[SEGMEN] Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?


Tudia tajuk Segmen dia penuh misterius :P Apakah itu?

Sila click banner ini untuk melihat syarat-syarat segmen

Segmen ini akan ditutup bila cukup 100 penyertaan so setakat nie baru ada 57+ penyertaan, maknanya masih banyak tempat kosong dibuka. 

Persoalannya kenapa aida terjah? kenapa aida follow?
Mula-mula dapat tahu segmen nie dari blog Apit (Fizgraphic dot com) sebabnya apit tag aida join segmen nie, so secara automatiknya aida akan TERJAH dan FOLLOW blog myideakini :)
sampailah tertarik nak join segmen nie. 
Tuan penaja kata 50 blogger pertama yang join akan dapat seketui Pendrive 4GB, alamak nangis aida sebab aida blogger yang ke 57+ join, sah tak dapat kan? haha..

Ok untuk melengkapkan syaratnya aida tag 4 orang blogger 
(harap-harap blogger yang aida tag nie belum follow blog myideakini)

4. Fida
p/s : Dah join haruslah kena rajin terjah rakan-rakan yang join :)

39 comments:

leakedknowledge said...

seketui pendrive?bhahaha cumel jer bunyik die..seketui...:P

aswadz said...

kalo sempat, aku join. ada 2-3 contest/segmen lagi yg aku nak join nih.

tirahzairi said...

wahhh...cm best je...

Myideakini [dot] com said...

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan....Terima kasih atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen
MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

Myideakini [dot] com said...

Jangan lupa komen diruang entri ni ye...

http://www.myideakini.com/2012/07/info-dari-blogspot-ke-dot-com.html

Sally Yatiey said...

Best :D

Sop said...

bagus segmen tu..
terjah menerjah dan follow tambah kenalan dan trafik :)

shida'R said...

selamat bersegmen..shida siapkan entri jap g hehee ^_^

Nurulee said...

Untungnya sapa yg dapat pendrive tu =)

Nadia Elena said...

fuhhh terlepas berapa nombor je tu..sayang betul xdpt pendrive free..rugi2.. =D

caliph shuriken said...

selamat bersegmen ^^

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cepat join jangan tak join :)

Kathy Rbain said...

tq aida tag kat sis...sis da join da..2 2 blog sis skali wat entri tentang segmen ni...

KorN said...

selamat bersegmen kak aida...

risau la nak komen sini.. bahaya ade pelita tu.. hik hik hik

LaLa mhdnor said...

ruginya lambat taw, lau x dapat pendrive seketui, haha

Kazen said...

igt nk join tp tgok kene tag2 pulak....haha

Aida Omar said...

@leakedknowledge keh3.. comey eh? frust tak dapat tu.. haha

Aida Omar said...

@aswadz ok aswadz tak pe kalau sempat nanti join la.. tapi sementara tu follow la blog myideakini tu eh? :)

Aida Omar said...

@tirahzairi meh la tirah join sekali :)

Aida Omar said...

@Myideakini [dot] com Wasalam.. Salam Ramadhan :) sama2.. macam ada harapan je nak dapat pendrive tu. haha.. :P InsyaAllah nanti aida pastikan.

Aida Omar said...

@Myideakini [dot] com ok dah komen dah bro :)

Aida Omar said...

@Sally Yatiey :) memang best.. hehe. meh la sally join.

Aida Omar said...

@Sop sop join la sekali kalau mahu.. banyak lagi tempat kosong tu. hehe.. tula dapat ramai kenalan :)

Aida Omar said...

@shida'R sah aida kena tag lagi kan.. haha.. terimas shida. :)

Aida Omar said...

@Nurulee tahu tak pe Nurulee 4GB tu. hehe

Aida Omar said...

@Nadia Elena memang rugi.. apekan daya. haha.. :)

Aida Omar said...

@caliph shuriken terimas caliph.. :)

Aida Omar said...

@Nurul Husna Mohd Hassan dah join dah.. kekeke :P

Aida Omar said...

@Kathy Rbain welcome sis.. yes!! akhirnya sis join. hehe.. terimas sis.. nanti aida terjah entry sis tu.. :)

Aida Omar said...

@KorN terimas korn :) jaga2 nanti api pelita kena tangan.. turun hantaran. eh! :P

Aida Omar said...

@LaLa mhdnor haha.. seketui dua ketui.. :P

Aida Omar said...

@Kazen haha.. malas le tu. :P

lynn kamarul said...

mama lynn there.. akak akak usahakan jugak utk join. tp kena tgk syarat dia berat tak dulu. almaklum gak line tenet ni lembab macam siput

Aida Omar said...

@lynn kamarul ok akak.. kalau boleh akak follow blog tu pun dah ok.. kalau join sekali memang tersangat awesome la akak :)

yN crEATioNs said...

yN join jugak..salam ukhuwah

http://cindereallacreations.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

Zuhaini said...

wah.. best ni.. nak join jugak la..

Zuhaini
http://www.my-alia.com

Everything's Everythings said...

Datang dari segmen yg sama ;D
wish u best of luck

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_20.html

Aimi Syahirah said...

Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

Budu Bilis said...

Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
V
V
v
v
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar