SIAPA BUAT SAHABAT SAYA BEGINI??

Assalammualaikum & Selamat sejahtera

Malam ini saya dikejutkan dengan dua berita 
yang agak kurang selesa untuk melalui nya
sangat geram bila mengenangkan nya 
kalau memang la ada yang dengki dengan mereka
apa yang dibuat itu bukan jalan yang terbaik


Kisah sahabat pertama saya 



nie ha ada orang yang tak puas hati atau dengki barangkali dengan suka sukinya mengutuk kawan saya.
yang agak melawakkan guna link blogger terkenal Fatin Liyana
publisiti murahan betul la..
pesanan buat sahabat saya ini, Lisa jangan layan orang macam ini biarkan sahaja tak membawa sebarang keberuntungan kot. Ramai lagi yang support lisa
termasuk lah saya 

Kisah sahabat kedua saya



kes ini lagi saya nak menangis..kenapa blog sis FA ini jadi macam nie??
kena hacked ke? macam mana saya nak datang jenguk sis FA lagi
siapa boleh terangkan benda ini??
macam mana cara nak selamat kannya?
mesti sis FA sedang binggung
kasihan nya..

kenapa timbul benda-benda ini? cuba jangan saling berdengki..cuba support sesama blogger
tak boleh kah?? ini tidak menjatuhkan sesama ahli pula.
ubah lah sikap anda itu cuba fikir jika berlaku pula pada anda

APA PERASAAN ANDA??

20 comments:

fadh leyanie said...

Ya Allah sampai macam tu skali..
kalau yane la mmg sedih gila..T_T

Aida Omar said...

@fadh leyanie sedih nya sis FA xde :(

cik anum said...

ehhh knape blog tu jd cmtu sekalii.. sian sgt2.... :(

Aida Omar said...

@cik anum tak tahu la anum.. sedih tol

ismiladyjaja said...

alahai... kesian nye... sabo je la.. huhu...

shafmechy said...

apa faedah diorg hacked FA...patut la dh lama tak dengar brita...

♥♥LiSsA♥♥ said...

smpai hati mereka kan aida. huhuhuh.

FA said...

tq dear support FA...:) terharu rasanya.. ni da buat blog baru ni tp kena strt over la..sedih tul..:(

Aida Omar said...

@ismiladyjaja tu la sabo je la kan? hehe

Aida Omar said...

@shafmechy ntah lah shaf.. ada org kata th3us3r tu just tasting password kita je samada ketat atau tidak

Aida Omar said...

@♥♥LiSsA♥♥ mmg sampai hati kata lisa begitu..huh!! sensitip tau..hihi

Aida Omar said...

@FA welcome sis..hope sis sentiasa maju. sayang sis <3

Khairil said...

aduh....ni kes naya ni...kesian...

Aida Omar said...

@Khairil 2 la macam2 hal sekarang..hihi

Cik Su Life Cycle said...

Aduih. cian nya.. takut lak cik su

Izzie said...

ade jugak rupenya org nak hack menge-hack ni..sape la pulak yg suka carik pasal ni..menakutkan

Aida Omar said...

@Cik Su Life Cycle takut kan cik sue..kalau jadi kat blog kite. tak tahu la nak cakap..hihi

Aida Omar said...

@Izzie yang nie kot paling mengerunkan..tapi ada yang kata th3us3r nie hacked sebab nak bg tahu password blog terlalu longgar..

TeAqArH said...

sy rase org yg buat tu dengki kt lisa kot...sy rase dia kurang kasih sayang....xpela...biaqkan dia...org mcm tu jgn dilayan..makin layan,makin dya suke

Aida Omar said...

@TeAqArH a'ah aida pon rasa mcm tu..
tp skrg dh senyap dh. Alhamdulillah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar