RUMAH POKOK


Assalammualaikum & Selamat Sejahtera

Dah puas buat entry membebel kita kembali ke pangkal jalan
paparkan gambar untuk tontonan korang semua
kali ini gambar RUMAH POKOK 
jom layan










p/s : unik pun ada, seram pun ada, menakutkan pun ada. Kukuh ke rumah nie?
lagi-lagi kalau tuan rumah badan nya berat 180 Kilogram

* suka rumah no 3 tu..




80 comments:

♥ Cik Zack's ♥ said...

dulu2 kan, mase kecik2, sy selalu berangan nak ade rumah kat ats pokok :)) best kan ^^

aisya said...

teringin nak rumah atas pokok.. mcm best je.. =)

Eein Azryn said...

macam seram la pulak. heee~

Original CikTeddy said...

indahnya..dunia inilah yg cik mahukan..hehe

Aine Ainun said...

cute...

dulu2 pun penah berngan nak duk umah atas pokok=)

faizlaster said...

perhhhh.....semat gilee.

Azekzk said...

menarik juga buat rumah macam tu.

N'yue said...

menarik jgak rumah ats pokok tp ad bahaya gak time ribut..mak aihh...selamat ker?

Lea Isnawi said...

dulu dulu suka lukih gambar rumah atas pokok

hehe

Azhafizah[フィザ] said...

dulu kecik kecik teringin ada rumah atas pokok.sampai sekarang tak kesampaian..hehe..so nice kan!

PotiaCasaDelarossa said...

yg no 2 tu siap mcm apartment lg tu... yg no satu bahaya...mcm dah repot jek... aida cyg... nak curi gambar2 ni blh nak post kat blog nnt org letak la link skali...suka dgn benda2 pelik mcmni...

Saddila said...

suka rumah pokok yang tinggi gila! baru jauh dari org :))

thomas said...

Semuanya bukan disini tapi ada org eropah ingat kita di M'sia tinggal atas pokok.

AYIE ABAS said...

ayie masa kecik berangan2 nk bina rumah pokok bila baca komik pengembaraan keluarga robinson

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, canteklah umah2 pokok ni.. :)

cik bulan said...

besssssssssssss..:D..mcm dlm cita katun ja en

Afiq Yassin said...

seram jer afiq tengok.. btw memang kreatif gila diorg reka rumah mcm ni kan

L said...

huhu.. takut pulak.. karang xkukuh.. huhu

jom hayati sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html

Miss. Tina said...

Sekarang susah dah nak tengok rumah pokok kat Malaysia nih sebab semuanya dah kena tebang....nak buat jalan raya la katakan....

cik mun said...

huhu..dulu kecik2 slalu nak buat rumah pokok..
mun ad tag u msuk contest..
joinla..klu ad mase..

shameel said...

Seronaknya kalau dapat bina rumah2 macam ni. dulu waktu kanak2, ada juga buat pondok kecik atas pokok berhampiran sawah padi

ZORA said...

wahhh..kreatif dan style

cik Kartun said...

Dulu ade umh p0kok kat pokok manggai umah nenek hehehe

fiza nurani said...

buatkan saya satu ! :)

yusuflaili(Goku) said...

salam;
ada juga angan2 nak buat rumah atas pokok.

ChaCha said...

agak2 nyamuk byk x?hehe

Dalila Hamid said...

menarik... tpi mcm gerun pun iya jgak..

Fana | Aqim said...

lawa nye!!! unik kott rumah pokok nih..:)

zareliqa afiqa said...

Masa kecik2 teringin sangat nak ada rumah pokok.hehehe

Cik tikah said...

sangat romantik kalau ada rumah pokok. hehe.. :)

♥ mY oWn LiL StoRy ♥ said...

cam besh je dok lam umh ats pokok kan?

Selendang Merah said...

wah cntik, sm pon teringin nak buat..hehe

Azmi Khan said...

suka yg no 2 tu....
nampak besar cikit....

FiqaComey said...

uyoooo... uniknye,, mesti pmandangan dr ats poko tuh cantik? kan2? ;-)

♪ cik katak ♪ said...

osem.. terasa nak jugak umah pokok :)

naiemah_ramli said...

semua cantik2..semua seram2..haha...errkkk..agak2 ulat ada tak..huhuhu

sitihanisahali said...

unik.tp x nak lah rumah mcm tu.hehe :)

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

hak last sekali tu cam seriau je,,

qamarguyz said...

salam ziarah..
huhh, tiba2 terasa ingin bermaustatin di atas pokok!

najihah sahami said...

huwaa..seronoknyaa rumah pokokkk!

Aida Omar said...

@♥ Cik Zack's ♥ Hehehe...memang best cik zack's angin pun selalu ada.. :)

Aida Omar said...

@aisya jom buat nak aisya? haha

Aida Omar said...

@Eein Azryn hehe..seram sebab gayat? atau reka bentuk dia tu kan..

Aida Omar said...

@Original CikTeddy tudia ayat cik teddy mendalam dan berbunga2..haha

Aida Omar said...

@Aine Ainun hehe ^^ betul2..

Aida Omar said...

@faizlaster smart kan? nak buat dia ntah smart ke tak..haha

Aida Omar said...

@Azekzk try buat azekzk ^^ nanti jemput aida.. :P

Aida Omar said...

@N'yue haha..selamat melayang lah.

Aida Omar said...

@Lea Isnawi sebab nampak unik kan? tu yang suka lukis tu..

Aida Omar said...

@Azhafizah[フィザ] haha..itu lah pasal fiza, xpernah kesampaian.

Aida Omar said...

@PotiaCasaDelarossa silakan wahai potia ku sayang :)

Aida Omar said...

@Saddila amboi ko nak jadi beruk ke ape? haha

Aida Omar said...

@thomas ha? orang malaysia tinggal atas pokok..hik3. dulu kot.

Aida Omar said...

@AYIE ABAS yeah!! komik keluarga robinson rumah kayu atas pokok..hehe

Aida Omar said...

@ZWAN SABRI sila order kalau berminat zwan :P

Aida Omar said...

@cik bulan itu lah macam dalan cerita dongeng :)

Aida Omar said...

@Afiq Yassin betul..kos tinggi jugak kot..papan mestilah jenis mahal.

Aida Omar said...

@L hehe..singgah sana nanti :)

Aida Omar said...

@Miss. Tina haha..betul2 itu aida setuju. pokok pun dah makin pupus.

Aida Omar said...

@cik mun hehe.. InsyaAllah nanti aida join kalau sempat..hihi

Aida Omar said...

@shameel berhampiran sawah padi? wah! lagi lah best shameel. angin dia best..

Aida Omar said...

@ZORA haha..yeaps!! zora :)

Aida Omar said...

@cik Kartun ea? bestnye.. mesti rumah untuk lepak2 kan?

Aida Omar said...

@fiza nurani errkkkk.... :P

Aida Omar said...

@yusuflaili(Goku) boleh buat sekarang yusuf..boleh tgk gmbr nie sebagai design..hehe

Aida Omar said...

@ChaCha gunakanlah penyembur nyamuk :) hahaha

Aida Omar said...

@Dalila Hamid haha..gerun kan.

Aida Omar said...

@Fana | Aqim nak buat dia payah kot..pasal tu nampak unik.

Aida Omar said...

@♥ mY oWn LiL StoRy ♥ ntah..tapi nampak mmg macam best pun..hehe

Aida Omar said...

@Selendang Merah sila2 SM buat untuk aida sekali ok.

Aida Omar said...

@Azmi Khan eh sama lah kita..warna rumah tu pun lebih kurang dengan pokok..hehe

Aida Omar said...

@FiqaComey mungkin..pemandangan dan angin sepoi2 bahasa :)

Aida Omar said...

@♪ cik katak ♪ jom cik katak kita buat..hehe

Aida Omar said...

@naiemah_ramli kah3..naiemah2..ulat pulak dia tanya. ulat bulu ada kot..huhu

Aida Omar said...

@sitihanisahali rumah buat lepas tension je nie..haha

Aida Omar said...

@LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN haha..macam rumah berhantu kah?

Aida Omar said...

@qamarguyz wasalam roy.. haha..kena masuk hutan barangkali nie.

Aida Omar said...

@najihah sahami Mish nak lah tu :P

Ary_Putra said...

Terimakasih untuk Infonya , Blog nya Luaaarr Biasa sangat berarti dan berguna bagi saya. Jangan Lupa gan sempatin mampir n comment di blogku ya. Makasih sebelumnya gan.

MOTIVASI & INSPIRASI 100%
PAKET PERAWATAN KECANTIKAN ONLINE
Mengapa Tuhan Memberi Kita Masalah?
Bagus buat renungan (Baca saja klo ingin tahu)
Nih cewek atau cowok wajib baca gan !!
Perjalanan Hidup Manusia
Merencanakan Ekonomi cara Robert T. Kiyosaki
Kalo mau kaya, jangan pintar pintar
Tips sukses Bob Sadino- WARNING= SANGAT PROVOKATIF

TERIMA KASIH

Kazen said...

mmg kreatif sy pun ade minat nk design rumah pokok...tp now tumpu pd benda yg lebih jelas ag...hehe sbb tu jrag update blog :)

Latest Post | Video Sunday 12 !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar