SAHABAT KATAK COMEL


- Minggu menyertai segmen -

Click Banner untuk ke segmen

Katak memang comel kan? kan? Semalam dekat pukul 12 lebih tuan blog Segmen gegar semua ahli GBS suruh sertai Segmen nie.. Maaf ea Miera baru hari ini dapat buat entri, semalam tu mengantuk tak ingat dah. 

Syarat-syarat menyertainya senang je :
1. Buat entri bertajuk Sahabat Katak Comel (done)
2. Letakkan banner yang comey dekat atas tu dalam entri dan linkkan ke entri segmen (done)
3. Tag sekurang-kurangnya seorang rakan (done)
4. Tinggalkan link entri dalam ruangan komen (done)
5. Tarikh tutup : 11 Mac 2012 Pukul 11.59 pm (Hari ini ok)
Pesanan dari penaja :

''Kepada Top 3 Referer bagi segmen ini, miera akan promosikan blog korang di satu ruangan di dalam blog miera (tips: ping entry segmen ini di merata tempat cthnya busuk.org, grup blogger di facebook dan juga tag seramai mungkin rakan blogger anda). Top 3 Referer akan diumumkan pada hari Selasa (13 March 2012)''

* Sah tak akan dapat Top 3 Referer nie pasal tak biasa ping entri dekat mana-mana

Dengan berbesar hatinya Aida nak tag 

Cik Katak (Asma Liyana
*dengan pesanan baik lu join kalau tak wa kejar lu sekeliling GBS nanti

p/s : Ada lagi satu Segmen nak join :) 

32 comments:

Saddila said...

haha dila pun tagged kak asma. wakaka

♪ cik katak ♪ said...

ewahhh aku nk tag diri sendiri buleh x?? hahahah

Azhafizah[フィザ] said...

katak dah ramai sahabat ^___^

steffany daph said...

waa; segmen yg menarik :D

Cik Nurul said...

rajennye join segmen... :)

Shaznina Sofia said...

wahhh sesuai gn aida..
suka sgt katak kn..
hee~ good luck syg..

Drakula Comel said...

tq ekk join segmen miera...

zakirul rahim said...

dri segmen katak comel..

buat kunjungan disini..nice blog..

jemput singgah:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/sahabat-katak-comel.htmla

♥AieN ChoiN♥ said...

katak oh katak... :)

Shaznina Sofia said...

aida.. sofia tag aida....
http://hotstorythisyear.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

C i k P i p i T e m b a m said...

ouh ade segmen baru ek ? mcm best

✿♥! b.e.l.o.g e.m.m.a ♥!✿ said...

katak sanget omei~

Aida Omar said...

@Saddila haha... akhirnya dia join jugak.

Aida Omar said...

@♪ cik katak ♪ pernah orang buat ke weyh? hahaha..

Aida Omar said...

@Azhafizah[フィザ] hehe.. dah ramai pulak skrg dulu ingat aida sorang je :P fiza pun sahabat katak jugak..

Aida Omar said...

@steffany daph :) tq steffany daph yang comey..

Aida Omar said...

@Cik Nurul orang jemput kita join..hihi. :)

Aida Omar said...

@Shaznina Sofia yeap!! aida suka sangat katak.. thankz shaznina :)

Aida Omar said...

@Drakula Comel welcome miera :)

Aida Omar said...

@zakirul rahim wah..thnkz dear..nanti aida terjah sana :)

Aida Omar said...

@♥AieN ChoiN♥ aien nyanyi lah.. :P

Aida Omar said...

@Shaznina Sofia ok shaznina nanti aida ada masa aida join k :)

Aida Omar said...

@C i k P i p i T e m b a m memang best utk tambah sahabat :) nak suh join dah tak sempat pulak..hehe

Aida Omar said...

@✿♥! b.e.l.o.g e.m.m.a ♥!✿ hehe.. comey macam tuan dia kan? haha thnkz dear

cik Kartun said...

katak join katak?? @_@

Miss. Tina said...

rajin bebeno adik akak nih join segmen yer...sekurang² bole merapatkan silaturrahim antara blogger.

Aida Omar said...

@cik Kartun katak join katak jadinya berkatak2.. :P

Aida Omar said...

@Miss. Tina hehe..betul tu sis. Memenuhi permintaan mereka jugak nie :)

NURULHANIF said...

mmm xsempat nak join.. good luck.. hehe

Aida Omar said...

@NURULHANIF :) Its ok.. Nurulhanif

naiemah_ramli said...

dtg dri segmen miera...hihi :)


rajin btol join segmen ;)

Amirah Raduan said...

Aida... kiter tak sempat nak join..lambat bace..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar