BLOGLIST BLOGFYNA 2012


Assalammualaikum & Selamat Sejahtera

"BLOGLIST BLOGFYNA 2012"
itu tajuk entri Aida hari ini

Dijemput oleh tuan punya blog di Group Blogger Sengal sendiri
tanda sokongan, Aida join bloglist ini
dapat duduk di bahagian bloglist Fyna kan? kan?

Syarat-syaratnya korang boleh tengok sendiri di blog Fyna
tak susah pun syarat-syarat dia senang je.
pada newbie korang memang digalakan menyertainya.


Nama : Aida Omar
Nama blog : Diari Si Froggie
URL blog : http://diarisifroggie.blogspot.com

Kategori yang Aida pilih 

Follower lebih 300

P/S : Jom lah join ramai-ramai bloglist ini, sambil-sambil mengeratkan silaturrahim dapat juga kita meningkatkan follower blog kita :) 







15 comments:

Phat said...

join jgn x join support kawan2

Original CikTeddy said...

wah..tlonglah cik yg mlas ni..

CekbOlat-bOlat said...

Segmen Oh Segmen =)

Cho Zila said...

akakni tak layakler kot...

Nurul ain said...

nak join... tapi mcm tak layak je ni... ***actually penyakit M lebih

Azhafizah[フィザ] said...

menarik jugak ni.bookmark awal awal.ade mase boleh join ^^

Paris Lipton said...

huhu tp kita rasa emmm cayok3!

ajumohit said...

Good luck!!

Pendamba Mawar said...

semoga terpilih

Kazen said...

best jugak join bloglist, good luck :)

ZORA said...

semoga berjaya

zareliqa afiqa said...

Selamat bersegmen! :D

Hanif said...

Jom join Hanif Blog Bloglist
Hanif blog bloglist
Salam kenal….dan I follow sekali
Tolong komen setelah letakkan bloglist…Thanks

Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap hari saya akan merayau 10 blog di bloglist saya malah akan di ping ke Ping.busuk.
Entri anda juga akan dilink ke bloglist

ratu zuleyqha said...

dari segmen yg sama, dtg folo, tinggalkan banner dan like fanpage anda.. salam kenal (:

fyna said...

tq dear...so sweet...
:)
sayang kamoo lebih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar