BLOG PALING SIMPLE TAPI BEBAS

Assalammualaikum & selamat sejahtera



Sudah siap segala kerja, penatnya masih terasa..
berjalan menuju ke rumah sendiri 
menyajikan satu perjalanan yang amat mengasyikkan 
yang dapat menenangkan hati, mata dan minda


nun diatas sana terbentang indah langit membiru
menarik perhatian ku 
sang burung kecil pula menanti mahu pulang ke sarang
sungguh indah ciptaan tuhan ini
menjadikan diriku semakin mensyukuri nikmatnya

ini lah kerja saya setiap petang, wajib kot pandang ke langit
sangat cantik
(^_^)

dengan hati, mata dan minda yang tenang saya sertai contest ini yg ditag oleh bbf saya APIT
thankz APIT


1) mesti follow blog adibah mazlan  &  abe long ( wajib )
2) letak tajuk kontez ni "blog paling simple tapi Bebas"
3) letak link kontez ni di MALAYSIAN BLOGGER UNITE *senang JUDGE nak tengok*
5) tag Adibah mazlan &  Abe Long di entri korang
6) Gurl and Boy
7) mesti warga malay

dan 

hadiahnya?

TOPAP RM 10 ( maxis only)  dari Adibah Mazlan

TOPAP RM 30 ( terrpulang kepada pemenang guna Maxis , Celcom, Digi ) dari Abe Long


kalau ada rezeki ada lah ya tak? kalau tak ada rezeki pun dapat memeriahkan contest ini pun sangat berbaloi.

tag :

Adibah Mazlan
Abe Long
Zatie



4 comments:

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

Salam kenalan..
indahnya bahasa anda..
puitis..

Rahmah Ram Ram said...

salam perkenalan..saya tumpang singgah sini ye..

kalau sudi singgahlah ke blog saya dan follow sebab saya juga follow awak..

terima kasih.

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/

Aida Omar said...

@Rahmah Ram Ram tq rahmah ram ram..nanti aida jenguk blog rahmah :)

Aida Omar said...

@.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. salam perkenalan juga ^_^
hihi..saje berpuitis tu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar