(Gambar) Ustaz Don & Husna - Selamat Pengantin Baru


Aida dapat tahu perkhabaran nie dari kawan GBS aida si Nabiel Faan kat twitter dia

melepas  =,='

Kad perkahwinan 

Serius kad kawen Ustaz Don sempoi je, nampak ceria gitu.. Majlis persandingan akan diadakan di Pinang pada 25 Ogos (hari ini) dan 1 September di Kajang, Selangor.

Gambar ketika mereka bertunang

Isteri Ustaz Don, iaitu Husna Zahry Rafie mengikut maklumat adalah seorang pelajar perubatan di Kaherah, Mesir. Orangnya manis pandai pula ^^ beruntung sama-sama padan. 



Gambar setelah selesai acara akad nikah

Alhamdulillah.. moga majlis persandingan Ustaz Don akan berjalan lancar, dan moga ikatan ini akan kekal hingga ke akhir hayat, dikurniakan dengan anak-anak yang soleh dan solehah. Selamat Pengantin Baru

p/s :  Baru dapat tahu yang bini Ustaz Don nie kawan rapat kepada kawan sekolah aida, beliau rakan sama jurusan di Kaherah. Sekali pandang bini ustaz nie macam mizz nina pun ada. hehe.. btw sama cantik sama padan :)
Kredit :
1. Google Images
2. Google Search


36 comments:

yusuflaili(Goku) said...

moga perkahwinan ini dinerkati Allah.

lynn kamarul said...

kwn akak dpt jmputan ustaz don cos hubby dia cameraman tv alhijrah

shidaR said...

so sweet ustaz don :)
tahniah :)

boni kacak said...

betullah..sama cantik sama padan..

Arra Ahmad said...

sama padan.:)
kad dia cantik

najihah sahami said...

betul3..macam mizz nina. hehe

Khairul Zamri said...

Selamat pengantin baru aida.....ehhhhh silap..selamat pengantin baru buat Ustaz sjuk mata tgok

azizah :) said...

tahniah ustaz don! sama cantik sama padan.. moga rumahtangga di berkati Ilahi..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alhamdulillah.. sesuai... :)

aswadz said...

aku pun dpt tahu dr wife aku. nmpk sgt x amek tahu psl hal ehwal semasa.

zulhilmi tempoyak said...

mcm mn klu nk sunting cik aida..??

ehhh.. ke dah puan...??

heee

zulhilmi tempoyak said...

mcm mn klu nk sunting cik aida..??

ehhh.. ke dah puan...??

heee

ana fatihah said...

waa,moga perkahwinan diorang brkekalan hingga ke jannah.. :)

Azhafizah Md Nor said...

alhamdulillah..sama cantik sama padan..moga berbahagia sampai akhir hayat..aminn

amranaiman said...

slmt pengantin baru ustaz don.. selamat hari raya :D

Nadia Elena said...

gambar lain? jom terjah blog saya! =)

Phat said...

tahniah ustaz don ..aida sabar ye cari lain ok hehe

tirahzairi said...

semoga kita jugak dapat jodoh yg baik...untungla ustaz don kan...

Aida Omar said...

@yusuflaili(Goku) InsyaAllah.. Amin ya rab :)

Aida Omar said...

@lynn kamarul yeke kak? bestnye dia pi tak? rugi kalau tak pergi kan kak.. hehe

Aida Omar said...

@shidaR hehe.. sweet mcm aida. eh! :P

Aida Omar said...

@boni kacak Kan bonz memang padan mereka berdua :)

Aida Omar said...

@Arra Ahmad tula arra.. simple tapi cantik. :)

Aida Omar said...

@najihah sahami kira tak silap pandangan la kan mish.. haha..

Aida Omar said...

@Khairul Zamri opsss!! haha.. tula sejuk mata memandang..

Aida Omar said...

@azizah :) amin.. moga makbul doa jijah untuknya :)

Aida Omar said...

@Nurul Husna Mohd Hassan :) tula sweet je

Aida Omar said...

@aswadz nasib ada wife yang inform.. silap2 ustaz don ada anak dua baru tahu kot hape.. hahaha..

Aida Omar said...

@zulhilmi tempoyak ha sudah aida pulak yg nak disuntingnya.. hahaha.. belum lagi puan cik lagi nie.. lalalala~

Aida Omar said...

@ana fatihah InysaAllah.. moga2 hendaknya :)

Aida Omar said...

@Azhafizah Md Nor betul2.. amin.. moga2 hendaknya.. :)

Aida Omar said...

@amranaiman terima kasih.. selamat hari raya <-- ustaz don cakap. haha

Aida Omar said...

@Phat hahaha.. abg phat ayat last tu agak tak boleh blah. :P

Aida Omar said...

@tirahzairi amin.. moga makbul doa tirah tu. kan? untung dua2 sama cantik sama pandai dan padan :)

PotiaCasaDelarossa said...

lega rasanya ustaz don dah kawin...
baru ada can nak ngorat Aida... hai sayam... ekekek

Aida Omar said...

@PotiaCasaDelarossa hahaha... ce ngorat..ce ngorat :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar