SUAIKENAL 1 : SAHABAT FROGGIE


Rakan yang ke 1 : Cik Eintan Nurfuzie

Blog nya simple, warna background yang lembut, tak serabut, salah satu blog yang tak memerlukan button TOP, header yang juga simple dan blog nya juga mudah untuk loading bagi orang yang pakai burukband macam saya.
Cik eintan nurfuzie ini juga peramah orangnya, banyak kali juga dia balas jejak saya. Entry nya yang buat saya tertarik ialah CARA BUNUH DIRI YANG POPULAR DI INDONESIA
Mempunyai follower seramai 220 orang


Rakan ke 2 : Izara


Blog ini pun simple, backgroundnya pink, i like..hehe. Headernya pun simple kelihatan ownernya sedang menaiki kereta merah di situ. Bapa ku pulang dari kota, bapaku belikan kereta, kereta kecil warna merah..eceh menyanyi pula. hihi. Dengan menggunakan burukband loading blog ini pun tak ada masalah cepat. Tak serabut dengan hiasan.. Entry yang saya rasa sangat lengkap info nya ialah HARI GURU.
Follower nya saya tak pasti sebab tak ditunjukkan


Rakan ke 3 : Siti Nurfariha

sangat tertarik dengan satu ayat di header saudari ini iaitu blog aku, mulut aku, tangan aku. suka hati aku..hehe!
blog saudari comey nie agak lambat sikit lah, mungkin menggunakan animasi cute itu kot.
tapi ok la blog pun tak serabut sangat, tersusun.
entry terbaru cik Nurfariha nie ialah PERKARA YANG AKU TAK SUKA KETIKA MENAIP ENTRY, lawak gak entry nie. haha..
followers lebih up dari saya 634 orang

p/s : saya minta maaf banyak-banyak jika penggunaan bahasa yang agak kasar, ini sekadar pendapat saya sendiri. Sila beri tunjuk ajar pada orang baru seperti saya ^_^ 
Review ini untuk semua follower saya diatas kesudian korang suma menjadi PEMBERI SEMANGAT saya!! jangan risau ya SEMUA dapat

16 comments:

Cik.Tedy said...

waa,,bagus ny...followe ramai tuu..hehhe..neway all daa best..=D

aRa ❤ aFiq™ said...

yEah!! ske99~ follower sy ta rmai.. ada show kt TEPI kt shoutmix uh.. ^^
nway THANX cik AIDA sbb pomote an blog.. LOVE U MUCHY MUCH LA.. wink~

Kazen said...

gud2..segmen yg menarik :)

fybest said...

nice...heheh ;)

FarHANa aZwA said...

macam nieyhh bestt........baru mengeratkan sillaturrahim....ngeee......

eintan nurfuzie said...

eh2...de ceter sal cik en..huhu..thnks a lot sgt...cik en de promote sx blog kamu kt blog cik en..side site 2..huhuhu

najihah sahami said...

mak aih..terbaik aa. promote blog mmber2 eh. mish pun xpenah masuk lagi blog semua tu. nk kena terjah ni.:)

mis u aida sayam.

Ms. Littlewing said...

wah suke sanat dengan alternatif adik akak nih. Aida macam nih baru layak d panggil blogger saling promote mempormote hehehe....:-)KEEP the good work my dear.Luv n kisses from Sis Littlewing.

Aida Omar said...

@Cik.Tedy sila lah follow mereka :)

Aida Omar said...

@aRa ❤ aFiq™ oh yea..tak perasan la. hehe..Welcome dear :)

Aida Omar said...

@Kazen Hehe.. utk semua followers :) termasuk kazen

Aida Omar said...

@fybest tnkz dear ^_^

Aida Omar said...

@FarHANa aZwA ngeee...hehe. sambil2 bw kan :)

Aida Omar said...

@eintan nurfuzie tnkz eintan sbb promote blog aida juga :)

Aida Omar said...

@najihah sahami harus terjah tau mish..hehe. nnt blog mish plak aida promote :)

Aida Omar said...

@Ms. Littlewing hehe..sis try menghargai followers yg byk support. love u to sis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar