ALBINO


Nak promote sikit :P


Comey tak? Eh nie bukan Albino tau, nie ID CARD GBS yang direka oleh Afzal khusus untuk ahli yang menyertai GBS, kira macam pengenalan diri juga lah. Siap dengan DP, Jawatan, Nama sendiri dan Link untuk blog lagi. Terima kasih Ketua Kampung GBS atau nama glamer nya Afzal, Aida suka gila kot ID nie pasal hijau.. hehe.  

Nak tengok koleksi ID CARD GBS ahli yang lain boleh klik --> SINI

P/S : Kalau nak join GBS korang boleh tinggalkan link FB korang dekat komen nanti, tapi sebelum tu pastikan diri tu betul-betul sengal dan tak sombong :P

Berbalik topik yang asal, masa Aida jalan-jalan dating sengan Encik Google terjumpa pula macam-macam jenis haiwan Albino nie, tertarik punya pasal sampai teringin nak kongsi dengan korang semua. Comey-comey jugak tau haiwan Albino nie.











Bagi korang yang mana paling comey?





14 comments:

shida'R said...

Albino tu buaya juga ke aida..hehee..yg comel mgkin kelawar yg seakan2 pink tu heheee..

emy zulaiha said...

eh takutnye nak tgk haiwan tue! wah bestnye ade GBS! :)

naiemah_ramli said...

seram plak tgk..hohoho
mmng lain dr yg lain...
bpnyakit btol diorg ni.. >.<

misskonspirasi said...

buaya pon ada albino ek.. bawu taw kiki nice to meet u

Ayie Abas said...

manusia albino pun ada...aida.

Miss. Tina said...

Akak ingat selama ini manusia jer yang ada penyakit Albino rupa-rupanya binatang pon ado...akak paling suka gambar yang last sekali nampak cute jer tupai tu...

cik Kartun said...

yes! mesti sengal.. huhuhu:D

Mohd Norafzal said...

maafkan saya, saya berminat untuk join group sengal itu.di sini saya tinggalkan link kepada anda terima kasih

http://humangaihcomelbudakafzalniteringinnakbuatmenantu.blogspot.com/

O CIKTEDDY said...

alahai..sucinya tp still nmpk jahat!haha

aswadz said...

kangaroo tu nmpk tikus pun ada.

Ayie Abas said...

ada dongeng gajah putih yg di anggap keramat pada hal sebenarnya gajah tu dilahirkn albino..

Aida Omar said...

hantu punya tok ketua..hahaha.

Arra Ahmad said...

buaya putih...cam pelik jew..haha

Cik Penguin_Solehah said...

Albino?hurm,semua nampak mcam seram je-.-'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar