KENALI BLOGGER 'GBS'


RESUME

Gambar gaya menggoda

JAWATAN

Kaki Kipas Ketua Kampung


MAKLUMAT DIRI

Nama Penuh : Mohd Ikmal Hanif Bin Bokhori

Nama Manja : Ik Hanif

Asal : Kelantan

Umur : Student bukan bapak orang (jawapan lari dari soalan)

Cita-cita : Nak jadi Power Rangers tapi tu masa kecik-kecik dah besar cita-cita jadi tak menentu (menghadapi masalah kecelaruan cita-cita)


AKTIVITI

Mula berblogging : 4 Jun 2011 (buat muka serius)

Minat berblog : Dari kakak dan rasa bidang blogging nie HOT
(HOT pasal blog dia terbakar mungkin)

Header blog Ik Hanif


Nama blogkakitulis-ikhanif.blogspot.com (Idea nama nie datang secara tiba-tiba)

Pernah kena puji : Ada lah sikit-sikit tapi tak tahu lah ikhlas ke tidak
(muka malu-malu monyet)

Pernah kena kutuk/sembur : Tak pernah lagi (jawapan jujur dan tulus)

Pencapaian : Tak ada lagi sebab bagi aku blogging just for fun bukan untuk gelaran atau hadiah (jawapan pertama sahaja yang menepati soalan)

Idola : Afzal – afzalsukasuki.blogspot.com (jejaka paling tampan abad ini) dengan ohperantau.blogspot.com

PERANGAI PERIBADI

Suka warna pink : aku anti pink..penah dulu mak aku tukar cadar katil kaler pink sumpah aku tido atas lantai..sabun yang kaler pink pun aku tak pakai..aku rela pakai ubat gigi sebagai sabun..
(jawap dengan penuh perasaan)

Pernah bercinta : Tak pernah just rasa suka adalah (boleh percaya ke nie?)

Ciri-ciri bakal bini : solehah, mata gedabak, tutup aurat, prangai sengalx2, manja itu wajib! 
(sape dah ada ciri-ciri nie boleh cuba mintak borang)

Pernah menangis : Pernah time tu aku semayang, bala apa datang ntah aku lupa, last tu aku nangis (nasib baik aku tak nangis time Lisa Surihani kawen)

Mandi berapa kali sehari : 2 Kali kalau tak sempat sekali je mandi (standard)

Mandi guna sabun : Downy (yang penting bukan kaler pink!!)

Style tido : Mengiring ke kiri, kadang-kadang bila bosan mengiring menonggeng pulak

PESANAN

Korang ada hati korang nilai..korang ada mata korang baca..korang ada otak.? korang fikir la sendiri..Assalamualaikum

JAWAPAN :

Permohonan jawatan anda telah diLULUSkan dan anda dikehendaki hadir lapor diri di :

TAK ADA TINGKAT, ADA BANGUNAN
0000 PUSAT BUMI
BUMI
  
Kesimpulan :

Tak rugi kalau korang nak kenal dengan dia nie, dia nie memang gila-gila, korang tengok aida tanya soalan mengarut pun dia sudi layan..sporting habis. Blog dia kakitulis-ikhanif tu pun sempoi dan bersifat santai. Kenal dia pun melalui GENG BLOGGER SENGAL. Jom terjah ramai-ramai ke blog dia


P/S : Semoga Ik Hanif berjaya dalam apa jua bidang yang diminati, Terima Kasih sebab layan soalan yang lari tajuk, apa-apa pun seronok dapat borak dengan ko. :)



77 comments:

mohdhazlan Dreadlock said...

mamat klate nih ..kawe knl ..hehe

Phat said...

lega x urat leher sebab eksaimen yg tok ketua bagi dah siap..lega kan kan kan

MaYa MustWany said...

sabun downy??hihihi..kelakar2..terbaik

Azhafizah[フィザ] said...

kene terjah lepas ni..hehe

Aien Not Alien said...

bestnya soal jawab aida dengan ik hanif....heeee...

Popkorn said...

kreatip nye penulisan

♪ cik katak ♪ said...

pasni buleh aku kasik adiah kaler pink kat dia..
ahahahahahaha

Mohd Norafzal said...

hahaha tu gmbar tu..ada gaya mntak sedekah

mmg kaki kipas lipas aku dak ni hahaha

ShahzCudin said...

owh..si ik ni ropenye..keh3..

Ik Hanif said...

kahkahkah..thanks aida!!..wait my entry!

zareliqa afiqa said...

Umur?? student.. hahaha~ mmg jauh lari jawapan dia. Tapi best! sebab sengal :D

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

bdk ni mmg sengal trlmpau .... :D

xila riston said...

wowww wewit kat partnr die...xsmpat bguat lg ni...

Drakula Comel said...

mamat nie mmg mempunyai tahap sengal yg melampaw2..wjib sgtla msuk gbs tu..ahaha

Cik Azizah said...

oooo ini budaknya ik hanif tu..wakaka

mankete said...

tak suka kaler pink kunun.. chaitt abiss boxer ko sidai smlm bukan kaler pink ker aahahahaha

shida'R said...

ala..shida xbt lg aida hehee..partner x PM PM lg hehee..

Ayie Abas said...

nak terjah...kejap lagi....tapi rasa2nya mcm pernah terjah dah...

.: iEyLa :. said...

ik hanif..i g tgk pasal u kt blog die cam nak tercabut jantung nih..gmbr katak real kot..

CekbOlat-bOlat said...

klau bosan tdur mngiring,menonggeng =="

ChaCha said...

sengal fella...hahahha :P

O CIKTEDDY said...

lorh..kelate upenyer..kui3

MawardiYunus said...

uih camner nk join nie :P

Arra Ahmad said...

uih..ore kelate jah..haha

Penghuni 60 said...

semoga berjaya!!!!
salam

huda jamil said...

tak boleh hand betul ubat gg jadi sabun. sanggup nyah!

HUNTER CANNOT DETECT said...

sempoi entry ni :)

C i k P i p i T e m b a m said...

hahaha anti kaler pink ehh ? abugamee ! hahahahaha...

♥AieN ChoiN♥ said...

hahahaha ~ memang kecelaruan minda dier niy.. :D

Adam Haiqal said...

nak tny,banner GBS ni sape design kan?and i noticed, ahli geng GBS memang kena buat 1 entry psl geng GBS sendri kan??

PotiaCasaDelarossa said...

hakhakahk... AIDA OMAR BLOH TAHAN LOOOoooo... KORANG SEMUA KLU NAK BACA PASAL BENDA2 PASAL gbs MEH SINI... ADA LAGI...hakahka Aida poyoss... boxer pink kata Man keter

beckhrooy said...

kalau tutup lampu tak nampak lagi kaler pink tu, hehe

Lea Isnawi said...

peminat setia nisa kay neh

MawardiYunus said...

saya datang nak join GBS ..
bawak link FB skali hehheeh :)

http://www.facebook.com/mawardiyunus

ZORA said...

wah nak jdi pwer ranger..ganas tol

cik Kartun said...

waa.. kretif2..
kesian sape yg bace asgment CK.. meleret2 karangan SPM @_@

Azmi Khan said...

kaki kipas ye.....
hehe....
boleh up jawatan nnt....

Aida Omar said...

@mohdhazlan Dreadlock meme lah mu kenal adik mu kot nie lan :P

Aida Omar said...

@Phat Alhamdulillah abam.. memang lega abeh le. Senyum dah :)

Aida Omar said...

@MaYa MustWany haha.. pasal tu kulit dia lembut je. :P (walaupun tak pernah pegang)

Aida Omar said...

@Azhafizah[フィザ] sila2 dik fiza terjah dan follow dia sekali :)

Aida Omar said...

@Aien Not Alien haha..banyak tambah tu aien.. kalau yg sebenarnya skema sikit. :P

Aida Omar said...

@Popkorn haha..terima kasih korn ^^,

Aida Omar said...

@♪ cik katak ♪ time gath nanti hang beli mug pink untuk dia.. pasti dia teruja

Aida Omar said...

@Mohd Norafzal haha tok..peminta sedekah paling kaya dia nie, tau xpe memang kaki kipas tgk le idola dia sape ehem..

Aida Omar said...

@ShahzCudin ye..inilah ik hanif yang digilai ramai janda nie.. ini lah org nya. :P

Aida Omar said...

@Ik Hanif sama2 jambu berdada bidang :)

Aida Omar said...

@zareliqa afiqa itu le pasal jauh sungguh jawapan dia.. haha.

Aida Omar said...

@♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ haha..sengal terlampau eh. bahaya tu..

Aida Omar said...

@xila riston wewitt?? ngorat eh? haha...

Aida Omar said...

@Drakula Comel haha..orang kuat GBS dia nie.. :P

Aida Omar said...

@Cik Azizah jijah baru tahu eh? haha.. pi terjah blog dia..

Aida Omar said...

@mankete itu boxer aida dia pinjam tak reti nak pulang.. yang polkadot tu kan? kan? haha..

*first time kot man kete sudi komen.. agagaga

Aida Omar said...

@shida'R aida pun gopoh2 gak buat nie.. tu yang hasilnya ciput gitu je. :)

Aida Omar said...

@Ayie Abas abg ayie!!! hehe.. pernah kot geng2 GBS gak nie.

Aida Omar said...

@.: iEyLa :. haha..itu dia punya kerja.. sian ieyla byk pulak tu katak nya.

Aida Omar said...

@CekbOlat-bOlat style ape ntah le bolat oii.. haha

Aida Omar said...

@ChaCha soalan cha kot.. hahaha.. fella fella

Aida Omar said...

@O CIKTEDDY gomo kelate gomo.. haha

Aida Omar said...

@MawardiYunus dah add kot fb kamu nanti accept aida add kan ke GBS :)

Aida Omar said...

@Arra Ahmad sekampung ke arra? ke senegeri je :P

Aida Omar said...

@Penghuni 60 erkk.. wasalam :)

Aida Omar said...

@huda jamil dia ape pun sanggup.. memang kembang le berus gigi tu.

Aida Omar said...

@HUNTER CANNOT DETECT :) sempoi dan sempit.

Aida Omar said...

@C i k P i p i T e m b a m kunun le tu anti..haha.. abugame?? lama dah kot tak dengar ayat tu.. haha

Aida Omar said...

@♥AieN ChoiN♥ haha..sian kan? tak de ubat lagi buat masa nie. haha

Aida Omar said...

@Adam Haiqal banner tu Mohd Norafzal yang buat untuk yang nak je.. yang entri nie pun gitu gak yang nak join je kena buat :)

Aida Omar said...

@PotiaCasaDelarossa potia punya entri lagi sengal.. hahaha.. aida pulak yang kena poyo erk? kahkah..

Aida Omar said...

@beckhrooy kahkahkah.. amek.. kalau pakai pink straiking tak tahu le nampak kot.. :P

Aida Omar said...

@Lea Isnawi tau xpe.. tapi bila tanya sape idola lain pulak dia jawab..haha

Aida Omar said...

@ZORA cita2 time kecik2 lu zora.. angan2 taik kucing jetu. haha

Aida Omar said...

@cik Kartun cik kartun punya pun ok la.. xla serabut sangat. :)

Aida Omar said...

@Azmi Khan boleh sangat.. lagi laju lagi besar kipas nya lagi besar peluang.. hahaha

Cik Nurul said...

terbaekklah entry! semuanye sengal2 ubi taw kat GBS.. ahahahaha

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Orang kelantan ada dimana-mana...

naiemah_ramli said...

jawapan semua gila2.hahaha..sengal IK


p/:sory baru komen..line teramatlah slow :(

TiraPengemis said...

entry nie sgt nice...

#maaf lmbt baca....huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar