Silence Day Of Wednesday #7 - Apa Benda Lah Tu?




"Bila dah tak ada kerja"

p/s : teringin nak naik dua-dua transport nie setakat nie belum ada rezeki lagi.. hiks.

Silence Day Of The Wednesday by Potia Casadelarossa




61 comments:

paripariputih said...

LOL mohon snap gambar UFO mana la tahu kalau-kalau ada dia lalu lalang kat ruang udara MALAYSIA hahahah >..< munink Aida muah muah

shu said...

nk naik heli jgk..

Acik Riotaro said...

nk ikut..
hehehee..
ingtkn ape td..
nmpak tecik jew..

fatin aziz said...

igtkan apa la tadi. kecik sgt. asyik tenung je last2 nmpak gak..hehe

Eca Dwinky Asha said...

hahahaha...nanti kita kaya,kita belanja aida naik ne :D

Sop said...

kenapa x zoom bg besar? hahaha
teringin gak nak naik heli

kopi pasta said...

terasa diri ini teringin nak naik piring UFO =.=' gambar dri jauh pon boleh teka 2 trans tu. kapal bertebangan dgn helicopter :P

faizul fadzullah said...

la..katak terbang rupanya..ingt ap la tdi..puas tenung2 gmbr tu..kui3

hana hadi said...

itukan heli n flight.hehe kita sama lah hana xpernah naik benda ni

Sally Yatiey said...

Teringin nak naik heli jugak ;D hee

boni kacak said...

owh..saya tak berani nak naik.. gayat tu..hehehehe

azizah :) said...

alololo takpe nnt ada rezeki leh naik k.. pergi sabah jumpa jijah..hee

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tak pernah naik helikopter.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tak pernah naik helikopter.

Ibnuismaini Ismail said...

Kpl terbang dh pernah. Syok masa nak mendarat dan langgar awan. macam langgar bumper jalan dgn kelajuan yg amat dahsyat. ha3.

Heli lom lagi. Teringin gak.

Mar Haini Abdul Rahim said...

kapal terbang dan helikopter kan ! hee ingatkan awan semata-mata :D *aah teringin jugaaakk :)

kaishin said...

erm teringin juga tapi gayat la..hehe

xila dot said...

samela belum penah naik..jakun2 ;p

sabella mohamad said...

bella pun belum pernah naik lagi kak . takpe kak , nanti kalau ada rezeki , akak belanja bella ok . bhahaha

NIA SI DRUMSTICK said...

Ehh..xpenah naik kpl terbang ea..hikhik..meh la dtg swk..keje Kat sini.mhaa..Boleh la Selalu naik kpl trbang..

Fatihah said...

dua-dua transport ni tak pernah naik lagi. haha

potia casadelarossa said...

lor.... terbaik... kreatif Aida ni...

Potia CasadelaroSsa said...

tu lah mohon snap UFO mcm PPP kata tu ekekek

Amanina said...

keciknyaaaa. hahaha. lama saya perhati. rupa rupanya heli dgn kapal terbang, haha

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

klu dapat naik mesti seronok kan~! hehe :) Ada rezeki insyaAllah aida blh naik. =)

seribupilihan said...

insyallah..suatu hari nanti..dapat naik jugak..:-)

Diana Azis said...

K.diana pn blm berpeluang naik helikopter la..teringin jugak...

Nadia Elena said...

saya ada heli sendiri, jom aida kita naik sesama, nak tak? tapi yg mainan jela. hahahaha~

baby comel said...

cita2 nk take over these kapal terbang & heli.. hehehe,

Shida Radzuan said...

nk ikutt aida..^_^

Diari Si Froggie said...

@paripariputih haha.. jenuh lah kena tengok selalu langit.. kalau UFO lalu dia inform aida dulu tak pe jugak :P morning PPP <3

Diari Si Froggie said...

@shu jom2 naik heli sesama.. tapi sape nak pandu :P

Diari Si Froggie said...

@Acik Riotaro hehe.. jom2 pilih2 transport yang mana nak naik :P

Diari Si Froggie said...

@fatin aziz haha.. alamak.. sory2 gambarnya memang kecik sikit. tak leh nak zoom nanti tak nampak originalnya.. hiks.

Diari Si Froggie said...

@Eca Dwinky Asha ha yang tu aida suka tu.. rasa nak tulis komen Eca nie kat dalam diary.. hehehe :P

Diari Si Froggie said...

@Sop saja je abg sop kasi original picture.. hehe. sian mana yang tak nampak tu.. aida dua2 tak pernah naik.. sobs..sobs.. :P

Diari Si Froggie said...

@kopi pasta amboilah miko kemain tinggi cita2.. haha. Mata 4 kan memang cepat tangkap benda2 kecik cenggini kan miko.. hik3

Diari Si Froggie said...

@faizul fadzullah ha kan? apa lah depa yang lain2 cakap tu kapal terbang dengan heli.. hish. :P

Diari Si Froggie said...

@hana hadi a'ah hana.. hehe. itu lah pasal aida pun.. bila ntah nak ada rezeki dapat naik. :(

Diari Si Froggie said...

@Sally Yatiey aida dua2 teringin.. haha. sally mesti selalu naik kapal terbang balik kampung kan? kan?

Diari Si Froggie said...

@boni kacak jom lah.. jom lah.. ala boni tak kacak lah kalau gayat2 cenggini :P

Diari Si Froggie said...

@azizah :) a'ah eh jijah kan kat sabah.. peh boleh lah nanti melancong sana, sabah or sarawak memang aida nak pi. hehe.

Diari Si Froggie said...

@Leeza dayasari [santai leeza] jom leeza kita naik berdua, leeza bawak ok tak? :P

Diari Si Froggie said...

@Ibnuismaini Ismail erk.. macam menakutkan je bunyinya tu.. seronok sebab adventure rasanya eh? haha.. heli kena beli sebijik baru boleh naik kot. hehe. :P

Diari Si Froggie said...

@Mar Haini Abdul Rahim a'ah Mar Haini kapal terbang dengan helikopter.. hehe. jom2.. kita naik sesama.

Diari Si Froggie said...

@kaishin kena tutup mata je nie naik supaya tak rasa gayat.. hehe. ntah2 aida pun 2x5 jugak ape.

Diari Si Froggie said...

@xila dot kah3.. kan? memang jakun pun haih..

Diari Si Froggie said...

@sabella mohamad la.. ingat bella nak belanja akak.. cis. hahaha.

Diari Si Froggie said...

@NIA SI DRUMSTICK kalau aida kerja sana pengsan nak balik sini. haha.. tak pe nak melancong kat sana pulak nanti.. InsyaAllah. :)

Diari Si Froggie said...

@Fatihah 2x5 ler kita nie Fatihah.. haha.

Diari Si Froggie said...

@Fatihah 2x5 ler kita nie Fatihah.. haha.

Diari Si Froggie said...

@potia casadelarossa mana ada kreatif amy.. hehe. main tangkap je tu tak ada kerja :P

Diari Si Froggie said...

@Potia CasadelaroSsa lepas nie kena tidur kat luar lah aida gamaknya.. haha

Diari Si Froggie said...

@Amanina alolo.. sian dia ea kena perati lelama.. rupanya itu je. hehe.. saja nak dera kamu :P

Diari Si Froggie said...

@♥ aiNa yaZiD ♥ itu lah mahu terlompat2 suka agaknya.. haha. InsyaAllah.. Amin.. :) terima kasih doakan aida, Aina.. ^^

Diari Si Froggie said...

@seribupilihan Amin.. moga2 ada rezeki. Terima kasih Seribu Pilihan :)

Diari Si Froggie said...

@Diana Azis tapi tula heli nie macam payah je nak dapat naik. hehe.. kena beli sebijik nie kak :P

Diari Si Froggie said...

@Nadia Elena baru nak teruja rasanya.. last2 heli mainan.. huwaaaa!! mesti tak muat aida nak naik.. :P

Diari Si Froggie said...

@baby comel ha tudia nak take over lagi tau.. InsyaAllah mana nak tahu tetiba dapat satu hari nanti :)

Diari Si Froggie said...

@Shida Radzuan jom shida kita pi bercuti sesama naik kapal terbang pastu balik kita naik heli.. hahaha. kemain :P

Azhafizah Md Nor said...

best kalau dapat terbang selalu kan..naik heli best sikit kot dari kapal terbang sbb heli naik tak tinggi sangat kan..heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar