Bunuh Diri Atau Kemalangan : Gambar Wanita Mati Di Berjaya Times Square


Aida perasan benda nie time tengah godek-godek akaun says tadi, haish ada lagi kes sebegini. RIP buat mangsa.

Tragedi ini berlaku pada pukul 11 pagi tadi 14 Februari 2013, mayat wanita yang dipercayai berumur sekitar 19 tahun ini ditemui di lobi Berjaya Times Square Shopping Mall berhampiran Booth U Mobile. Mayat wanita itu dikatakan dipenuhi darah dan dipercayai terjatuh dari tingkat 6 shopping mall tersebut. 





Kredit picture : www.wanita.com

maaf gambar dikaburkan bagi menghormati mangsa dan keluarga mangsa


Punca kejadian sebenar masih dalam siasatan


Kredit :
Info/Picture

32 comments:

smbotak said...

ada sumber lain (harap dipercayai) lepas bergaduh dengan boyfriend dia. apa pun, tunggu je la laporan yang rasmi...

kopi pasta said...

bajet sweet la bunuh diri di hari valentine...=.='

ANa Ahmad said...

Astaga....!!!

innalillah...


Siapa yg tolak dia ni haduhh...


jgn sebab putus cinta dah la..


Shida Radzuan said...

uihh...seram dehh

pulut kukus said...

berantu la TS lepas ni,...huhuhu

Fikri said...

Bunuh diri kot. Xkn jatuh kot. Mungkin bf dia dh ada gf lain. Frust then bunuh diri..

tyra lee said...

perghh.. gila betul .

MawardiYunus said...

woah giler seram... macam 2 hal la skang ni

Sara Shafiqa said...

Ada news yang this lady is actually 36. she was leaning against the railing at 6th floor. full story here... http://www.malaysiandigest.com/news/36-local2/255662-woman-falls-to-death-at-berjaya-times-square.html

p/s: don't simply believe things without evidence. we might be making fitnah by 'assuming'. be careful.

hana hadi said...

tingkat 6? huhu tinggi kot. ni kes terpengaruh tintanic. u jump i jump. skalu u jump. i xjump2.huhu baget nak romantik la kan.hehe ok lawak ja nak sedapkan hati.

sebab lain kot kan. kena baca berita ni kat akhbar esok. nak cari kat internet 80% kesahihannya..

Anonymous said...

wa x dapat ang paw x pa duit bleh cari...tapi wa g pasar td semua Babi sudah habis pasal tahun baru cina...haiyaaaaa babi sudah habis maaaa.....wa berani mati klu babi sudah habis....idup pun susah mati pun susah...pasal babi wa brani mati ....jadi mati la dia ...itu la cerita nya...the end.....

seribupilihan said...

org zaman sekarang memang tak sayang nyawa..

Anonymous said...

Buat para remaja semua walau apapun musibah yg menimpa fikirlah fikir masak2 sebab "Fikir Itu Pelita Hati". Kita tak kira siapapun bangsa apapun sbb kita semua org Malaysia, mati yg begini merugikan negara.

Lissa LaLissa said...

Ish Ish Ishh.. ada jugak macam nii.. >.<

Anonymous said...

Lepas ni..kena buat tarian singa kat tempat tu....halau antu...suwey ma...sori gua gurau aje.

Anonymous said...

Kamu semua orang Bodoh,Kalau family u org yg meninggal dunia macam mana,best kan

Diari Si Froggie said...

@smbotak Mendiang nie mati sebab terjatuh dan pihak polis syak ada gangguan mental.. :)

Diari Si Froggie said...

@kopi pasta haha.. sweet lah sangat.. u jump i jump ok :P tapi mendiang nie tak mati sebab bunuh diri :)

Diari Si Froggie said...

@ANa Ahmad Bukan bunuh diri kata pihak polis mendiang nie mengalami gangguan mental atau kata mudahnya ada masalah mental.. kesian mendiang dah ajalnya begitu.

Diari Si Froggie said...

@Shida Radzuan Aida tengok lelama pun seram jugak.. hehe.

Diari Si Froggie said...

@pulut kukus huih jangan.. hehe. Tak ada apa2 kot.. TS kan ramai orang pi :)

Diari Si Froggie said...

@Fikri Bukan bunuh diri Fikri cuma mendiang nie ada sedikit masalah mental.. mungkin terjatuh lah tu barangkali..

Diari Si Froggie said...

@tyra lee ha apa yang gila? hehe.. dah ajal sidia begitu.. tak boleh nak kata apa lah.. sadis juga.

Diari Si Froggie said...

@MawardiYunus seram kan? aida pun.. seram dan sian tengok mendiang.. zaman moden banyak cobaan :)

Diari Si Froggie said...

@Sara Shafiqa thankz dear atas infonya.. sebab tu aida tak buat tittle bunuh diri.. takut terfitnah nanti :)

Diari Si Froggie said...

@hana hadi sangat tinggi tingkat 3 pun aida tak berani nak jenguk ke bawah.. gayat. hehe.. Sebab mendiang ada penyakit tekanan mental Hana mungkin terjatuh barangkali :)

Diari Si Froggie said...

@Anonymous haha.. haish tak baik wahai anonymous.. mendiang ada masalah mental.. :)

Diari Si Froggie said...

@seribupilihan betul2.. tapi mungkin bukan si mendiang.. sebab mendiang mungkin terjatuh dan mendiang juga pihak polis syak ada masalah mental.

Diari Si Froggie said...

@Anonymous Betul tu aida setuju sangat2.. lagi pun tak bagus bunuh diri nie.. impak pada keluarga rakan2 pun besar.. bukan negara saja.. apa2 pun mendiang bukan bunuh diri sebab mendiang ada tekanan mental mungkin terjatuh barangkali :)

Diari Si Froggie said...

@Lissa LaLissa hehe.. dalam dunia nie macam2 berlaku Lissa :)

Diari Si Froggie said...

@Anonymous haha.. tarian singa untuk CNY.. best tengok tarian singa unik..

Diari Si Froggie said...

@Anonymous Maaf Anonymous.. mereka tak sengaja barangkali.. sebab info lanjut pun tak ada kan masa tu.. apa2 pun sian pada mendiang mati sebegitu.. moga keluarga mendiang tabah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar