Hari Kemerdekaan ke 55 Tahun & Follower ke 2000


Tanggal 31 bulan lapan lima puluh tujuh
Merdeka! Merdeka!
tetaplah Merdeka
ia pasti menjadi sejarah

Ha tu dia siap nyanyi lagi tau.. lagi 3 hari kita semua akan menyambut hari kemerdekaan yang ke berapa? pandai! yang ke 55 tahun. Sedar tak sedar dah banyak perubahan yang berlaku dalam negara kita ini, bersyukur sangat-sangat sebab dilahirkan di negara aman dan damai, berbilang bangsa dan agama. 

Sempena bulan kemerdekaan ini aida pun hape lagi pakat jugak la tukar header.. lagi-lagi tengok 
Wan Hazel dan Apit dok tukar header merdeka, jangan nak bandingkan header aida dengan depa la.. depa otai dalam edit mengedit nie, memang failed la header aida. hehe..

kat header nie je dah nampak kurang daya kreativiti =,='
Selamat menyambut Hari Merdeka buat semua rakyat Malaysia. Jangan lupa KIBARKAN Jalur Gemilang tak kira dimana-mana pun anda berada =)
Untuk topik kedua, hari tu aida ada janji nak promote blog follower aida yang ke 2000, Alhamdulillah berkat kesabaran, usaha, walaupun malas =P dengan bantuan sokongan sahabat-sahabat aida dapat juga blog yang biasa-biasa nie merasa ada follower 2K (Eleh! baru 2K dah kecoh blog lain sampai 100K tak kecoh pun.. ah! suka hati lah)


Follower yang bertuah nie bernama Adnan, Adnan nie banyak blog kot aida pun tak tahu nak click dan follow yang mana satu, so aida click link yang first jela. Adnan nie adalah seorang blogger dari Indonesia.


Kepada Adnan.. terima kasih banyak-banyak sudi follow blog aida, moga persahabatan kita ini berkekalan dan berjaya dunia akhirat hendaknya. 

Pada yang lain sudi-sudikanlah diri pi terjah blog Adnan, korang boleh 
Klik SINI

*Aida baru je create satu acc twitter kira newbie la nie.. siapa-siapa yang nak borak santai-santai dengan aida boleh follow aida di SINI
p/s : Aktiviti blogwalking akan dimulakan pada awal bulan 9 nanti.. sekarang mata asyik ngantuk je =P 
jangan risau aida pasti akan balas jejak korang semua.. Terima Kasih.


44 comments:

paripariputih said...

tahniah yg ke 20000 tu he he he org yg komen pertama utk entri follower ke 20000 dapat hadiah tak?? mua ha ha ha >..<

paripariputih said...

ok silap taip 2000 bukan 20000 keh keh keh >..<

Sop Nama Saya said...

tahniah atas jumlah follower 2k tuh
hebat2

Nurul Husna Mohd Hassan said...

merdeka!!!! :)

ramainya follower, jauh beza dengan saya. hihi

shidaR said...

wahhh best aida dah 2k kalo la duit dpt mcm tu lg hebatt kn aida heheee :P

lawo header dear :) btkn 1 dear hehee :)

ayut said...

merdeka!kira ckup rajin nk mngubah aida.huhuhu..dah 2k..best yerrr! :)

Izzie said...

tu dia follower ramai..kasi tabik spring..hehehe..
btw, aida, selamat hari raya..^_^

OnE_nIeZuKa said...

selamat hari raye..
PENGUMUMAN!!!!

BERMULA PUKUL12 TGHARI HINGGA PUKUL 5 PETANG INI SAHAJA..

HARGA SEBOTOL PERFUME HANYA RM45 SAHAJA!!!FREE POSTAGE!!

DENGAN SYARAT LIKE THE PAGE JEW TANDA SOKONGAN ANDA..
CEPAT MASA TINGGAL 1JAM SAHAJA.. >__<

KUNJUNGI https://www.facebook.com/onesperfumes

boni kacak said...

bagus2!! semangat kemerdekaan tu terpatri dalam jiwa anak2 muda seperti kita

KorN said...

Waa ramai nya dah follower kak aida... thumbs up to u.. =)

smart kot header tu.. siap follow tema lagi... *jelesss

leakedknowledge said...

2K?? dh mencecah angka millenium sudahh :) tahniah..err, tertarik dgn banner aida tu berhajat mcm nk buat banner sampingan di bawah header sempena..ehem2 buley x??

azizah :) said...

peh hebat lah..2k dah blog dia..hehehe wah header baru..jeles.. jijah lagi tak reti buat tau!.huhu

nadzirah sofia said...

smgtnya siap nyanyi lagu lagi..hehe

tirahzairi said...

merdeka!!!

tahniah aida...

fadh leyanie said...

tudiaa semangat merdeka,.selamat hari merdeka,header terbaik..:P

Kathy Rbain said...

comel nye header merdeka aida...

zila manaf said...

merdeka!!!!
setail ape, zila dh upgrade blog. dpt x wet rye? (topap)?
slmt bersyawal lg...hehehe

Nadia Elena said...

yeayh! merdeka!!!!

amranaiman said...

ok la ni tema merdeka.. :)

O CIKTEDDY said...

salam merdeka kak ^^

caliph shuriken said...

congratz utk 2k tu ^^

kira kreatif jgak dapat edit header merdeka cmtu ^^

miz ruha said...

tahniah2!!

Aida Omar said...

@paripariputih 20000?? =,=' jauh lagi tu kak oih.. kehkehkeh...

Aida Omar said...

@Sop Nama Saya terima kasih abg sop.. Alhamdulillah berkat usaha.. hehe. seronok dapat ramai kawan2. :)

Aida Omar said...

@Nurul Husna Mohd Hassan yeah!! merdeka! hehe.. ala husna satu hari nanti husna pun akan jadi lagu nie jugak :)

Aida Omar said...

@shidaR kan shida? memang aida loncat2 tak terhingga la gamaknya.. hehehe.. alamak aida baru je bukak blog tak perasan pulak komen shida suh buat header tu. :( maaf shida..

Aida Omar said...

@ayut merdeka!! hehe.. sebenarnya kan ayut aida ambil masa 2 minggu jugak tau nak buat. haha.. mood tu tak kunjung tiba :P

Aida Omar said...

@Izzie ah Izzie rindu sama lu.. <3 haha.. tabik spring la sangat kan.. selamat hari raya maaf zahir batin na :)

Aida Omar said...

@OnE_nIeZuKa selamat hari raya :) wow! aida dah like.. tanda support kamu..

Aida Omar said...

@boni kacak yeah!!! aida memang semangat tang2 negara nie. hik3.

Aida Omar said...

@KorN tak lama lagi korn pulak ikut jejak ke 2000 kan? kan? hehe.. thankz korn. Jangan puji korn kang kak kembang kang :P

Aida Omar said...

@leakedknowledge Alhamdulillah berkat usahaku jua dan sahabat2 yg lain.. hiks.. Banner sudah diserahkan.. done!! :)

Aida Omar said...

@azizah :) blog jijah lagi hebat tuh! hihi.. ala jijah nie aida rajin aida buat.. kalau tak mmg idak la. haha

Aida Omar said...

@nadzirah sofia hihi.. kan? nasib tak hujan :P

Aida Omar said...

@tirahzairi merdeka!!! :) trimas tirah sayam.. <3

Aida Omar said...

@fadh leyanie semangat harus ada.. haha.. selamat hari merdeka juga. oh fadh puji lagi.. trimas2. :)

Aida Omar said...

@Kathy Rbain comey macam aida dak kak? hahaha.. eh perasan lebih pulak. trimas kak.. :)

Aida Omar said...

@zila manaf merdeka!!! stail eh? haha.. tula hari tu pi tgk header dgn footer je kot berubah.. :) dah dapat dah xila, tq tau.. oh.. selamat bersyawal jugak. hiks :)

Aida Omar said...

@Nadia Elena yehaaa!!! :)

Aida Omar said...

@amranaiman hehe.. rasa macam tak puas hati, eh tak pe dah lepas pun :P

Aida Omar said...

@O CIKTEDDY salam merdeka juga buat Cik Teddy yang comey nie :)

Aida Omar said...

@caliph shuriken trimas caliph.. kreatif disaat malas tu.. haha. menjadi jugak. :)

Aida Omar said...

@miz ruha trimas miz ruha :)

Pengumuman CPNS 2014 said...

Congrats ya,

gimana cara biar dapat banyak follower? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar