RABU YANG BISU #10


Assalammualaikum & Selamat Sejahtera


Jumpa dibelakang rumah selepas digali 
gigi apakah?






40 comments:

Saddila said...

serious belakang rumah kak ??? agagaga ni bukan gigi, ni kulit kerang -_-

CekbOlat-bOlat said...

piranaaa?? ekeke

aisya said...

errrr... apakah itu??

Lea Isnawi said...

mcm buaya err

Phat said...

panggil team arkeologi muzium utk siasat

C i k P i p i T e m b a m said...

wahh.. gigi ke ? haha. semcm je.

Lady Emilya said...

huhu, atas macam kerang,
yang bawah macam gigi dinasour haha :D

zareliqa afiqa said...

Gigi dinosaur ker tu?? hee :D

Paris Lipton said...

gigi gajah kot...hahaha

cik bulan said...

wow..meremang..ingatkan tadi kulit nyok.haha

Afiq Yassin said...

mcm gigi kucing afiq jer yg hilabg hari tu.. ha3

Azhafizah[フィザ] said...

ape ni?gigi ke?macam kulit kerang pun hado ni..

shameel Iskandar said...

kena call ahli arkeologi tu biar dikaji fosil tu. hahaha.

Cik Azizah said...

biar betol?? macam gg dinasour jer...

huda jamil said...

homagad. apekah itu?

aRa ❤ aFiq™ said...

seram jew tgk.. huhu

LaLa mhdnor said...

omaih, apakah?
kucingkah?

O CIKTEDDY said...

gigi cik trtinggal lame dulu..ohmai..hik3

shida'R said...

uihh gigi ke tu aida?

Miss. Tina said...

sape yang takde gigi bole lah pinjam tahan lama

cik mun said...

ap tu???
huhuhu..

Haw said...

tu gigi makhluk purba tuh.. cepat2 panggil pengkaji sejarah.. :)

-Incek Fik- said...

Cik Froggie boleh standby berus gigi lama kat tangan, pastu buat muka gigih kasi berus sisa tanah dan debu yang melekat dekat fosil gigi haiwan tu..


Untuk mendapatkan efek yang lebih serius, pagarkan kawasan tu dengan pelekat " DO NOT CROSS " supaya situasi tu nampak seolah-olah cik Froggie ni pakar arkeolgi yang sungguh berkaliber sambil sarung baju kot putih dengan penutup hidung gedabak..

HoneyBUZZin said...

Kulit kerang..?(garu garu kepala)

naiemah_ramli said...

errkk..gg ape ni.. plik =..="" huhuhu

qamarguyz said...

salam ziarah..
confirm ke gigi?
apa kata cik froggie bawa sampel tu ke makmal untuk diuji..ahaaks! ;0

AYIE ABAS said...

aida..kalau tulang kat belakang rumah...confirm tulang gigi bangkai kucing kn? ermm

aswadz said...

aku rasa tu gigi palsu zaman dinosour tu.

amies49 said...

ni gigi lembu la aida cyg... kat blakng umah kita byk menda ni... bila dah lapah isinya kepala org tanam kat blakang umah..org pendek akal akn tanam depan rumah..ekekeek... kambing, lembu, kuda, kebau saa je bentok dia... kecik besar je beza... x caya cuba tanya org tua...

Katak Bulat said...

gigi manusia paleolitik kot...hahaha

amir aizat said...

gigi hantu, haha

♪ cik katak ♪ said...

nampak cam kerang je

sitihanisahali said...

kerang besar kot?errrr.entah la.hehehe

Cik tikah said...

bukan cengkerang ke tuh?

thomas said...

mcm gigi lembu je

ZORA said...

macam kulit kerang je

KizZ said...

Mungkinkah gigi dinasour pada zaman purba kala??

Selendang Merah said...

gigi lembu korban tahun lepas kut..hehe

cik Kartun said...

gigi ke tu?

caliph shuriken said...

gigi katak ajaib zaman purba kot, hukk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar