RABU YANG BISU #28



Abang aida pesan : jangan makan banyak-banyak awak tu dah gemuk, kang bertambah lagi gemuknya. Abang tak apa banyak makan, boleh kurus semula lagipun buat apa mak masak 
banyak-banyak kalau bukan abang yang habiskan. Erkk!! baiklah abangku. :P

sekali lagi entry rabu yang tak berapa nak BISU

p/s : Macam biasa tak dapat nak blogwalking quota limit.. teng! teng! teng! ada perasan something tak? follower aida dah jadi 2K la :) Alhamdulillah.. nanti aida review siapa yang ke 2000 tu next entry ^^



17 comments:

Cik.blogger said...

wah...makin cun blog nih ^^
selamat hari raya

Hartina Arssid said...

Selamat hari raya aidilfitri Aida, semoga bergembira bersama family yang tersayang.

boni kacak said...

ni bukan rabu yang bisu ni. ni rabu yang petah..hahaha

aisya said...

tak makan banyak pun raya kali ni.. tak sihat pulak.. huhu

Badrina Ibtisam said...

Biasalah..saya raya ni pun makannn je :-p hekhek. selamat hari raya kak! :)

Khairul Zamri said...

untunglah beraya sakan..follower pum 2k dah...tahniah

shidaR said...

tahniah aida dah 2k..xpe aida mkn la sehabisan lps ni leh diet balik heheee :)

azizah :) said...

tahniad aida dah 2k yer.. hehee

amboi makan banyak..kolestrol tinggi tu org kurus...hehee

Aida Omar said...

@Cik.blogger cun la sangat.. haha. selamat hari raya. :)

Aida Omar said...

@Hartina Arssid selamat hari raya, amin.. moga2 makbul doanya..

Aida Omar said...

@boni kacak kah3.. adui rabu yg lain dari yg lain :P

Aida Omar said...

@aisya tak sihat ea.. sian dia.. moga cepat sihat eh dear :)

Aida Omar said...

@Badrina Ibtisam tahu xpe same la kita asyik makan je..haha. selamat hari raya badrina :)

Aida Omar said...

@Khairul Zamri keh3.. trimas2 :)

tirahzairi said...

tirah pon makan xingt dunia...hehee

Aida Omar said...

@shidaR trimas shida.. berkat support shida juga :) kena diet semula nie shida.. haha

Aida Omar said...

@azizah :) trimas kasih jijah.. Alhamdulillah dah 2k. hehe.. haha.. makan banyak tu abg aida.. aida pun byk jugak 2x5 :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar