same password.

mungkin untuk langkah berjaga-jaga korang tukar lah ketiga-tiga password ini kepada password berlainan
dan sebolehnya campurlah password korang dengan huruf, simbol dan nombor
lagi panjang lagi bagus

dan jika anda diserang oleh Anonymous yang serta kan email mereka untuk korang dapat kan semula blog korang..ikut la kata mereka email kan. 

Hope jauhkan lah dia dari hacked blog kita ya dak? 



26 comments:

missSandwich said...

pe effect lps kne hacked???????

Aida Omar said...

@missSandwich blog x dapat dibuka oleh owner

raima said...

cis bahaya gilaaaa~
raima pn bru tau ni smlm dari blog adik mamat...gejala baru di blog

aRa ❤ aFiq™ said...

eee.. minx jauh la dr sume ni..

Lieyly ︱ Alia said...

huh , takot alia..tpi kan , blog alia xpemes,,xpa kot :D

a pis of art said...

terbaik la deorg ni.

AmalinaNashihin said...

takutnya ):

Izzie said...

oho tidak..harap2 encik/cik anonymous tak serang blog saya..sy sgt syg blog sy dan juga kawan2 kat blog..tsk..tsk..

She's Gee said...

ape la dorang dapat? hack gov. satu hal kate gov. sekat website donwload, tapi hack blogger? pe ke jadah ye...

NasZ said...

jangan la hack blog saya..kata nak nak hack website kerajaan, kenapa hack blog blogger?


KOMEN "SAMPAH" PADA ENTRY SAYA...

d_LA said...

mmg x sngka sgt kena hack tp dia dh bg balik dah..huhu..hope jgnla dia hack blog org lain lg..kesian..

TeAqArH said...

xde mslh cri mslh..ni lah mentaliti org yg menghack ni..syiok tgk org merana gamaknye..

Kazen said...

xde keje namenye nie....tp blog ku juga telah tersenarai ....!!!

Aida Omar said...

@raima gejala terkini yg mantop..hihi

Aida Omar said...

@aRa ❤ aFiq™ tau xpe..kalau boleh jgn la. :P

Aida Omar said...

@Lieyly ︱ Alia dia x tgk femes ke x die tgk pada kelemahan password la asenye

Aida Omar said...

@a pis of art mmg terbaikk!! tertakut!! pun ade gak..ekeke

Aida Omar said...

@AmalinaNashihin tau x pe seram..

Aida Omar said...

@Izzie hehe.. luahan hati tu.. :P

Aida Omar said...

@She's Gee tu la saja je depa nie..haish!!

Aida Omar said...

@NasZ ntah la depa nie..mcm2

Aida Omar said...

@d_LA sian kat d_la kan...nasib boleh dpt balik

Aida Omar said...

@TeAqArH ade yang kate depa cuma nk trace password yg low..

Aida Omar said...

@Kazen alamak seram je bunyi kan kalau dh tersenarai tu..hope just tersenarai je la

~journal BMMM~ said...

ni kes nak test power la ni.... blogger jadi bahan expermnt.

Aida Omar said...

@~journal BMMM~ nampaknya macam tu la.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar