TUTORIAL : MEMBUAT PAGE LIST (2)

Assalammualaikum & Selamat sejahtera 

Tutorial ini di minta oleh Ms. Littlewing, lama juga lah sis ini mintak. 

Maaf sis agak busy sikit minggu ini

Hope sangat membantu sis  =)

1. Log in blog > Design > Posting 

2.

3.

4.

5.

6.

7.




8 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...
This comment has been removed by the author.
aRa ❤ aFiq™ said...

yg no gadget uh cmne?? ta paham.. hee

Aida Omar said...

@aRa ❤ aFiq™ yg no gadjet tu berfungsi kalau nk buat page list yg mcm aida buat kt atas tu ade katak, owner,tutorial,family tu :) bile klik di no gadjet so die x keluar la yg page list biasa tu..die ganti dgn image yg kite nk :)

Ms. Littlewing said...

Hi dear thank much for the info and tutorial really appreciate it. Very useful akak nak post kan kat belog akak la mana tau newbiw blogger kat luar sana tu ada yg tak tau kan...thanks dear.

Aida Omar said...

@Ms. Littlewing hehe..bole kak, post la. betul...betul boleh tolong sahabat lain :)

aRa ❤ aFiq™ said...

@Aida Omar oooo.. ok.. thnx 4 da info dear.. ^^

fateha said...

cam ner kita post someting dlm page yg baru tu? :)

Diari Si Froggie said...

@fateha kita kena publish dulu post tu lepas tu kita copy link entry tu kita paste kan dalam page untuk pagelist nie :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar