RABU YANG BISU #7

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera



"Satu gambar mampu memberikan 1001 makna"
pada korang apa makna gambar ini?




30 comments:

thomas said...

dia org ni stranger ke?

Cikpuan rara said...

menunggu ?

Paris Lipton said...

uh uh mesti adik-adik tggu kaka die??

fadh leyanie said...

penantian menimba ilmu
untuk merubah nasib keluarga..:)

AYIE ABAS said...

adik2 tu tgh tunggu mak ayah diaorang ambil kot...aida :)

najihah sahami said...

teringt zaman sekolah eh?erkk.

Khairil said...

nampak macam berat beg sekolah dia...

♥AienNajwa♥ said...

ponteng skola yer adiiiiikkkk ! ~ =)

Cik Azizah said...

adik2 tunggu bas sekolah la ni..di pagi hari.sian die..

Niza Romli said...

" ishhh...lambat betul la kakak ni nk datang jemput..ponteng sekolah esok baru tahu!" ekeke

Azhafizah[フィザ] said...

sedang menunggu dengan penuh sabar..sabar ye adik adik ^^

C i k P i p i T e m b a m said...

ni mcm abg ngan kakaknya bg pluang adik bongsu dia belajar.. sbb diorg miskin. yeke ? haha

yeas el said...

si abg dan kakak tak pergi sekolah hari ni sbab demam . jd pg tu teman kan adik jela tggu bas . hehee .

Hafizzi Aziz said...

kak ngan abang tgh tunggu bus sekolah mai amik adik dia p sekolah..

Original CikTeddy said...

abg n kakak teman adek die tnggu bas..hmm~

FYA PELANG! said...

err. adi beradik tuu. grr. sangka baik ;)

cart kartika said...

mereka bertiga adik beradik tiri.. diorang jarang bercakap, n selalu bergaduh.. yg kiri tu sulung, kanan yg kedua dan tengah tu bongsu..pd 1 hr diorang bertiga kena marah2 sb kuat gaduh. jadi xdbenarkan balik umah so duduk je la depan umah.. heheheh

http://cartiecacloset.blogspot.com/2012/01/sejauh-mana-persahabatan-anda.html

littledolphin said...

MASING-MASING MEMIKIRKAN TENTANG MASA DEPAN BARANGKALI (:

yad'z said...

lari rumah ek.. bawak beg tu.. hahahahahhahahaha

kaizen said...

tggu mak amek yerr...

*tq sudi follow blog x seberape tu

Amyra Azhar said...

semua berpaling ni, gaduh ke? hehe
myra br je follow sini n_n happy blogging sesama kita! :D

Rtp Farra Arisha said...

keep waiting. mereka menunggu dengan rasa sabar :')

shameel Iskandar said...

saya rasa makna tersirat disebalik gambar ni ialah penantian itu satu penyeksaan. Betul tak ?

ShahzCudin said...

masing2 ngn dunia masing2..

ZORA said...

men teka2 je ni...asenye ade kapel tgh dating..tapi dy bawak adik die sekali..hehehehe

Aida Omar said...

@thomas bukan stranger la thomas, depa anak buah aida. hehe.. :)

Aida Omar said...

Bestnye macam2 pandangan korang beri..ada yang tepat nanti aida review jawapan korang :)

zareliqa afiqa said...

Teringat zaman kanak2 masa nak balik skola..huhu,

♥ MS ♥ said...

masa ni,ambil adek dari sekolah dengan pakwe.sambil dating.penat berjalan,berenti dulu,duduk tunggu pakcik jual eskrem lalu :P

aswadz said...

abg ngan kakak teman adk tnggu bas sekolah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar