Tawaran Pengiklanan di Blog Katak Comel


Aida dah janji dengan tuan blog Katak Comel nak promote ruangan iklan dia kat blog aida, so hari nie janji tu ditepati.. cewah. Meh nak cerita sikit pasal ruangan iklan yang blog Katak Comel tawarkan. Sangat sesuai untuk blog yang berunsur perniagaan online.


percayalah blog Katak Comel memang blog yang rajin update entri dalam sehari, sampai tak terkejar nak baca. hehe.. pasal tu trafik dia pun menjulang-julang naik. tak percaya meh tengok statistik kat bawah nie.



17 ribu tu pageviews sehari.. aida punya blog nak capai 100 pun payah. hehe. So pada korang yang berminat nak iklankan blog korang atau apa-apa iklan boleh try sewa tapak iklan dekat blog Katak Comel nie. Sure tak rugi tak cuba tak tahu betul tak?

Jenis Iklan yang disediakan :




Cara pembayaran :

Cara Pembayaran : CIMB Bank
Nombor akaun : 0510-0033-9225-28
Nama : Akmal Hakim bin Shamsudin

Cara Pembayaran : Maybank
Nombor akaun : 162085491049
Nama : Nur Amira binti Mustafa

Selepas pembayaran di buat, anda perlu menelefon atau SMS saya.
Sila bagi tahu tarikh dengan masa anda membuat pembayaran.

Sebarang pertanyaan anda boleh menghubungi :
Email : remynaomi@gmail.com
Facebook remynaomi@gmail.com (Akmal Hakim)
Nombor Telefon : 017-5403454

Maklumat lanjut dan lebih jelas ---> Pengiklanan (Letak Banner & Advertorial)

p/s : Akmal Akim gua dah promote.. hope dapat membantu sedikit sebanyak :) good luck ok. 





27 comments:

Faizol Dee said...

best kan klu trafik byk.. leh wat duit...

nuyui a.k.a miss YUI said...

menarik..samalh kt nak 100 pon pyh..huhu

Sally Yatiey said...

Tingginya trafik blog Katak Comel :D

Sop said...

wah prestasi baik..
mmg sesuai dgn harga :)

kopi pasta said...

untungla berstatus retis. traffik mencurah2 jer..huhu. aida pulak mcm mana?

xila dot said...

wow rezeki dia...melimpah ruah...tumpang gembira hee

paripariputih said...

Wah kolibrasi antara katak-katak LOL bagus2 ada perkembangan keep it up

adzairdawati makdara said...

sgt menariks

Ayie Abas said...

salam aida :)

dah lama jugak kenal dgn mira akim..memula ayie ingatkn pompuan...

azizah :) said...

peh blog katakcomel hebat sekarang ni..

shameel Iskandar said...

Salam Aida.

Bagi menjana pendapatan menerusi blog, traffic yg tinggi amatlah ptg.

shameel Iskandar said...

Salam Aida.

Bagi menjana pendapatan menerusi blog, traffic yg tinggi amatlah ptg.

Anonymous said...

I really like it whenever people come together and share ideas.
Great site, keep it up!

Here is my webpage descargar ares

Diari Si Froggie said...

@Faizol Dee yup.. sangat best kalau trafik blog banyak selalu tak payah bw pun.. tapi tu lah kena SEO sikit lah. :)

Diari Si Froggie said...

@nuyui a.k.a miss YUI haha.. tahu tak pe yui kalau bw bebanyak baru dapat 100 T_T

Diari Si Froggie said...

@Sally Yatiey sangat tinggi mencecah ke langit.. kita memang tak termampu ^^

Diari Si Froggie said...

@Sop betul2 abg sop.. berbaloi kalau nak tempek iklan kat situ. :)

Diari Si Froggie said...

@kopi pasta aida?? nak dapat 100 pun susah miko oih.. keke. org malas cenggini lah sesekali je lebih 100 :P

Diari Si Froggie said...

@xila dot Alhamdulillah.. melimpah ruah bak madu lebah :)

Diari Si Froggie said...

@paripariputih haha.. kolaborasi katak2 tu tak tahan :P berganding bahu ea kak.

Diari Si Froggie said...

@adzairdawati makdara :) menarik dan tertarik tak makdara? :P

Diari Si Froggie said...

@Ayie Abas wasalam ayie.. dia bergabung dengan GF dia ayie tu ada nama mira tu. :)

Diari Si Froggie said...

@azizah :) sangat hebat jijah kalau aida.. hehe.

Diari Si Froggie said...

@shameel Iskandar Wasalam Shameel.. betul2 baru org berminat nak beriklan.. setakat macam aida memang tak ada siapa lah berminat. hehe.

Anonymous said...

tmupang letak palyer radio crystalfm boleh kt katak comel.
sesiape nk player radio untuk di masuk kn di block n wesite anda boleh pm saya di face book
http://facebook.com/djputrafaiz

Diari Si Froggie said...

@Anonymous Cuba contact owner katak comel.. player radio tu macam mana? ada macam radio online tu ea?

zaidatul norakmar said...

http://www.jobdirumah.com/akmaridah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar