ANDA TAHU RAHSIA LOGO YAHOO!

Maybe ade yang tahu ape rahsia yang bakal saya beritahu ini...kalau dah tahu pon peduli ape saya, sebab bagi orang yang xtahu dah tentu dia nak tahu. So pada yang sudah tahu sila angkat kaki.

YAHOO! hari2 saya search guna enjin carian ini, tapi xnampak ape2 pon keajaiban mahupon kelainan di situ..agaknye sejak tahu gune internet g xpernah tahu n x pernah nk amek tahu. Mmg ptot lah xtau...

klo nk tahu 20 sen!!!
dermakan sumbangan ikhlas anda ke tabung2 masjid berhampiran..

Try click link nie http://www.yahoo.com/ dan click pada TITIK di bawah tanda seruan (!) pada logo YAHOO! tersebut..contoh bergambar :




*pastikan SOUND SYSTEM anda sedang beroperasi, dilarang meng 'MUTE' kan sound anda kalau tidak
memang ianya x menjadi.

So??

apa jawapannye? unik x? best x? bagi orang yang susah nk tido boleh lah tekan berulang kali, xpon sesuai bagi org yg sememangnya tgh x ada KERJA..click lah sampai terasa bosan.

Tak ruginya belajar ilmu yang baru..bertambah juga pengetahuan..

4 comments:

Ryhan Hamid said...

an tekan tadi. hahaha. serius baru tau. kelaka.

Aida Omar said...

@Ryhan Hamid hahaha...first time aida tekan tu pun nak tergelak plak dgr dia menyanyi..hihi

Condoriano said...

Is this only works on some Internet browser only.. I can't do it on google chrome

Diari Si Froggie said...

@Condoriano aida guna google chrome boleh je dear..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar