1st GATHERING GBS


17 MAC 2012

Bangun pagi gosok gigi
bukak air terus mandi
pakai baju wangi-wangi
Times Square arah ditujui

Dari Taman Melati ke Kelana Jaya
Sampai lewat di KL Central 
Korn El Jr jadi orang terakhir tiba
Letih berjalan semangat membara


Mereka menunggu penuh setia
sambil menunggu bertukar cerita
gelak ketawa dah macam keluarga
mula-mula malu sekarang tidak pula


Entah hape lah yang si penyu cerita nie

aktiviti bowling kami redahi
baling bola dengan gaya mengangkang
suruh strike lagilah kami pandai
apatah lagi baling ke longkang


Sesi ice-breaking dimulakan 
dari sorang ke sorang semuanya dah berkenalan
hadiah ditukar tanda persahabatan
Moga persahabatan kita berkekalan 


Ini hadiah dari Asma buat Aida, Thankz Asma sayam :)

Tengah seronok beramas mesra
datang makcik 'cina' menghalau pula
terbantut emosi untuk seketika
ramai-ramai angkat kaki berpindah pula


Tak ada tempat sudi menerima
di satu tempat lapang kami bersila
KFC dijamu didepan mata
Celebrate besday mereka bersama-sama

Happy Besday u all semoga ceria selalu

tengok Adieb tak sabar-sabar dia nak makan ayam tu

Sesi terakhir beraksi didepan kamera
Bergambar ikut penyu punya gaya
Habis sengal muka ayu pun tiada
Semua ikut dengan penuh bergaya


berakhirlah sudah gath pertama
harap semua enjoy bersama
simpan ini sebagai kenangan kita
ada masa ada rezeki bertemu lagi lah kita

Barisan admin-admin 

Antara blogger yang hadir ke Gathering ini :
( dan beberapa blogger lain )

Time last-last tu kami diberi baju T-Shirt GBS dan Mug 



P/s : Lewat gila entri nie keluar, biasa dah jadi orang last-last nie :P 

51 comments:

abghani said...

seronok klu dpt berkumpul

Lea Isnawi said...

aida yg bju merah tu ker?


wink wink ;)

♪ cik katak ♪ said...

heheheh aku harap ko suka buku tu weh.. :)

kau aku dia kita semua x sempurna..

btw harap dapat jumpa ko n cha lagi :)

lebyiu :)

O CIKTEDDY said...

hmm..jeles lagik!ahaha

ShahzCudin said...

tgh tggu baju ni..ntah bile la tok afzal nak pos baju tuh..

Cik tikah said...

bestnya!!! :)

Azhafizah[フィザ] said...

Seronok tengok GBS berkumpul.Harap hrap event GBS lepas ni leh join ^__^

Saddila said...

rindu :(

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

comelnya..=)

Mohd Norafzal said...

tatau pon aida pandai berpantun.klu tau haritu afzal men pantun2 je ngn aida hahaha

anNaqia said...

kenape di'love'kan muka orang yang berbaju merah itu? (gambar barisan admin)

Myboiler said...

seronok dpt berkumpul beramai2...

xila riston said...

next gath jom! hehe

shida'R said...

sempoi gath ni..:)

CikPuan Azizah said...

seronok giler tgk gambar2 ni..jeles tak g..huhuhu

LoveBug said...

bile lagi ble bebel ngn makcik dlm lrt..kekeke :P

aisya said...

bestnye boleh jmpe dan bkumpul same2. hehe

TiraPengemis said...

bila nak berdua2 naik lrt? hehehehe

Ayie Abas said...

laa..kenapa gambar aida di tutup...? tak dpt nak tgok wajah cun aida...ermm :D

eyryn said...

seronoknye bile dpat gathering same :)

Rapunzel Cikilolo said...

bestnya gathering...

huda jamil said...

pegi bandar makan berger,
makan berger sambil menyapa,
untunglah ada geng blogger,
bila senang bole berjumpa.

Gadis mutiara_Solehah said...

wah,nak ikut^^

Phat said...

jeles okbai

Aida Omar said...

@abghani memang seronok sangat-sangat :)

Aida Omar said...

@Lea Isnawi hehe.. tut!! :P

Aida Omar said...

@♪ cik katak ♪ aku memang suka kot buku tu.. lepas bukak je terus baca :) bermanfaat weyh.. InsyaAllah ada umur panjang kita jumpa lagi :)

Aida Omar said...

@O CIKTEDDY haha.. entri lapuk dah nie Cik Teddy :)

Aida Omar said...

@ShahzCudin dalam proses la tu kot shahz.. tak lama lagi leyh la bergaya dengan baju tu :)

Aida Omar said...

@Cik tikah :) memang best dear..

Aida Omar said...

@Azhafizah[フィザ] tula fiza tak de ritu.. teringin gak nak jumpa fiza. :)

Aida Omar said...

@Saddila akak pun rindu kat dila.. :( tak borak lama2 pun ngn dila.

Aida Omar said...

@Saya mEmang suka Menuliz:D :) mereka memang comey2 belaka.. hehe

Aida Omar said...

@Mohd Norafzal ah tok.. nak tegur aida pun memalu :P inikan pula nak berpantun.. tak pe next kita berpantun bersama2 eh.

Aida Omar said...

@anNaqia erk.. org itu sengaja dilove kan mukanya kerana takut ramai fengsan melihatnya nanti :P

Aida Omar said...

@Myboiler :) memang seronok boiler..

Aida Omar said...

@xila riston jom.. kalau dekat ok je on. hehe.. :)

Aida Omar said...

@shida'R shida bila kita nak ketemu nie.. haih!! :P

Aida Omar said...

@CikPuan Azizah padahal jijah xcited dah nak pi kan.. tak pe next time ada lagi :)

Aida Omar said...

@LoveBug hahaha..syuhhhh!! roboh lrt tu nanti. :P

Aida Omar said...

@aisya :) Next aisya nak join pun boleh jugak..

Aida Omar said...

@TiraPengemis haha.. nie lagi sorang sama je dengan bug love tu. Takpe2 nanti kita gath bertiga eh.. duduk dalam lrt je :P

Aida Omar said...

@Ayie Abas haha..cun ape nye abg ayie oii.. pandai je. :P

Aida Omar said...

@eyryn :) yup dear kenangan tak dapat dilupakan..

Aida Omar said...

@Rapunzel Cikilolo :) tq dear..

Aida Omar said...

@huda jamil tudia ada yang membalas pantun nie.. hehe. :)

Aida Omar said...

@Gadis mutiara_Solehah ala.. dah habis la adik, next boleh ikut. jom :)

Aida Omar said...

@Phat jeles lagi kat abam phat karok dengan afzal je.. caitt.. :P hahaha

.: iEyLa :. said...

hope to see u again la dear.. :)

nur_za said...

itew xdpt pg pun..best la ..sedih tgk gmbr..ok bai

RerameUngu said...

waaa....berpantun segala..terbaeekkk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar