SPECIAL ENTRY : ANTARA BLOGGER YANG WISH BIRTHDAY AIDA


Hampir 4 hari menghilangkan diri, tak ada mood nak blogwalking bila line serupa siput. Esok 1hb aida akan start blogwalking semula, balas jejak-jejak korang semua dekat shout, dekat fb pun berlambak entry yang dah ditag tak dapat nak baca, ada yang tag GA, Segmen, Contest. Maaf sangat-sangat.

Tengok tajuk entry nie je korang mesti dah dapat agak kan? hehe.. hari sabtu hari tu genap umur aida 2* tahun, muda lagi kot lalalala~ jadi ramailah blogger yang wish dekat fb aida, terharu kot sebab banyak doa yang baik-baik aida dapat. Amin moga-moga makbul doa hampa semua. 

Kepada blogger yang dah merajinkan diri wish birthday aida hari tu aida nak ucapkan ribuan terima kasih banyak-banyak, moga kalian semua dilindungi Allah serta berjaya dunia dan akhirat. Love u all :) pada yang wish dalam hati atau malu-malu nak wish pun aida nak ucapkan terima kasih juga 
(perah santan betul)


Coret Coret Cikgu - Faezah Albaj
Katak Comel - Miera Edora & Akmal Hakim
Sihatimerahjambu - Azhafizah
Wancikgumuzik - Izwan Daddy Cool
Apakah? - MK Syahir
Cik Kiwi's - Hazira Alias
Suka@kereta - Man Kete
Istilah Minda - Mawardi Yunus
Pari Pari Putih - Nor Zaimah
Ieyla.Com - Ieyla
Kosyikuyanie Empty Diary - Fadhleyanie
Dimensi Siber - Shafuan
Rafinamimi Dot Com - Penulis Novel ( Rafina Mimi )
Pira Dunia - Zafira
Republick guaOtai - Wachak Bro
Alep Insan Ber-Kaca Mata - Alif Haiqal
Dunia Sebenar Shida - Shida Radzuan
Gadis Kampung Separa Bandar - Cik GKSB
Blog Si Manis - Sis Syima
Mans Smile - Suparman
Zinnia A Zinnia - Zinnia
Kizmyself - Kizmyself
Konnichiwa - Caliph
Wan Hazel - Wan Hazel
Rasukan Kentut Gua - Shawn
Maya Mustwany - Maya Mustwany
Aidanatasya.com - Aida Natasya
Pulut Kukus Ikan Masin - Shakinah 
Kisah Dongeng Mama Lynn - Sis Lynn 
Kisah Aku dan Korang - Syahiroo
Cik Teddy Corner - Cik Teddy
Blog Budak Sengal - Jajam
Tirah Maganda - Tirah Zairi
Lisa Afha - Lisa
Fizgraphic - Apit
Little Deer - Shovya Ratna Dewi (Blogger Indonesia)
Diari Resepi - Sis Khaty R'bain
Rilek Sebentar - Zul De Alexis
Yusufultraman Dot Com - Yusuf Ultraman
Bila Jejari Bercherita - Zareliqa
Cik Puan Azizah - Jijah
Kunci Locker - Kunci Locker
Bila Jari Menari - Cik Zaiey
Dunia Blog Slumber Aku - Eyza

Maaf juga pada blogger yang aida tak dapat nak detected link blognya

Adah Tarmizi | Ariff Abd Rahman | Aziey Imey | Kamariah Tajuddin 
Harith Irfan | Nor Hashimah Mohd Khairi | As Sakinah Umairah
Norhafsham Che Ani | Asningtiyas Nasdja Puteri 

Hampir kesemuanya aida kenal, mereka semua memang peramah, tak percaya boleh terjah blog mereka. 

p/s : Hidup dengan doa sahabat-sahabat :) 

58 comments:

azizah :) said...

Alhamdulilah moga aida terus sihat,bahagia sepanjang hidup..InsyaAllah..

Sop said...

happy besday... lewat ycap bleh kan? hehehe

paripariputih said...

Ha tu dia dah macam list keputusan EZAM DAH ha ha ha :D ~ tak sabau2 ni nak tunggu next monday 6hb ada apakan?? biorle menjadi rahsia antara aku dan dia... siapa dia tu?? syyyyyyy... ha ha ha RAHSIA :)

cik Lilis said...

happy belated birthday cik Aida :D

caliph shuriken said...

smoga terbaikk slalu
^_______________^

afzalsukasuki said...

alahai terlepassss laaa hmm.Bdw heppy belated besday Aida semoga sukses selalu, dimurahkan rezeki, dilimpahkan dengan kesihatan yang baik dan bahagia di samping keluarga tersayang :)

aswadz said...

laaa... hari jadi ke sabtu lepas? sori aku ter"miss". well, happy birthday yg ke-2*. hehehe...

Encik Zaharin said...

happy belated birthday

MiMiNadam said...

happy birthday aida.

O CIKTEDDY said...

lebiu too =D

shida'R said...

hahaaa..malu lak..rasa wish befday aida stelah berrrhuuuwhhhaaaa..huuuhaaaaa lam tepon.... ^_^

mumui said...

happy belated day aida... =))... sorry for late wishingg... hehehe

.: iEyLa :. said...

moga u terus success and sehat slalu..

piraaa said...

piwit piwit. haha

semoga sihat sokmo kak :)

Azee Hana said...

hai dear...happy belated besday..sorry lambat wish sebab baru je nak kenal rini..hee

fadh leyanie said...

sama2 adik misha omar ...inshallah moga kita semua dilindungi NYA =)

Hartina Arssid said...

Happy belated birthday Aida sorry lambat wish coz akak tak tahu bile owner belog nih lahir hehehehe. Semoga sentiasa dilindungi ole Allah s.w.t dan mendapat keberkatan yang tinggi.Amin.


Kak Tina
www.mylittlewing12.com

Kathy Rbain said...

tq aida..blog akak pun ada tersenarai..terharunya...apapun doa yang terbaik akak pohon kan untuk aida...selamat berpuasa...

ultraman_88 said...

jgn mls2 blogwalking ye...hahaha

Cikgu Jaja™ said...

waa ade link blog jaja lg. maceh aida..muah2

many happy return! happy belated bufday

Aida Omar said...

@azizah :) Amin Ya Rabb jijah.. jijah pun moga Allah makbulkan doa2 jijah :)

Aida Omar said...

@Sop boleh saja abg sop.. terima kasih banyak2.. Moga Allah pelihara abg sop sekeluarga :)

Aida Omar said...

@paripariputih Hahaha.. yang lulus je tersenarai. tula.. hope xde aral la hari tu.. InsyaAllah.. jeng..jeng..jeng..

Aida Omar said...

@cik Lilis terima kasih cik lilis.. :)

Aida Omar said...

@caliph shuriken amin.. terima kasih lagi sekali caliph :)

Aida Omar said...

@afzalsukasuki Terima Kasih afzal atas wish dan doanya.. amin ya rabbal alamin.. May Allah Bless u afzal.. :)

Aida Omar said...

@aswadz hehe.. tak pape aswadz.. kan dah wish dah tu.. :) terima kasih aswadz.. May Allah Bless u :)

Aida Omar said...

@Encik Zaharin Terima Kasih Zaharin atas wishnya.. May Allah Bless u :)

Aida Omar said...

@MiMiNadam Terima Kasih Mimi atas wishnya.. May Allah Bless u :)

Aida Omar said...

@O CIKTEDDY Lebiu too cik teddy.. muah! :)

Aida Omar said...

@shida'R haha.. xcited kot jijah.. jadinya terlupa pulak nak wish.. dah last2 baru wish.. keke.. tak pe jijah terharu juga aida dan puas hati jugak dapat borak :)

Aida Omar said...

@mumui terima kasih mumui.. tak pape kan mumui dah wish nie ha.. hehe.. :)

Aida Omar said...

@.: iEyLa :. amin ya Rabb.. terima kasih lagi sekali dear ieyla :)

Aida Omar said...

@piraaa ngorat ke tu? hehe.. amin..Terima kasih dear piraa comey :)

Aida Omar said...

@Azee Hana Hai dear ^^ terima kasih atas wishnya, its ok dear.. salam kenal dari aida :)

Aida Omar said...

@fadh leyanie kah3.. sampai kesini misha omar dia ha. :P amin.. moga2..

Aida Omar said...

@Hartina Arssid Terima kasih sis atas wish dan doanya.. tak pape sis, amin.. May Allah Bless u sis <3

Aida Omar said...

@Kathy Rbain Welcome sis.. :) sis pun dah wish kat aida ini saja yang mampu aida balas.. :) terima kasih sis atas doanya.. amin.. selamat berpuasa juga untuk sis sekeluarga ^^

Aida Omar said...

@ultraman_88 haha.. adesh.. nie tengah pulun menaikkan mood itu :P

Aida Omar said...

@Cikgu Jaja™ haruslah ada, jaja dah wish besday aida hari tu.. sama-sama jaja.. muah3 <3 amin.. :)

babycomel said...

baby tak ucap lg.. slmt hari jadi, semoga terus dimurahkan rezeki & dipermudahkan segala urusan :)

PotiaCasaDelarossa said...

tak tau pon... btw hepi belated besday...

Ibu Lala said...

ye sy tinggal di sri gombak. aida duduk mana??

simanis said...

Semoga terus sukses ya...dimurahkan rezeki dan berbahagia selalu... :)

Little Deer said...

wah, ada nama vya disana.. :D
thanks aida.. ^_^
selamat menunaikan ibadah puasa ramadhan juga :))

eintan nurfuzie said...

maaf.. cik en terlepas... hepy besday aida...

SuparMan SuaRez said...

TQ..Huhuhu.
Semoga sukses selalu..selamat berpuasa.muehehe

tirahzairi said...

eh...tirah pon ade...hihi

Kazen said...

Selamat hari lahir jugk...sy pun busy sehari dua nie...ni baru online :)

Aida Omar said...

@babycomel amin.. terima kasih babycomel, May Allah Bless u dear :)

Aida Omar said...

@PotiaCasaDelarossa hehe.. potia bz hari tu kot, its ok potia :) terima kasih atas wishnya.. May Allah Bless u dear. ^^

Aida Omar said...

@Ibu Lala dekat je kita rupanya Ibu Lala.. aida duduk di Greenwood :)

Aida Omar said...

@simanis Terima kasih sis.. amin. :)

Aida Omar said...

@Little Deer mestilah ada vya sayang.. hehe. sama-sama vya.. selamat berpuasa juga vya ^^

Aida Omar said...

@eintan nurfuzie its ok cik ein.. thankz dear :)

Aida Omar said...

@SuparMan SuaRez welcome suparman :) amin.. selamat berpuasa juga :)

Aida Omar said...

@tirahzairi hehe.. tirah comey :P

Aida Omar said...

@Kazen terima kasih kazen.. tu la jarang jugak nampak kazen online di blog or fb. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar