[Update] Wanita Mati Di Berjaya Times Square


Petang tadi aida ada up entry mengenai seorang wanita cina yang mati di Berjaya Times Square pukul 11 pagi tadi. Mengikut berita sebenar yang diupdate melalui www.malaysiandigest.com

Kredit Picture : www.wanita.com


"Wanita cina yang mati ini dikenal pasti sebagai Choo Czek Yeng yang berusia 36 tahun dipercayai telah bersandar pada pagar shopping mall dibahagian tingkat 6 sebelum terjatuh ke bawah lobi Berjaya Times Square, mengikut sumber maklumat mangsa juga bakal menerima rawatan mental dan tinggal bersama keluarganya di Bangsar. Ketua Polis Daerah Dang Wangi, Zainuddin Ahmad berkata tiada kecederaan fizikal pada badan kelihatan dan pihak polis juga masih menyiasat punca sebenar kes ini kerana kawasan tersebut tidak dilindungi oleh CCTV"

Thank banyak-banyak pada reader blog aida Sara Shafiqa yang memberi url malaysiandiegst.com dan menegur aida dalam entry tadi :)

p/s : InsyaAllah.. kalau ada update sebenar kes ini aida try update ea.. takut jugak kalau terfitnah or tersampai berita yang tak betul karang kan. Sian pada mangsa dan keluarganya nanti. Memang entry first tadi aida tak berani nak letak tittle 'bunuh diri' sebab tu aida letak 'atau kemalangan'. 
Kredit :
Picture 
Info

17 comments:

xila dot said...

bukan la bunuh diri ya..baguih ada jari yg bijak :)

Azhafizah Md Nor said...

seram je bile ade kes camni..

Dik bee said...

ehh...tingkat 6?? tinggi tu, tp pelik la xde cedera dalaman..

Mohd Fauzli said...

biar betul... nak sandar kena hati² lepas ni

deno said...

erk... bahaya betul! lepas ni taknak sandar mana2 dah..

Katak Comel said...

dye men bergurau dgn pakwe dye 2..last2 smpi jatuh..ape daa

aswadz said...

masa aku tau psl berita ni pun, aku x sure kemalangan atau bunuh diri. tp aku x update kat blog la. x sempat.

Ain Dzaya said...

engatka gaduh ngn pakwe sperti yang digemburkan..haih..bahaya2..

Ain Dzaya said...

engatka gaduh ngn pakwe sperti yang digemburkan..haih..bahaya2..

Diari Si Froggie said...

@xila dot a'ah bukan kes bunuh diri.. nie kira kemalangan yang tak disengajakan lah nie.. :)

Diari Si Froggie said...

@Azhafizah Md Nor itu lah.. benda2 yang melibatkan kematian tragis macam nie memang menakutkan. hehe.

Diari Si Froggie said...

@Dik bee A'ah tingkat 6.. erk maksudnya luaran tak ada kecederaan dalaman tu mungkin ada.. :)

Diari Si Froggie said...

@Mohd Fauzli Mendiang nie mengalami masalah mental.. tak tahu lah bersandar gaya macam mana.. tapi sian juga. Hati2 malang tak berbau. :)

Diari Si Froggie said...

@deno ha better jangan nanti terjatuh tak sempat nak selamatkan.. hehe. jauhkan dari bersandar di tempat2 yang tinggi :)

Diari Si Froggie said...

@Katak Comel haha.. memandai je ang nie oih.. dia terjatuh kot.

Diari Si Froggie said...

@aswadz itu lah mula2 tadi pun konpius so letak tittle bunuh diri atau kemalangan.. sah2 kemalangan yang tak disengajakan.. aida pun ada masa free tadi tu up entry nie tu.

Diari Si Froggie said...

@Ain Dzaya khabar angin ain kemain lah depa cakap bunuh diri pasal BF.. ea la dah jatuh sama dengan hari valentine.. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar