Blog Review di blog sop.name.my



Selepas menjadi mangsa tag Shida, bertambah yakin dan semangat aida nak join Blog Review oleh Abg Sop nie :) sebelum kena tag lagi aida memang nak sangat join blog review nie sebab nak tahu jugak pandangan/kritikan otai blog tentang blog aida yang baru menapak nie kan.. so kali nie sebelum Abg Sop tutup Reviewnye baik aida join cecepat. hehe.. melepas karang :) 

Siapa-siapa nak join boleh click SINI untuk tahu apa 
syarat-syaratnya 

p/s : banyak lagi segmen nak join nie.. :P sekadar memeriahkan dan support mereka :)

28 comments:

amranaiman said...

wah bagus la sop ni :D

aisya said...

mcm menarik je.. hehe

caliph shuriken said...

sy tingin jgak nk join tapi sidebar tgh serabut, so rsa malu2 kucin laa, huh...

Sop said...

terima kasih cik katak sb join :)
best ada kawan2 yg support :)

syahirooAhmad said...

uwaa. syiro langsng tak pernah join GA lepak2 gini. dah banyak sgt ni..

afeb pilah said...

ong ong..gedek gedek..hehe

afeb pilah said...

ong ong..gedek gedek..hehe

deno said...

deno dah join tadi :)

Phat said...

nak join gak la nanti

yusuflaili(Goku) said...

selamat maju jaya dalam segmen ni.

leakedknowledge said...

blog hebat direview oleh blog otai..ehem2x tahniah n smoga berjaya :)

aswadz said...

pun nak join gak kalo ada masa.

Iefa Ujang said...

mcm nk join jgk je hehe

tirahzairi said...

best nie...huhuhu

Aida Omar said...

@amranaiman abg sop mmg bagus ayam penyek.. tak mo join sekaki ke? hehe

Aida Omar said...

@aisya memang menarik aisya.. tu yg aida join tu. hehe.. meh le sekali :)

Aida Omar said...

@caliph shuriken haha.. nampak gayanya kena susunkan dulu la sidebar awak caliph baru join.. ada lagi kot masa. hehe

Aida Omar said...

@Sop sama2 abg sop.. support2 kawan2. yeah!!

Aida Omar said...

@syahirooAhmad ala syiroo ada masa kita join, xde masa nak buat cam ne kan bukan rezeki le tu. :)

Aida Omar said...

@afeb pilah tudia katak dah berbunyi :P

Aida Omar said...

@deno wah! deno awal2 dah join eh. hehe

Aida Omar said...

@Phat segmen abg phat pulak nie aida nak join.. haha..

Aida Omar said...

@yusuflaili(Goku) InsyaAllah.. amin, terima kasih yusuf :)

Aida Omar said...

@leakedknowledge banyak la kamu blog hebat.. haha. trimas2. amin :)

Aida Omar said...

@aswadz chaiyok2.. mari kita join sesama :)

Aida Omar said...

@Iefa Ujang mari2 kita join sesama iefa :)

Aida Omar said...

@tirahzairi mmg best tirah comey ^^

Sop said...

sorry terlepas link
sop masukkan yg last yer. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar