BAHAYA LOVE BITE

Upssss....18SX!!

Aikk...baru saya tahu rupanya love bite nie ada kesan di LUAR JANGKAAN. Jangan tak tahu...



Seorang wanita berusia 44 Tahun telah didapati LUMPUH buat seketika setelah melakukan love bite di bahagian leher oleh suaminya. 

Wanita itu lumpuh di bahagian kiri badanya...

Para doktor yang merawatnya bingung dari mana punca wanita ini diserang strok atau lumpuh...setelah di kaji mereka mendapati punca nya kerana love bite di leher wanita itu yang menyebabkan darah beku di arteri...

so pada korang-korang yang SUDAH BERKAHWIN jangan buat benda nie ea..asenye bukan IDEA yg bagus untuk di tiru...

Bagi yang BELUM BERKAHWIN pula anda di nasihatkan LANGSUNG tidak boleh meniru aksi ini...nak kena lah tu kalau buat. 

nampaknya adegan romantik ini kadang-kadang membawa kebaikan kadang-kadang juga membawa KEBURUKAN...lagi-lagi pada yang BELUM BERKAHWIN!!

DONT TRY OK!!



5 comments:

oranglidi said...

erh.... tu laki die ganas sangat buat love bite kot.. hahaa... tu yg smpai lumpuh tu

ADAM said...

buat kat urat buat apa..buat la kat lain..ngeee~

Aida Omar said...

@oranglidi hahahaha...pandai la

@Adam tet!!

Nurul Farahizzati said...

makhaih! laki dy gigit ke, mamah? hahaha...

Diari Si Froggie said...

@Nurul Farahizzati haha.. yela kot.. bahaya ooo.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar