THE LUCKIEST KRONI LEBAH COMEL

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera

yeayyy!! mood masih memenuhi permintaan sahabat untuk menyertai giveaway, bloglist, contest atau sewaktu dengannya

kali ini tuan blog tetiba baik hati nak buat giveaway untuk lucky follower beliau..( curi ayat tuan blog ) so tuan blog ajak semua follower dan bakal menjadi follower beliau menyertainya. Dengan senang hati aida menyertainya dan mematuhi syarat-syarat nya.

syarat-syarat yang tuan blog tetapkan adalah :

1.Korang amatlah digalakkan jadi Kroni Lebah Comel (follower blog ni).
= siap aida dah menyertainya
2.Like jugak page Speckybeez:Saya Jaedie (jika korang betol2 suka.)
= memang betul-betul suka dan like
3.Buat short entri pasal apa korang rasa pasal blog ni dan link kan kepada http://speckybeezshop.blogspot.com. Jawapan harus jujur,taknak ayat2 manis bergula sahaja.
= siap juga memang tak manis bergula pun sebab gula habis
4.Tag 2 nama kawan korang.
= tag pun siap
5.Done!Pastu sila tinggalkan komen kat entri ni untuk bagitau yang korang dah join.
= dah tinggal komen berserta link 
6. Dateline adalah pada hari ini, Ahad bersamaan 19hb June 2011 tepat pada jam 12.00 tengah malam 
= nasib baik sempat nak join

pendapat aida tentang blog beliau 
# blog yang simple, dan kemas
# background yang cantik, header yang cumey
# tak ada music background yang menyakitkan telinga
# entri yang berunsurkan personal, menggunakan pendapat dan idea sendiri
# cbox cuba letakkan pada bahagian atas dekat-dekat dengan follower 
atau tukarkan pada shoutmix untuk memudahkan follower meninggalkan jejak tanpa perlu letakkan link berulang kali
# suka dekat button facebook dan twitter dia sangat lah cumey padan pula dengan background blog dia

tag 2 orang yang bertuah


Giveaway nya tersangat lah cute oohhh..


love-shape notebook


Checkered Shawl

( cumey nye tuan blog dia )
disini adalah zon dilarang mengorat
hehe..

siapa yang tertarik nak join giveaway ini boleh klik sini untuk maklumat lanjut



4 comments:

Jaedie said...

thanx for joining!!thanx jgk sbb bagi pendapat yang bernas! :D

NORFARAHIN ABDULLAH SANI said...

jom join my 1st GA dpt hdiah dr india
http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/06/do-me-favour-plzzz.html
tlg promote ea..

Aida Omar said...

@Jaedie welcome dear..good luck k? :)

Aida Omar said...

@NORFARAHIN ABDULLAH SANI InsyaALLAH ada masa aida join k :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar