Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic

Penyertaan last minit :P

Syarat-syarat

1. Like Fanpage FizgraphicDotCom (Done)


2. Follow blog www.fizgraphic.com (Done)


3. Follow Google+ Fizgraphic (Done)


4. Buat entry bertajuk Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic (Done)

5. Letak Banner Segmen dalam entry dan backlink kan ke entry Segmen (Done)

6. Syarat keenam apit suruh buat :


"Paling tak suka dan jeles sekali dengan kebijakkan apit membuat doodle, walaupun dah hangkut DVD Adobe Photoshop dari apit aida masih tak lepas-lepas buat doodle macam apit. T_T. Makanya disebabkan doodle apit awesome semuanya, aida gunakan doodle apit tu dalam mendesign blog orang. Aida dah inform apit tau bukan curi ha. :P Aida suka design blog apit dari newbie kita kenal sampai lah apit dah retis sekarang blog apit tetap warna biru. Header yang sekarang pun aida suka smart ooo.. baru nampak kelakian sikit. :) (eh macam dah lari dari syarat je :P apa-apa pun blog Fizgraphic memang banyak membantu aida dalam mendesign blog orang :)"

7. Hantar Link entry korang dekat komen entry segmen (Done)

8. Tekan Button Share Facebook sekali ea (Done)

Tamat : Sat lagi tamat dah segmen nie 11.59pm

p/s : Hiks.. sempat jugak aida join walaupun last minit.. join tanda support Apit :) pas nie nak join segmen si uzu pulak. 

23 comments:

nabila biela said...

gud luck aida^^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ohh yeah goodluck...

ikaa said...

dr segmen yg sama

Diyan Hani said...

hai..mbls kunjugan...dari sgmen y sama jugak

Qimie Mohamad said...

Comel blog Aida! Semua warna hijau..!

- http://www.pengembara-awan.my/ -

Cik Zaitul said...

ong ong kedek kedek ..
nak makan keledek..

ehhhh..

Arrien ::@man!:: said...

mmbalas kunjungn ke blog kak aida dri segmen yg sama..good luck too :)

NaZiRaH @ Ezyra said...

balas kunjungan dari segmen apit, done follow awak balik, tq ya follow saya, elamat berkenalan..;-)

ANa Ahmad said...

dari segmen yg sama ni hehe :)

michelle De hunny said...

hye dear..
singgah balas kunjungan disini.
follow sini juga #2475
selamat bersegmen ^^

Yana Sakura said...

Alaaa..dh terlepas..sobs.. T_T

all the best Aida..ngee ^_^

Shida Radzuan said...

cnfrm masuk hehee!!

Rahmad Mat said...

membalas kunjungan dan menjadi follower aida yang ke #2477.. no..bertuah..hehe

Honey Yeo said...

dari segmen yang sama..hehe..neeza pun dah lama gak tak ke blog kak aida..hehe,btw thanks for the compliment,neeza edit sikit2x je..taklah se pro kak aida..huhu ^^

nfar said...

salam ukhuwah....
done follow...thanx 4 follow me :)


http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Jarijari Berry said...

tq follow :) follow back aww . heeee . gudluckkk ! dtg dri segmen yg sama XD

Sharifah Syahirah said...

have done follow you back..

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

Salam ukhwah...done follow u back...

http://eikorina.blogspot.com/2013/02/pencarian-bloglist-fizgraphic.html

sa mic said...

Lisa datang blogwalking dari segmen yang sama , hehe ;)

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

selipar putih said...

gud luck..
jemput joi segmen ni...
http://www.jeritpekik.my/2013/02/segmenblog-pilihan-februari.html

Mia Liana said...

salam....mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

kisah si diary said...

balas kunjungan...awk npk hijau...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar