Silence Day Of Wednesday #8 : Saya dah mandi, kamu?



Kamu? mesti tak mandi lagi kan :P

Silence Day Of The Wednesday by Potia Casadelarossa





63 comments:

♥ Wina ♥ said...

mestilah mandi :)

kopi pasta said...

err, komen atas aku ni SPAM!!! kantoi kenapa si domo tu dimandikan...ni mesti si domo tu busuk sbb dipenuhi dgn air liur basi cik aida...ehh :P

puteri kasih said...

kalau dah mandi kena keringkan badan cam domo juga ke :P hehe

azizah :) said...

wah si domo pon mandi.. banyak peta si aida ni kot..hehehe

Budak Kampung said...

hahha awlnyer domo mndi

lynn kamarul said...

comel sgt cik domo.. hehe akak da mandi tau. pagi2 lagi da bgun mandi, heheh

Paly said...

dah mandi pg td :p

baby comel said...

Baru siap bersidai je td. Hehehehe.

Mrs.Yie said...

saya dah mandi tau..wangi tak? ngeeeeeee :)

Cikgu Bada said...

nak kena jugak ke benda ni

fyna said...

err....saya mandi..saya mandi..

*glurpp.macam mana cik aida tahu saya tak mandi lagi nih*

Lady said...

wah wah comelnya dia dah mandi yeeeee

Nur hanim said...

Comel nya domo! :D

Fatihah said...

domo dah kering tu. gi angkat cepat ! kikiki :p

myfreeminded said...

ohh nak pergi kerja memang kena mandi lah.. tak kira lah airnya sejuk macam air batu pun... :)

azstory said...

owh domo nama benda ni..hehehe kenapa mandi tu? kekekeke..

Ayie Abas said...

alahai sian nyer domokun tu..aida..haha :D

Ismah Atikah said...

Jemput join GA saya ;)

http://diaryismah.blogspot.com/2013/02/the-very-first-giveaway-by-di.html

kaishin said...

dah mandi hujan tadi, kiranya dah mandi la tu kan..hehe

Pena Menari said...

hehe...mcm2 :p

Kathy Rbain said...

aida..........

Azhafizah Md Nor said...

xpernah nampak domo kun tutup mulut.heeee

Ibnuismaini Ismail said...

tu dah mandi atau penderaan jemur tgh panas?

Potia CasadelaroSsa said...

Aida... buang ajelah yg tu... nnt kita beli baru ok... ni cuci pasal pe? ada peta dunia ye??? ekekke

aswadz said...

sah2 dah mandi gak. keje kot... xkan nak gi keje x mandi.

hana hadi said...

mak ai.. kesian dia sakit kena kapit.hehe

cj7 hana mandi kat dobi. kalau mandi kat rumah. entah berapa lama ambik masa nak keringkan kepala dia.hahaha

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow dimandikan...

miz ruha said...

comel... kita pun dah mandi... ;)

Shida Radzuan said...

hahaaa..kalo xmnadi nk pi jumpa aida minta bau ahahaaa :P

Diana Azis said...

cumilnya..mesti la dah mandi..domokun dah mandi..aida dah ke lom? :p

Ain Dzaya said...

hahaha..chumil ngat!

Ain Dzaya said...

hahaha..chumil ngat!

Diari Si Froggie said...

@♥ Wina ♥ mandi ea? hehe.. ingat tadi tak mandi :P

Diari Si Froggie said...

@kopi pasta itulah pasal SPAM saja.. dah deleted dah :P eh mana tahu nie? haha..

Diari Si Froggie said...

@puteri kasih haha.. nasib baik tak boleh kalau tak mesti ramai yang bersidai kat ampaian :P

Diari Si Froggie said...

@azizah :) haha.. tet~

Diari Si Froggie said...

@Budak Kampung tuan domo rajin tu yang awal domo kena mandi tu ^^

Diari Si Froggie said...

@lynn kamarul hehe.. comel dengan mulut ternganga tu.. patutlah wangi je akak tiap2 pagi. ehwah macam dekat je. hehe

Diari Si Froggie said...

@Paly nasib baik dah mandi.. baru nak mandi kan tadi :P

Diari Si Froggie said...

@baby comel bersidai je mandi tak ke baby comel? hehe..

Diari Si Froggie said...

@Mrs.Yie jap2 nak bau.. emmm memang wangi bau dettol.. hik3

Diari Si Froggie said...

@Cikgu Bada kena ape cikgu bada? :)

Diari Si Froggie said...

@fyna ha kan mesti tak mandi lagi nie :P tau dah tau dah.. haha

Diari Si Froggie said...

@Lady a'ah domo dah mandi dah tau pasal tu comel lagi wangi :P

Diari Si Froggie said...

@Nur hanim suka domo eh? :)

Diari Si Froggie said...

@Fatihah eh mana tahu dah kering nie? haha..

Diari Si Froggie said...

@myfreeminded ha bagus2 barulah segar kan? ada je orang pi kerja tak mandi basuh muka je.. tapi bukan aida lah :P

Diari Si Froggie said...

@azstory a'ah amir domo namanya.. saja bagi mandi baru best peluk :P

Diari Si Froggie said...

@Ayie Abas sian sebab kena cepit ke ayie? hehe..

Diari Si Froggie said...

@Ismah Atikah Terimas Ismah jemput aida join GA awak.. InsyaAllah ada masa ada kesempatan aida join :)

Diari Si Froggie said...

@kaishin mandi hujan? aiyooo.. nanti demam maa.. itu mandi tak bersabun katanya. hehe

Diari Si Froggie said...

@Pena Menari :) well..

Diari Si Froggie said...

@Kathy Rbain ea kak ku :)

Diari Si Froggie said...

@Azhafizah Md Nor kan? mesti tunjuk gigi saja depa.. hehe

Diari Si Froggie said...

@Ibnuismaini Ismail haha.. aida tak zalim ibnu ini satu penghargaan nie kasi wangi kat domo.. :P

Diari Si Froggie said...

@Potia CasadelaroSsa buang? alahai.. sayang lah potia.. kalau potia bagi lagi satu dua2 aida jaga sampai lunyai :P peta macam2 ada kat domo nie tu yang basuh tu.. eh! :P

Diari Si Froggie said...

@aswadz ada ape aswadz org tak mandi.. dia spray minyak wangi je.. eiiii.

Diari Si Froggie said...

@hana hadi hehe.. telinga dia kena cepit.. oh ea lah pasal kepala dia besar sangat eh? tapi cj7 comel. :)

Diari Si Froggie said...

@Leeza dayasari [santai leeza] dimandikan dan dicepitkan :P hehe

Diari Si Froggie said...

@miz ruha kalau ruha mandi memang lagi comel dari domo :)

Diari Si Froggie said...

@Shida Radzuan tak mo tak mo.. busuk. haha. :P

Diari Si Froggie said...

@Diana Azis bagus akak dah mandi baru nak tolong mandi kan :P aida dah mandi lagi awal dari domokun :P

Diari Si Froggie said...

@Ain Dzaya comel macam ain.. eh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar