CONTEST : BANNER/HEADER SAYA CANTIK

Assalammualaikum & Selamat sejahtera

join contest lagi..hehe. kali ini contest ini diajak oleh wancikgumuzik


hui..lihat banner dia cantik kan? tang orang biru tu cantik
sungguh kreatif

tapi korang jangan terkejut walaupun title di banner ini 
'BANNER SAYA CANTIK'
tuan penaja juga bagi can pada yang tiada banner tapi ada header 
pertaruhkan lah header korang tu
masih boleh join kan? kan?

so apa lagi mari lah join




header dari blog aida 

MAKNA HEADER INI PADA AIDA 
1. Awan dan pokok - Unsur semulajadi yang mendamaikan dengan warna hijau pada pokok dan putih pada awan sama seperti kehidupan katak yang lebih kepada alam semulajadi.

2. Ong gedek gedek!! - trademark bagi blog ini dan ianya sangat bermakna kerana menjadi kata kunci buat aida dan seseorang.. hehe..

3. Diari si froggie - Iaitu berkaitan dengan blog ini, apa sahaja yang terlintas di hati aida, aida akan berkongsi di blog ini.. bukan 100 % pasal diri sendiri. Entri bebas untuk di kongsikan bersama rakan-rakan yang lain.

4. Katak - Unsur utama dalam blog ini sebab aida seorang peminat tegar katak..mereka sangat cute. hehe

5. Warna-warna yang terang dan pelbagai - Menampakkan seseorang yang ceria, dan happy sama seperti tuan empunya blog. haha

secara keseluruhannya aida sangat berpuas hati dengan header blog aida ini walaupun ianya tak lah kreatif mana berbanding blog lain..sebabnya ia buatan sendiri dan datang dari idea sendiri.

kalau korang nak join contest ini korang boleh pergi ke blog ini untuk maklumat lanjut


senang je syarat-syarat dia kan? hadiah pun boleh tahan menarik.. support dari ahli blogger sememangnya diperlukan..

so aida tag SESIAPA sahaja yang baca entri aida kali ini


10 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

cik aida minat katak eh?? brani pgg?? ara tkot + geli.. lau karton ja ta pa.. hehe

Aida Omar said...

@aRa ❤ aFiq™ berani je ara..katak aida tak takut, tak geli..hihi

wan_cikgumuzik said...

gut luck....!!!

belog amiyo said...

takde can lah gua nak join =__=

adamainaa said...

assalamualaikum. hehe. thanks ya join contest tuh :) anyways, nice header. peminat katak tegar. haha.
suka baca makna2 yang ada pada header tu. :)

saya pn ada community katak. nak join? jom jom. www.facebook.com/camfrogfm hahahaha.

sabella mohamad said...

header cantek !
kompom menang
hoho

Aida Omar said...

@wan_cikgumuzik terima kasih cikgu..cikgu la yang ngajor nie..hihi

Aida Omar said...

@belog amiyo awat plak gitu?

Aida Omar said...

@adamainaa wkslm..hai dear!! sama-sama..hehehe..memang minat katak.

eh ea ke harus join nie..teruja. hik3

Aida Omar said...

@sabella mohamad hehe..x gak salbella..ramai lagi yg cun2 tu..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar