RABU YANG BISU #13


Minggu yang sangat stress dan memerlukan banyak tenaga
tersenyum bila tengok theme google hari nie 
29/02/2012


P/S : Google kamu sangat cute hari nie dengan theme frog tu ^^ buatkan stress saya berkurangan sedikit 



35 comments:

Diyana Norman said...

hahaha suke sgt katak eh..

Azhafizah[フィザ] said...

sebab ada froggie ye..froggie cute ^^

cik mun said...

comella katak..hehehe

ShahzCudin said...

suke lettew

Lady Emilya said...

comei nya ^^

Cik tikah said...

comel kan google hari ni :D

FarHANa aZwA said...

farhana baru aje nak post entry sal google ni khas untuk kamuu...mmndgkan kmu dh post...so niat segera dibatalkan huhuhh...

Kazen said...

sy tgok cik katak yg atas tu dah ckup tsnyum dah hehe :)

Phat said...

perasan gak pagi tadi google tu jd katak

*lama x lepak phat corner? hehe

Phat said...

perasan gak pagi tadi google tu jd katak

*lama x lepak phat corner? hehe

Phat said...

perasan gak pagi tadi google tu jd katak

*lama x lepak phat corner? hehe

shameel Iskandar said...

comelkn gmbar katak kt google tu

PotiaCasaDelarossa said...

suka dia pasal ada katak kan???

PotiaCasaDelarossa said...

suka dia pasal ada katak kan???

Ayie Abas said...

patut laa suka sgt aida...sampai buat entry...google ada buat tema katak...rupa2 nyer...haha3

apa saja yg ada kaitan dgn katak...confirm akan buat aida ceria yer? :D

Aida Omar said...

@Diyana Norman suka sangat2 Diyana.. huhu. Tgk google semalam terus senyum :)

Aida Omar said...

@Azhafizah[フィザ] hehe..cute kan? geram tgk..

Aida Omar said...

@cik mun memang comel.. comel sangat2 :)

Aida Omar said...

@ShahzCudin mestilah suka.. :P

Aida Omar said...

@Lady Emilya :) memang comey hijau gitu..

Aida Omar said...

@Cik tikah betul sangat comey :)

Aida Omar said...

@FarHANa aZwA hehe..akak dulu dah nampak google nie.. semangat gila bila nampak theme nie.. hehe

Aida Omar said...

@Kazen header tu ke kazen? haha..

Aida Omar said...

@Phat ingat katak ingat aida..haha.

tula lama menyepi bz sikit abam phat..

Aida Omar said...

@shameel Iskandar tersangatlah comey.. geram!! :)

Cik Azizah said...

yg penting katak tu sebenarnya..hahaha

Rapunzel Cikilolo said...

budak kecik tu punye senyum... hehehe

huda jamil said...

comel la. boleh pulak kene dgn tema katak.

PotiaCasaDelarossa said...

kita siap wat entry lagi pasal kata ni tau... sapa tau knp google buat theme pasal kata ni? gi baca kat blog ku

aswadz said...

mentang2 la sama tema ngan blog dia. terus hilang stress ek.

Aida Omar said...

@Cik Azizah haha..tau xpe jijah itu yg penting. :P

Aida Omar said...

@Rapunzel Cikilolo :) comey macam aida kan? kan? haha

Aida Omar said...

@huda jamil hehe.. tu la kena pulak time2 stress kurang stress dibuatnya ^^

Aida Omar said...

@aswadz haha..tau xpe, hilang stress gitu tau. :P

naiemah_ramli said...

naiemah takot ngn katak...heeee T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar