SELAMAT HARI JADI


17/02/2012

Korang-korang nak hadiah boleh? Simple-simple pun tak pe janji korang bagi ^^
muka tak malu betul minta hadiah. 

Kalau korang nak tahu (walaupun korang tak nak tahu nak bagi tahu juga) hari nie birthday blog Diari Si Froggie yang pertama


Alhamdulillah dah setahun sudah blog biasa-biasa nie bertapak dalam dunia blogging, dari zero tak tahu apa-apa jadi sampai sekarang nie, dimana mempunyai teman atau sahabat baik seramai 1500+
yang semuanya best-best belaka. Tanpa korang semua dah patah semangat kot Aida. Pada siapa yang follow blog nie dari awal kemunculannya mesti perasan macam-macam jenis header dan background serta template pernah Aida cuba rasanya dalam 10 jenis kot. Hehe.

Dengan berlapang dada menyusun sepuluh jari (walaupun korang tak nampak) nak minta maaf nie :


1. Nak minta maaf jika pernah tersalah bahasa, tutur kata, dan perbuatan sedar atau tanpa sedar yang pernah Aida lakukan pada korang-korang semua. 
2. Nak minta maaf jika ada satu ketika tak sempat nak layan soalan, jemputan Giveaway, Segmen, Contest dan lain-lain. 
3. Nak minta maaf jika ada kunjungan yang Aida tak pernah balas.
4. Nak minta maaf sebab tak pernah perasan korang-korang semua masuk kan blog Diari Si Froggie dalam bloglist korang.
5. Nak minta maaf jika ada entry baru yang terlepas pandang dan tak datang komen.
6. Nak minta maaf jika Aida tak menepati janji.
7. Dan semua-semua kesalahan, kesilapan, kekhilafan maaf..maaf..maaf..

Antara rakan-rakan zaman permulaan dulu-dulu yang rapat sampai sekarang Bug Love, Shida, Azhafizah, FizGraphic, Cikgu Wan Muzik, Jijah, Kazen, Man Kete, Ayie Abas, Lisa Afha, Sis Tina dan yang tersenarai dalam bloglist Putera dan Puteri semoga persahabatan kita kekal hingga keakhir hayat :)

Pada Geng katak korang semua memang katak-katak yang comel dan macho semuanya :)

Geng GBS korang semua the best kawan yang paling sengal pernah Aida jumpa dalam dunia maya nie, serius dapat lepak kat sana tak hingat masalah. 

dan kepada semua 1500+ terima kasih kerana sudi menjadi sahabat Aida, jasa kalian memang tak dapat Aida nak balas. Sayang korang semua. 


Sempena birthday pertama nie, Aida nak minta pandangan/kutukan dari korang mengenai blog Diari Si Froggie, dua pandangan/kutukan yang paling menarik sekali Aida akan review blog dia dan masukkan dalam bloglist :)


88 comments:

Nyue said...

huhu...nyue jd org first la wish hepi besday kat blog @aida nie..he3

Apa2 pon nyue xder pandanga/kutukan..coz nyue pon bru aktif dgn aida yg dh setahun...y nyue bleh cntik blog si froggie nie cantik biarpon nyue paling anti dgn spesis katak.

=)

Saddila said...

HAPPY BIRTHDAY BLOG KATAK YAN COMEL NI. DIARI SI FROGGIE :))

alhamdulillah :)
tahniah kakak ^^,

Phat said...

selamat ulang tahun kepada blog Aida...

terima kasih sebab jadi follower phat corner jugak

shark said...

tahniah dh setahun..
tunggu tahun kedua ler br shark kasi adiah:)

O CIKTEDDY said...

wah..slmt hari lahir blog n tuannya!hehe moga trus maju..amin!

.: iEyLa :. said...

HB blog froggie nih..
even saye fobia sket ngan katak ni tp tetap dtg jgk hari2..
congrats dear!!

Aien Not Alien said...

Selamat Ulang Tahun Blog Diari Si Froggie....teruskan berblogging, biarkan keyboard menjadi penghubung kita... ^_^"


*blog aida sangat ok, menarik sangat2, banyak info, banyak cerita....tema katak tu memang menjadi...hihi..

shida'R said...

eh aida baru setahun ke blog ni?? lorrhhh..ingtkn dah belated hehee..apa2 pun nk wish happy befday to diarisifroggie :)

moga tambah success dan ceria dn katak2 yg comel..i loike!! hehee..

anNaqia said...

woah, happy birthday diari si froggie~ :)

aRa ❤ aFiq™ said...

wah bufday blog aida cme ngn bufday kwn ara :)

Qhaifa Nur said...

selamat ulangtahun for blog aida...

blog aida lain dari lain sebab ada si froggie...memang unik sekali

Azhafizah[フィザ] said...

Happy anny blog diarisifroggie ^__^ semoga terus maju .

CekbOlat-bOlat said...

wahh.. hapey anniversary kak katak :)

dulu bolat tak shuke katak,biler dh kenal akk.. mkin rpat pulak dgn katak.. er? hihi..

takde nk rngutan la.. heheh

ChaCha said...

happy birthday dear blog..kekeke...aida lambat lagik k :P

HoneyBUZZin said...

Congrats!

Hafizzi Aziz said...

hepy besday to youu..
hepy besday to youu..
hepy besday to cik katak ..
hepy besday to youu..

hihi..moga kita jadi sahabat selama2nyer ye..
bukan kt belog ja, tp kat luar pown sama taw..
insyaallah

Ayie Abas said...

pertama sekali - abg ayie mahu ucapkn selamat ulang tahun blog diarisifroggie yg PERTAMA. setahun yg cukup awesome.

kalau dulu di blog aida yg abg ayie paling suka bila di shout ada smiley kasi bunga berterbangan tu...haha..nampak mcm ceria jer.

blog aida-diarisifroggie ayie rasa menarik sbb ada tema khas...iaitu :
1- katak
2- kaler hijau
3- sbb tuan blognya cute..hehe

lain2 semua okey..ermmm cuma
maap ayie kalau masuk blog aida kena tunggu loading agak lama.

Muna rahimah said...

Happy bfday dear DIARI SI FROGGIE ! semoga lebih maju after this :)

ZORA said...

hb diari si froggie..:)

PotiaCasaDelarossa said...

selmat ulangtahun kpada blog FROGGIE milik AIDA OMAR... blog ni antara blog kesukaan ku...bkn kerana tuannya saja...tp kepada design blog ni... tp rasanya ada perubahan dah pada blog ni...dah x ijau sgt dah... header pon dah maju siap ada skuter lg tu...ikhlas nak ckp... x ramai kaum wanita pandai design template,.. tp blog ni very nice to view... posting idea yg unik... mcm benda org x terpikir sgt di buat oleh owner... keep it up...jgn marah andai 1 day nnt sy kopy entry dlm ni utk blog sy... keep it ip aida... keep it alive...happy froggie anniversary... cheer!!!!

cik kiwi's said...

bh dear..blog yang ohsem..ong onggg~

xila riston said...

wahhh tipu lilin..nah hadiahh..
katak panggang ;p

SHAHIDA SHIDA said...

wah dah setahun dah...Selamat Hari Dijadikan Diari si Froggie...:)

Arol Mubin said...

Selamat menyambut ulangtahun yang pertama, Diari Si Froggie! :) Hadiahnya, Arol follow dan letak blog nie kat dalam bloglist. :D

Pandangan/kutukan ;
Errr, boleh tak tukar si katak kat header tue dengan haiwan lain? Geli semacam pulak tengok! Letaklah arnab ke, hamster ke, kura-kura ke. Barulah comel macam header Arol. Eh? Hahaha. ;D

lazaac said...

happy birthday blog katak!!! kotak comel, ni nak hadiah ker nak bg hadiah ni..? :p

lella lala walaa said...

HAPPY BIRTHDAY BLOG DIARI SI FROGGIE!
ohhh akak cunn! sumpah rinduu anda! T_T huhu

cik Kartun said...

selamat ulang tahun yg pertama!!!
semoga makin mantap yo! :D

shameel Iskandar said...

HAPPY BIRTHDAY KEPADA BLOG AIDA.

Moga hayat blog ni akan sentiasa diberkati dan seterusnya mampu bertahan.

mommyYen said...

happy birthday blog..!have fun yeah..

B'art said...

yeeeeheeee,,,mampir sini ya sambil ngucapin selamat ulang tahun

Koding said...

Koding Berkata:
Selamat Ulang tahun blog anda....

ina_noorlina♥ mY oWn LiL StoRy ♥ said...

wahhh :) epi bufday dear blog diary si froggie hehe..muge trus2 sukses

Cik Azizah said...

wah happy birthday diarisifroggie!! happy blogging k dear..seronok dpt kenal gan aida dan blog :)

sabry oppa said...

Allah selamatkan kamu...

Allah selamatkan kamu...

Allah selamatkan kamu...

Allah selamatkan kamu "diarisifroggie"

Allah selamatkan kamu...

semoga panjang umur dan murah rezeki..

bahagia disamping keluarga , sahabat andai, teman2, bf.. hahahaha...

selamat berblogging n selamat maju jaye !

Ahmad Sabree said...

Allah selamatkan kamu...

Allah selamatkan kamu...

Allah selamatkan kamu...

Allah selamatkan kamu "diarisifroggie"

Allah selamatkan kamu...

semoga panjang umur dan murah rezeki..

bahagia disamping keluarga , sahabat andai, teman2, bf.. hahahaha...

selamat berblogging n selamat maju jaye !

Katak Bulat said...

wah...congratulation geng katak hijau....tiada apa dapat dikatakan kat sini, teruskan undi katak bulat...alamak, ap KB merepek ni..

Tidak dilupakan, entry anda simple dan mudah paham...tak macam KB nyer, serabut jek..heheh

btw, hijau tetap unik dan menarik
hijau dihatiku...hidup hijau, hidup katak...

ong gedek2...gedek2 ong

Katak Bulat said...

wah...congratulation geng katak hijau....tiada apa dapat dikatakan kat sini, teruskan undi katak bulat...alamak, ap KB merepek ni..

Tidak dilupakan, entry anda simple dan mudah paham...tak macam KB nyer, serabut jek..heheh

btw, hijau tetap unik dan menarik
hijau dihatiku...hidup hijau, hidup katak...

ong gedek2...gedek2 ong

Kazen said...

selamat hari lahir...haha igt dh lame dah...bru ag yea...ape2 pun good luck all the best...keep it up :)

naiemah_ramli said...

SELAMAT HARI JADI untuk blog AIDA..

smoga trus berjaya :) hidup geng GBS !!! wahh .. terlebih sudah...hihihi

Selendang Merah said...

selamat hari jadi..nak hadiah apa?? hehe

Syamira Yahya said...

baru setahun ke? hee
apa2 pon selamat ulang tahun pertama diarisifroggie. .
semoga blog ni bertambah best n happening :D

CiK FizA said...

Cik Fiza ucapkan Selamat Ulang tahun kpd diarisifroggie :)

moga tambah maju, success dan ceria selalu dgn katak2 yg comel dlm blog nie. hee..like byk2!!!! hehee.. :DD

CiK FizA said...

Cik Fiza ucapkan Selamat Ulang tahun kpd diarisifroggie :)

moga tambah maju, success dan ceria selalu dgn katak2 yg comel dlm blog nie. hee..like byk2!!!! hehee.. :DD

Aida Omar said...

@Nyue Terima Kasih Nyue..hehe. lepas nie jangan anti dengan katak tau? tau? :P

Aida Omar said...

@Saddila Terima Kasih Dila sayang.. :)

Aida Omar said...

@Phat Terima Kasih abam Phat.. sama-sama harus lah follow blog abam ^^

Aida Omar said...

@shark haha..Terima Kasih Shark :) Ok nanti Aida tuntut tahun kedua :P

Aida Omar said...

@O CIKTEDDY Terima Kasih Cik Teddy.. amin..moga2 ^^

Aida Omar said...

@.: iEyLa :. Terima Kasih Ieyla sudi singgah blog Aida hari2 walaupun fobia dengan katak.. Semangat Aida tau.. hehe :)

Aida Omar said...

@Aien Not Alien yup betul tu Aien keyboard membuatkan kita semakin mesra :) Terima Kasih atas wish dan doanya..Amin ^^

Aida Omar said...

@shida'R hehe..a'ah la Shida, Aida baru setahun je nie..newbie sangat2 gitu.. Tq Shida sayang.

Aida Omar said...

@anNaqia Terima Kasih AnNaqia :) Terima kasih juga komen dan dtg blog Aida ^^

Aida Omar said...

@aRa ❤ aFiq™ yeke Ara? sama la pulak ea..hehe

Aida Omar said...

@Qhaifa Nur Terima Kasih Qhaifa, hehe..trademark kan? Tq jugak sebab sudi komen dan berkawan dengan Aida ^^

Aida Omar said...

@Azhafizah[フィザ] Terima Kasih fiza comey :)

Aida Omar said...

@CekbOlat-bOlat Terima Kasih Bolat yang comey..haha. perasan jugak setiap entry bolat ada je nama katak :P

Aida Omar said...

@ChaCha haha..Cha jahat :P Terima Kasih makcik ku sayang ^^

Aida Omar said...

@HoneyBUZZin Terima Kasih Honey :)

Aida Omar said...

@Hafizzi Aziz Tudia siap nyanyi padan la terasa kembang2 je..Apit nyanyi rupanya. hik3. Terima Kasih apit, moga2 InsyaAllah.. Sayang Apit :)

Aida Omar said...

@Ayie Abas Terima Kasih abang Ayie.. tula sekarang shoutbox dah tak de..tapi tak pe InsyaAllah nanti Aida masukkan emo tu..hehe.

Sebab tuan blog dia cute eh? haha..macam2 lah abang Ayie nie :P

loading tu tak tahu nak buat cam ne lagi..tapi skrg nie dah cuba kurangkan gadget. :)

Aida Omar said...

@Muna rahimah Terima Kasih Muna.. amin. Terima kasih juga sudi komen dan berkawan dengan Aida :)

Aida Omar said...

@ZORA Zora!!! Terima Kasih.. blog zora yang Aida paling gerun nak singgah :)

Aida Omar said...

@PotiaCasaDelarossa Haha..Potia ku sayang komen terus buat Aida kembang semangkuk. Terima Kasih2..template nie pun belajar sendiri potia. Eh boleh je sila2 copy apa2 yang bermanfaat :)

Aida Omar said...

@cik kiwi's Terima Kasih Cik Kiwi atas wishnya.. tq jugak sudi komen dan berkawan dengan Aida :)

Aida Omar said...

@xila riston katak panggang? oh tidak!!! haha.. Terima Kasih xila :)

Aida Omar said...

@SHAHIDA SHIDA selamat dijadikan..haha. Terima Kasih Shahida :)

Aida Omar said...

@lazaac dua2 pun boleh Iazaac..kalau Iazaac nak bagi Aida terima je :P Hik3. Terima Kasih wish..

Aida Omar said...

@lella lala walaa ada pun adik comey nie.. lama woo tak borak2.. mis u jugak.. Terima Kasih lella :)

Aida Omar said...

@cik Kartun Terima Kasih Cik Kartun.. InsyaAllah.. amin. :)

Aida Omar said...

@shameel Iskandar Amin..Terima Kasih Shameel yang banyak support aida :)

Aida Omar said...

@mommyYen Tq Mama Yen dan Yen yang comey.. :)

Aida Omar said...

@B'art Terima Kasih B'art.. :) nanti Aida mampir ke sana pula ^^

Aida Omar said...

@Koding Aida berkata : Terima Kasih koding :)

Aida Omar said...

@ina_noorlina♥ mY oWn LiL StoRy ♥ Terima Kasih Ina.. Amin moga2 hendaknya :)

Aida Omar said...

@Cik Azizah Terima Kasih jijah.. sayang jijah.. Aida pun seronok dapat kenal dengan Jijah :)

Aida Omar said...

@sabry oppa Haha.. Terima Kasih Sabry kemain dia nyanyi ha.. Moga2 Allah selamat kan :)

Aida Omar said...

@Ahmad Sabree Terima Kasih sabree :)

Aida Omar said...

@Katak Bulat aikk..haha. Undi KB eh? tak de la KB pun ok jugak apa entry nya lawak je.. Yup hijau itu menawan, menarik, unik..keke..yang penting katak kan KB kan? :P

Aida Omar said...

@Kazen Yup Kazen baru lagi nie.. Kazen lupa lah tu dulu Kazen follower awal blog nie :) Terima Kasih Kazen..

Aida Omar said...

@naiemah_ramli Terima Kasih Naiemah.. yeah!! Hidup GBS..hehe. semangat :P

Aida Omar said...

@Selendang Merah Terima Kasih SM, nak hadiah yang paling murah boleh? :P

Aida Omar said...

@Syamira Yahya Ea Mira baru je setahun nie..hehe. newbie gitu. Terima Kasih.. InsyaAllah :)

Aida Omar said...

@CiK FizA Terima Kasih Cik Fiza yang baru first time masuk blog Aida nie..Amin! Moga2.. sayang Cik Fiza :)

Gadis mutiara_Solehah said...

Selmat ulangtahun blog ni.. keep on blogging.. Suka tengok blog hijau ni sebab sejuk mata memandang<3

.: mama lynn :. said...

selamat ulang tahun utk blgo yg sangat awesome + cantik ni. kalau terlewat wish maafkan diri ni okeyh...gud luck k dear aida

Aida Omar said...

@Gadis mutiara_Solehah terima kasih gadis mutiara.. InsyaAllah.. cm tu kalau mata penat meh lah datang blog aida :)

Aida Omar said...

@.: mama lynn :. terima kasih mama lynn.. belum awesome lagi nie mama masih baru. hehe.. mana ada lewat mama masih belum terlambat :) sayang mama..

Iklan Percuma Adaharga said...

Iklan Secara Percuma di www.adaharga.com
Iklan mudah di www.adaharga.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar