1st GIVE AWAY BY ALIANA

Setiap 3 Jam (3 jam la sangat) akan ada entry GA, SEGMEN DAN CONTEST
Penangan ramai sangat jemputan bulan Julai nie :)

Dijemput sendiri oleh tuan GA

SYARAT - SYARAT
  1. Mesti follow blog Aliana Azman
  2. Buat satu entry tentang GA ini.
  3. Letak banner GA dan MESTI dilinkkan terus ke entry INI ,dan tinggalkan link entry penyertaan anda di ruangan komen bawah entry tersebut .
  4. Tag rakan blogger, minimum sorang pun dah cukup :)  nak ramai-ramai lagi bagus (kata owner)
BAGI PESERTA YANG MEMPUNYAI FB DAN TWITTER

like page fb >> Klik Sini <<
follow twitter >> Klik Sini <<

jika penyertaan kurang daripada 50 org , GA automatik akan BATAL (Nampak macam dah lebih 50)

Tarikh tutupnya : 17 Julai 2012

HADIAH-HADIAH

Copy terus dari empunya blog
Ada tambahan hadiah boleh lihat di SINI
2 orang peserta bertuah akan mendapat
* rm 100 (tunai or topup)
* full edit blog percuma
* promote blog selama sebulan .

2 orang pemenang saguhati
* rm 5 (topup)
* edit blog 
Ikut kata tuan penganjur 4 orang peserta yang bertuah dipilih berdasarkan undian yang dicabut secara random oleh bigbos beliau.. bigboss mana aida tak pasti. hehe. 

TAG

P/s : Fuh!! topap RM100 tu!!



19 comments:

Acik Ain said...

kakak katak , kalau menang mohon 50/50 yea ?

zulhilmi tempoyak said...

nak join tp mls nk taip..hahah

Boni JLL3 said...

gud luck ye awak!!!!!!!!!!!!!! hehhe

leakedknowledge said...

aku doakan ko menang..nnt share aku 25 percent k :P

Trah Zain said...

hi aida :D okay, nanti sy join, heehee... tQ tag aida ea :):)

azizah :) said...

gudluck yunk!

deno said...

all the best froggie! :)

Aida Omar said...

@Acik Ain 50/50 eh? haha.. boleh2.. kalau menang eh.. :P

Aida Omar said...

@zulhilmi tempoyak tak payah taip pun xpe just tempek banner je pun boleh :) join la zulhilmi.. hehe

Aida Omar said...

@Boni JLL3 tq boni :)

Aida Omar said...

@leakedknowledge bereh boh!!! :P doa banyak2 tau. haha

Aida Omar said...

@Trah Zain hai trah.. sama2 dear.. join jgn tak join :)

Aida Omar said...

@azizah :) trimas jijah sayam :)

Aida Omar said...

@deno trimas deno :)

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck Kak Aida

Kazen said...

Good luck k...sy tak sempat join dah GA nie dpt online kjap2 je. :)

Kazen said...

Good luck k...sy tak sempat join dah GA nie dpt online kjap2 je. :)

Aida Omar said...

@Azhafizah Md Nor trimas fiza.. :)

Aida Omar said...

@Kazen xpe kazen GA lain nanti aida tag kazen.. hik3 :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar