RABU YANG BISU #27



Kad raya yang pertama sampai dari blogger Abg Eqbal Zack 
blogger hebat tau abg Eq nie.. trimas Abg Eq ^^


Kad raya dari Shida Radzuan kawan rapat blogger aida nie, hehe.. thankz sayam Shida :)


Kad raya dari adik Korn, tulisan ang korn memang cantik, jarang kot orang lelaki tulisan cantik nie.. terimas adik korn ^^

setakat nie baru ada 3, mungkin ada lagi kad yang akan menyusul. 

Salam Aidilfitri buat semua rakan-rakan blogger aida, maaf zahir dan batin na kalau aida ada buat salah, silap hope korang maafkan :)

p/s : rasa macam entry tak berapa nak BISU lah pulak :P

44 comments:

cik Lilis said...

bestnya dapat kad raya dari blogger blogger best :D

paripariputih said...

Aida aku takde nak bagi ko kad raya... tapi kad hari jadi.. ha ha bila lo mau dtg ni?? >..<

fadh leyanie said...

boleh gantung kat dinding tu..selamat hari raya :P

shidaR said...

heheee..same2 syg :)
selamat hari raya hehehee :D

azizah :) said...

seronoknya.. jijah pon baru ada 3 jugak..hehe

ayut said...

yess..ayut mng..hahaha.baru ada 4 darpda blogger.lbh 1 je pon..Aida mesti lg byk nnt.hehe

leakedknowledge said...

hhaha untung gilerr dpt kad raya...wuuuu segan giler ak tulisan tanganku buruk giler...dh lama xmenulis..mnaip jer kijenyer =.="

Sally Yatiey said...

Banyak dapat kad raya :D hee

KorN said...

thanks gak kat akak sudi kasi kad raya kat korn.... =)
tahun depan selitkan skali dgn wit raya pulak..
ehh.. hehehe

putryteya said...

jelesnye dapat banyak kad raya . hehhe . nak jugak

Phat said...

abg pun dapat dari korn jugak hehe..tahun ni tema oren gitu hehehe..selamat hari raya maaf zahir batin

NoRaQiLah JohaRi said...

bestny dpt kad raye..
qiela dh berkurun x pnah dpt pn kad raye..hehe =P

Nurul Husna Mohd Hassan said...

harap tradisi hantar kad raya ni kekal sampai bila2 :)

cempaka berbunga said...

waa....kad raya....
selamat hari raya aida...

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, bestnye dapat kad raya :D
Selamat Hari Raya :)

Kazen said...

ini rabu yg berkata-kata nie....selamat hari raya:)

caliph shuriken said...

wahh, dpt jgak kad raya dr sayam, hikk...

Badrina Ibtisam said...

Selamat hari raya kak!! Maaf zahir & batin ye kalau ada silap/salah ~ ;D

Zakaria's daughter said...

eh eh. huntungle huntungleeee dapat kad wayeeeeeee

boni kacak said...

rasa meriah tak raya lepas dapat kad raya ni??hehehe

afzalsukasuki said...

selamat hari raya aidilfitri, papehal jmpa kat kg je nanti ye :D *bajet sekampung lettew :P

yusuflaili(Goku) said...

ada juga dapat 2 kat raya..tu pun dari jabatan dan pemimpin Adun.

Aida Omar said...

@cik Lilis hehe.. agak best dah teruja jugak la cik lilis :)

Aida Omar said...

@paripariputih haha.. tak pe kak. tu la kan janji palsu je semuanya.. kah3. InsyaAllah nanti aida mai. :)

Aida Omar said...

@fadh leyanie memang dah siap gantung dah.. haha. Selamat hari raya fadh :)

Aida Omar said...

@shidaR ngeee! selamat hari raya shida ku sayam <3

Aida Omar said...

@azizah :) memang seronok jijahnya.. eh sama la kita eh. hehe..

Aida Omar said...

@ayut ala! ala! tak aci la cenggini.. hahaha.. majuk :P

Aida Omar said...

@leakedknowledge memang untung la. haha.. eceh! tulisan lawa kata buruk.. pang kang!! :P

Aida Omar said...

@Sally Yatiey boleh tahan banyak jugak la sally.. :)

Aida Omar said...

@KorN welcome korn.. eh! bereh 20sen pun duit gak kan? hahaha..

Aida Omar said...

@putryteya ala.. dah terlambat pulak putry.. InsyaAllah next year kalau ada umur pjg ada rezeki dapat la kot kat putry :)

Aida Omar said...

@Phat aida ada tgk kat gambar fb abg phat.. comey betei oren tu.. masing2 muka nak beraya. hehe.. selamat hari raya abg phat :)

Aida Omar said...

@NoRaQiLah JohaRi la yeke? alolo..sian dia eh.. tak pe xde rezeki mungkin. :)

Aida Omar said...

@Nurul Husna Mohd Hassan betul tu husna.. sweet dan rasa terharu kalau dapat kad raya nie.. husna tak bagi pun alamatnya. :( huhu..

Aida Omar said...

@cempaka berbunga hehe.. selamat hari raya kak :)

Aida Omar said...

@^^eKaTiKaH^^ agak best jugak la dear.. hehe. selamat hari raya eka ^^

Aida Omar said...

@Kazen haha.. kan? kan? selamat hari raya juga :)

Aida Omar said...

@caliph shuriken sayam? hik2.. siapa tu caliph? shida eh..

Aida Omar said...

@Badrina Ibtisam selamat hari raya badrina.. akak pun tau.. tapi rasanya badrina tak buat salah pun :)

Aida Omar said...

@Zakaria's daughter haha.. memang huntungla hapat had wayeee :P

Aida Omar said...

@boni kacak memang rasa meriah bonz.. kalau dapat jemput semua datang rumah lagi meriah.. hik3.

Aida Omar said...

@afzalsukasuki huih! kemain tok kita sorang nie.. hahaha.. xcited nak beraya leteww :P

Aida Omar said...

@yusuflaili(Goku) dapat jugak la eh.. pemimpin adun bagi tu ha.. peh!! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar