Dato' Lee Chong Wei - Welcome Back Our Malaysian Hero


Pagi-pagi nie nak kasi korang cuci mata tengok gambar je :) sebab lepas nie aida nak hias entry dengan join segmen.. hik3

Status twitter DCLW sebelum beliau selamat sampai di KLIA pagi tadi


Kepulangan Dato' Lee Chong Wei disambut dengan penuh kemeriahan, tudia dah kata hero kan? haruslah disambut meriah. Barulah nampak perpaduan kat situ. DLCW sampai di KLIA tepat pukul 
7.31 minit pagi tadi. 
[tekan Entry Penuh Click Sini untuk melihat banyak lagi gambar]





blur pulak gambarnya



Bangga maknya dapat anak cenggini :)

Sifu selamanya ^^



ini abang beliau - sama je rupanya ^^

ayah beliau pun frust ha :P


''Selamat Pulang Hero Malaysia''

p/s : nasib beliau senyum tak nangis-nangis dah kalau tidak mahu banjir KLIA nanti :P

Kredit :


37 comments:

paripariputih said...

alo lo lo sedih jer munyik dia.. :(

shida'R said...

hehee..akhir dia dah balik :)

Silent Note said...

TAHNIAH...

jom sertai pertandingan mencipta logo.
hadiah menarik menanti anda...
mungkin ini rezeki anda. sape tau..

http://selamanya-story.blogspot.com/2012/07/pertandingan-mencipta-logo.html

Phat said...

nak gugur jantung tgk game itu hari

Sally Yatiey said...

Akhirnya LCW balik :D hee

Sop said...

ok lah.. tetap bangga walaupun perak
bukan senang nak capai tahap tu kan?
lepas ni bila lagi akan ada permain cam Chong WEi

cik Lilis said...

our hero, hihi :D

azizah :) said...

my hero.. eh eh.. hehe u are the best Datuk! tiada siapa dpt menandingimu...

Iman Lee said...

Dato' dah bersunggu-sungguh masa berlawan, Lin Dan pun macam kecut tau. anyway, Malaysian proud of him. <3

Nadia Elena said...

huiyooo memang sebijik muka abang dia..macam kembar.. ^_^

ayut said...

smpi dh pg td :) join segmen je ea...mau rebut pluang kumpul hadiah ea.hihihi

thomas said...

Respect,Hero dapat sambutan hebat walaupun gagal dpt emas.

kemey said...

salute!!love malaysia love badminton love LCW..

Aida Omar said...

@paripariputih haha.. tak sedih dah la tgk dia senyum dah :P

Aida Omar said...

@shida'R balik ke tanah air juga.. ^^

Aida Omar said...

@Silent Note Welcome :) ok nanti aida terjah :)

Aida Omar said...

@Silent Note Welcome :) ok nanti aida terjah :)

Aida Omar said...

@Phat haha.. nasib tak gugur kan abg phat :P

Aida Omar said...

@Sally Yatiey yeah!! balik sudah selamat semuanya :)

Aida Omar said...

@Sop no 2 dunia kot.. hehe.. bangga lagi tu :) tula kan abg sop mohon BAM cari pengganti nanti.

Aida Omar said...

@cik Lilis ^^ hero sukan Malaysia

Aida Omar said...

@azizah :) eh..eh lain je bunyik nye tu jijah.. haha.. :P yup! setuju tiada yang mampu menandinginya.

Aida Omar said...

@Iman Lee lin dan stress dah bila LCW menang set pertama. hehe.. :)

Aida Omar said...

@Nadia Elena tula dah rupa kembar dah abg borek adik rintik barangkali. hahaha

Aida Omar said...

@ayut haha.. kalau ada rezeki dapat hadiah mahu je :P nie saja suka2 memeriahkan blog rakan2.

Aida Omar said...

@thomas tula.. sebab dia dah tunjukkan kesungguhannya bermain :)

Aida Omar said...

@kemey love kemey.. eh :)

caliph shuriken said...

bukan mudah nk msuk final kt olimpik.. dapat satu medal pun kira hebat kn ^^

lynn kamarul said...

he still our hero =)

-meeSUPERGIRL- said...

neh baru hero malaya !

Azhafizah Md Nor said...

hero negara of course kena sambut ^__^

tirahzairi said...

rajinnyeee aida join segmen...hehe

Aida Omar said...

@caliph shuriken betul2.. dah masuk olimpik tu pun dah kira hebat dah tu ini kan pula dapat medal. hehe

Aida Omar said...

@lynn kamarul yeah!! hero malaya ^^

Aida Omar said...

@-meeSUPERGIRL- Yup.. original punya hero. haha

Aida Omar said...

@Azhafizah Md Nor kan fiza.. lepas nie sambut heroin negara pulak. :)

Aida Omar said...

@tirahzairi tgk pada syarat2 jugak tirah.. kalau susah mmg x join dah melainkan kawan2 rapat la. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar