REVIEW BLOG


Seperti yang dijanjikan Aida akan review dua blog yang berikan pandangan dan kritikan sempena Hari Jadi blog Diari Si Froggie hari tu. Terima kasih pada korang semua yang sudi wish secara langsung atau tak langsung telah membuatkan Aida makin bersemangat nak berblogging nie. Antara dua komen yang menarik Aida terima ialah :

Ayie Abas


Abang Ayie yang dah macam abang Aida 

Blog Abang Ayie atau lebih dikenali sebagai Putera Gahara Gagah Perkasa (PGGP) bagi aida sangat unik, macam Aida tema katak, abang Ayie nie pulak tema kuda, kebanyakkan header kuda milik  abang Ayie nie semua cantik-cantik dan gagah-gagah belaka sesuai dengan nama blognya. Blog pun tak berat bagi Aida, senang loading. Abang Ayie juga ada wish birthday blog Aida dalam entry nie SINI terima kasih abang Ayie ^^. Sekarang nie abang Ayie ada buat satu cerpen tau E-cerpen Ombak DiJiwa setakat nie baru ada dua bab..tak sabar nak baca bab yang lain-lain pula. So kalau korang nak berkenalan dengan abang Ayie yang sangat peramah  dan baik nie boleh la pergi blog dia. 



Silence Blogz ini kepunyaan Potia Casadelarossa, blognya simple je, senang nak loading juga. Entry dalam blog Potia nie ikut mood, kalau mood lawak memang entry dia semua lawak-lawak ada jugak entry yang pelik-pelik yang penting tuan blog tu gila sporting seronok habis kalau borak dengan dia walaupun pemalu tapi orang dia peramah. Lagi satu blog kedua miliknya iaitu Silence Blog List dimana dalam tu tersenarai beberapa bloglist blogger so kalau ada yang berminat nak request boleh tanya empunya blog. :) 


P/s : Terharu kerana ramai kawan yang sudi berkawan dengan Aida 
terima kasih kawan..





24 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

walau fiza ni fobia katak..fiza datang juga sini selalu ^__^..nanti fiza terjah blog yg direview tu ye

O CIKTEDDY said...

wink3..same2 kakak comel yg suke katak!ekeke

Afiq Yassin said...

sedih.. blog afiq tak ada review

Diyana Norman said...

wahh... boleh diterjah! hihi

CekbOlat-bOlat said...

waaa.. kekuatan blog ni adalah katak ;)

Saddila said...

hidup hijau kak! hidup :)

shida'R said...

mst lah sudi hehe...kite kan kawan...^_^

Cik tikah said...

duadua blogger yang direview cik tikah kenal. oh yeah!

Ayie Abas said...

aidaaaaaa...sayang aida nih...haha

buat abg ayie terharu betul laaa..^__^

aida tetap terbaikkkkkk....(Y)

Aien Not Alien said...

hidupkan tema katak aidaaaa...hehe

Selendang Merah said...

katak adalah identiti blog nie...hidup katak hijau..erkk..

hehe..

.: iEyLa :. said...

even saye fobia pon tetap masuk blog die..
sebab bukan katak real..hihi..

ChaCha said...

kedua2 abg di atas itu memang best :) hehehehe :P

♥AieN ChoiN♥ said...

muahaha..Aida Omar a.k.a katak hijau..okey what??..cute semestinyer..hehe..

Ayie Abas said...

aida...semoga kebahagiaan dan succes sentiasa bersama mu...wahhhh... :D

Diana Azis said...

Walaupun akak tak berapa nak gemar sgt dgn katak, tapi jantap jugak dtg sini jumpa aida:)

anyway, best of luck dear :)

INA_Noorlina said...

hihi, ku pon geli gak ngn katak..tp ttp jgk singgah sini ble ade klapangan :) adehh ank xmo kluo lgni..kuikui...da smp duedate lorrr

Arol Mubin said...

Walaupun Arol baru kenal Aida, tapi Aida nie nampak peramah. Tue yang berminat nak kawan. :D

Cik Sweet Pea said...

ehehe..ayie ni first follower sy tau...:)

Miss. Tina said...

Sorry lama x blog-walking busy dengan keje anyway akak wish happy anniversary to blog froggie nih...

TiraPengemis said...

abg ayie.....hehee

emy zulaiha said...

hidup kak aida! hidup katak! hehe :) ceria je katak akak tue.hehe :)

naiemah_ramli said...

suka tgk header blog aida..cantik :)
siap katak naik vespa lg...hohoho <-- erkk lari tajuk =.=''

PotiaCasaDelarossa said...

perghh!!! dah lama giler review blog ni baru perasan ada... maaf sbb bln 2 dan 3 jarang online so x nampak apa yg berlaku.. tq sbbb review blog potia.. thanks aida.. tau benda ni pon sbb search google td..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar