Segmen : Aku Nak Join Lam Video Raya PPP...Ko Hader?

Segmen ini bagi orang-orang yang ingin menjadi artis ala-ala you tube.. :P 
aida baca tajuk segmen je dah nak tergelak dah, macam ganas pun ada gak. ko hader? haha


Syarat penyertaan simple je :
1. Macam biasa buat satu entry bertajuk 'Segmen : Aku Nak Join Lam Video Raya PPP..Ko Hader?  tempek sekali banner PPP tu. 
2. Dalam entry tu korang letak satu keping (nak letak 10 keping? yang tu kena tanya PPP :P) 'Gambar paling cun korang ada' lagi bagus kalau gambar tu korang pakai baju kurung/melayu.
3. Dah siap entry just tinggalkan link entry korang kat entry segmen diblog PPP. 
4. Akhir sekali korang kena like page Masih Cinta dan page BLOG PariPariPutih Memang Layan
Gambar macam nie boleh tak sis PPP?


kira ada gak la gambar kan? kan? haha.. 

Segmen PPP nie akan ditutup pada 8/8/2012 tepat jam 11.59 malam

tak tag boleh tak sis PPP, macam dah terlambat je :P hik3.. aida jemput semua kawan-kawan join segmen nie, meh2 lagi ramai lagi meriah nanti :)

p/s : Minggu nie memang minggu join segmen, contest or give away, muhun korang jangan tension eh tengok entry aida. hehe.

29 comments:

paripariputih said...

ha ha ha ini mcam pung hade ek?? ha ha ha belasah kan jer janji hade?? ko hade?? mua ha ha ha mana 3 org mangsa ko tak tag?? :P

deno said...

nape tutup muka? nak tengokkk

Kazen said...

byk sgt segmen n contest skarang nie tak tau nk join yg mane nie...huhuk :)

PotiaCasaDelarossa said...

kdg ada segmen hadiah best tp x paham mcna nak join ekeke

afzalsukasuki said...

wah lepas ni retis la Aida oi mesti setiap sabtu malam ada je uka Aida kat rancangan cerekarama aww hahaha

tirahzairi said...

hehehe....pemes nnt jgn lpa tirah...

Hartina Arssid said...

Apa2 pon good luck yer Aida !

paripariputih said...

aida tin tin video dah siap http://paripariputih.blogspot.com/2012/08/segmen-aku-nak-join-lam-video-raya.html

Badrina Ibtisam said...

Alala cik aida kite malu2 ehhh =P

Nadia Elena said...

alorhhh tak nampak muka.. :')

shida'R said...

wahhh..retissss..heheee ^_^

boni kacak said...

wah..menarik tu segmen ni..hehehe

caliph shuriken said...

tutup muka lagi, huh...

PotiaCasaDelarossa said...

Aida kenapa x pakai topeng mcm bandi amuk tu... Lagi gempak ekekek

PotiaCasaDelarossa said...

Baru nak join tp tarikh dah lepas ...

Aida Omar said...

@paripariputih haha..jangan marah na sis PPP, jarang org hader cenggini :P kekeke

Aida Omar said...

@deno malu nak tunjuk muka ^^

Aida Omar said...

@Kazen tula aida pun minggu nie je.. pastu tak join dah kot.. berehat sekejap. hehe

Aida Omar said...

@PotiaCasaDelarossa haha.. pernah jugak jumpa segmen gitu, puas la dok tgk entry org yg awal2 dah join tu.. baru paham. hehe

Aida Omar said...

@afzalsukasuki haha.. percaya saja afzal kan. jeles la tu :P

Aida Omar said...

@tirahzairi haha tirah.. popular la kunun :P

Aida Omar said...

@Hartina Arssid thanzk sis :)

Aida Omar said...

@paripariputih tudia video dah siap.. jeng3..ketinggalan betul.

Aida Omar said...

@Badrina Ibtisam malu2 kuda tu.. hik3

Aida Omar said...

@Nadia Elena hehe.. nyorok, malu :P

Aida Omar said...

@shida'R haha.. jgn shida nanti retis sungguh nanti :P

Aida Omar said...

@boni kacak menarik dan tertarik.. hehe ^^

Aida Omar said...

@caliph shuriken haha.. jgn stress caliph :P

Aida Omar said...

@PotiaCasaDelarossa lupa nak beli topeng tu la potia.. terpaksa tutup guna tgn je. ala dah tutup la tarikhnya.. aida pun join last2 minit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar