PROMOTE BLOG ALEH SI KAKI ALIEN

Assalammualaikum & Selamat sejahtera

Entry ini saya gam selama seminggu

ENTRY TERBARU
SILA SCROLL KE BAWAH

sedikit kekecewaan berlaku sebab entry promote saya dahulu sudah di deleted oleh pihak blogger

Saya MEMOHON sesiapa sahaja yang datang ke blog saya ini 
dan yang telah membaca entry telah di gam ini 
diharapkan mereka dengan senang hati ringan tangan 
FOLLOW rakan blogger kita
iaitu 

sebab saya suka blog ALEH :

1. Headernya yang tak tunjuk muka just tunjuk belakang badan sahaja
2. Ada jam katak tik tok tik tok
3. Template hijau warna kegemaran saya
4. Blog yang kemas, teratur, dan tuan blog yang peramah serta manis =P
5. Entry yang sempoi, santai, dan sentap..haha

ALEH pun ada niat nak promote korang punya blog
so boleh join sekaki BACA SINI

Terima kasih adik ALEH sebab dah promote blog akak yang hingusan lagi nie.. ^_^
walaupun entry promote itu dah di deleted oleh pihak blogger
hik..hik..hik..

19 comments:

cik mieza said...

gd luck ya ... :) muge blog di promote ^_^

aleh si kaki alien said...

hahahahahhahaha . ada sbb tuuu header tunjuk belakang . lol lol lol . thanks cik frogie :)

Aida Omar said...

@cik mieza sudah di promote pun cik mieza.. eh cik mieza pi follow aleh tu. ^_^

Aida Omar said...

@aleh si kaki alien haha..ikhlas tuh!! tq gak kt aleh sbb pilih katak nie. hihi

stalker hebat ! said...

kak aida si aleh da bagi green light na bg hadiah time kawen .

lau dy ta bagi akak tuntut tau .

hehhe^^

Aida Omar said...

ea ka? hahaha...kena tuntut nie pasai dah berjanji..haha

stalker ingt kan tau..muahaha

~SYAZ~ said...

wah!!
ni yg terpanggil nak join jugak ni..hehehe :D
gud luck yup..
smoga blog ni dpromote ^_^

suha said...

ala dengki la..nape pomot belog aleh je?belog cik suha xpon?cakap kite geng keroppi..majuk!!!

hehe juz kidding (^_^)

suha said...
This comment has been removed by the author.
suha said...

hai cik suha terjah lagi..juz nak bitau yg belog cik aida ade dlm entry neh
http://suhasimplelife.blogspot.com/2011/05/done-with-blogwalking.html

Aida Omar said...

@suha alolo..cik suha kita sayang nie, jgn majuk-majuk ea. cubit kang.. hik3

uLan said...

nnti nak terjah aleh jugak!! heeee... aida ku... shoutbox pun tak ok gak lagi...

Kazen said...

haha nice..tolong mnolong tu kerja yg baek punyer...!

shafiq said...

Wahhhh..
Tolong Promote..best

Aida Omar said...

@uLanshoutbox sape ulan yang tak ok lagi tu? aida ke?

Aida Omar said...

@Kazen hehe..betul2 amalan mulia

Aida Omar said...

@shafiq sila..sila pergi ke blog ALEH.. nanti dia promote blog shafiq..hihi

lost kitty said...

jom terjah blog aleh!
kekeke

Aida Omar said...

@lost kitty sila..sila..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar