SEGMEN : ADORE YOUR ARTS PART 1


Assalammualaikum & Selamat Sejahtera

Segmen ini di taja oleh Cik Fiza Pink 


Segmen kali ini lain dari yang lain, pasal apa? pasal segmen ini melibatkan semua masta-masta dalam group WeLoveArts, hasil tangan mereka memang awesome.

Masta-mastanya :


Antara Syarat-syarat nya :


  • Buat satu entry bertajuk : Segmen : Adore You Arts Part 1
  • Letakkan banner segmen dan link kan ke entry ini
  • Follow ke semua blog pencinta seni yang menyumbangkan hasil kerja sebagai tanda sokongan kepada mereka ( tiada paksaan )
  • Letak satu gambar ( original dari korang ) yang boleh mengambarkan seni dan gambar tersebut tidak melibatkan manusia, terpulang nak edit atau tidak. ( Contoh : Gambar pemandangan atau objek - gambar boleh di edit dengan penambahan effect seperti lomo dan sebagainya, tulisan tidak dibenarkan kecuali watermark.
  • Publish entry dan letakkan link entry post pada kotak komen tanpa meletakkan http:// dan www. 


Pesanan penaja : Patuhi syarat diatas jika mahu menang ^^

Contoh entry segmen ini : Lembu Femes
Untuk lihat syarat yang lebih jelas korang boleh ke blog Cik Fiza Pink


Tempoh Segmen ini : 15 Jan 2012 - 22 Jan 2012 ( 11.59 PM )

Gambar yang Aida pertaruhkan 


"Kerengga yang sedang membina sarangnya"



20 comments:

DianaAzis said...

selamat bersegmen aida.. cantik gambar tu.. tetap hijau :D

C i k P i p i T e m b a m said...

hehe gudluck dear ! hijau sajeee ! :p

AYIE ABAS said...

wahhh menarik...ada juga ayie baca ttg segmen nih...gambar yg aida pertaruhkan tu memang best yg ada nilai tersendiri. ^__^

eintan nurfuzie said...

huhuhu...nice pic,,,
p/s: cik en pun x suka yg besar2..yg simple2 jer...

Azhafizah[フィザ] said...

Terima kasih join segmen Fiza ni..cantik gambar tu.ade maksud disebalik gambar.

p/s:tunggu keputusan setelah tamat segmen ye..Good luck kak!

Miss. Tina said...

All the best Aida....nice option (pic).

Cik tikah said...

cntik gmbr :)

Cik Nurul said...

gud luck dear... ^^

shida'R said...

gudluck dear :)

Kazen said...

good luck :)

najihah sahami said...

wow!gudluck aida!

CekbOlat-bOlat said...

gudluck akak !

aiNa yaZiD said...

cAntek gambar tuu aida~! wish u all the best. (^^,)

Original CikTeddy said...

lawa gmbr tu kak aida..suke^_^
all the best ya!

Aien Not Alien said...

good luck aida...


hijau gambar tu... cantikkkk...:)

laskar pelangi said...

good luck

:)

TiraPengemis said...

xpenah join...huhu

L said...

huhu... diaorgkn master.. huu

jom renung2 sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/kenapa-ilmu-itu-penting.html

teesaz said...

cun wooo!!!

Azekzk said...

lawa gambar tu. Pakai kamera apa ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar