RABU YANG BISU #25



Jalan terbaik adalah bercerita denganNya

p/s : Walaupun kadangkala anda bersalah, demi menjaga hati anda saya
terpaksa mengaku salah.. kalau anda sedar akan itu, pasti anda akan rasa ianya terlalu perit ^^













48 comments:

Hasnurul said...

saya copy kata-kata kamu diatas pada status fb saya..minta izin utk gunakannya yea? =)

https://www.facebook.com/hanifatiah.hanim

paripariputih said...

DIA sentiasa bersama kita.. tapi kenapa kita sering lupa pada DIA setelah diri tidak lagi dalam duka dan sepi?? SATU PERSOALAN yg hanya termampu dijawab oleh kita yang bernama hambaNYA as salam Wed Aida =)

KorN said...

cerita je dengan sape2 yg kamu rase selesa...

Che Rosliza Che mat said...

kata2 yg menyentuh hati..

Hartina Arssid said...

Aida jadik tak nak pegi event akak sabtu nih....sebab nak book seat dan goodie bag.



Cheers,
K.Tina
www.mylittlewing12.com

shida'R said...

walaupn rabu yg bisu bila baca ayt tu jadi seribu makna yg tersirat!!

leakedknowledge said...

alaa Facebook dan twitter kn ada..bercerita la kt saner..nada sarcasm :P

cik Lilis said...

suka suka :D

tirahzairi said...

betul.setuju

diera_nadiera ulalaaa~ said...

^_^ sgt setuju!

Hafizzi Aziz said...

yaa betul tue aida. :-)

azizah :) said...

betul sgt.. pada DIA la sebaik2 kita mngadu..

caliph shuriken said...

Dia sebaik2 tempat mengadu ^^

Cik tikah said...

kdg2 bila x dpt luah, menangis pun blh :)

missha said...

agree tentang jaln terbaik tu :)

Boni JLL3 said...

Hanya kepadaNya tempat kita mengadu sebenarnya..

yusuflaili(Goku) said...

salam;
memang susah meluahkan atau mengaku kesalahan diri sendiri pada orang lain..tak ramai manusia mampu melakukannya.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

jangan malu nak mengadu denganNya sebab Dia yang jadikan kita :)

Azhafizah Md Nor said...

mengadulah pada Allah S.W.T yang sentiasa ada,mendengar dan melihat akan apa yang terjadi.

Aida Omar said...

@Hasnurul silakan hasnurul :)

Aida Omar said...

@paripariputih :) itulah manusia selalu lupa diri sis.. salam wednesday juga buat sis tersayang ^^

Aida Omar said...

@KorN nak cerita kan pop korn la, cerita sambil mengunyah :P

Aida Omar said...

@Che Rosliza Che mat hehe.. kata2 dari hati :)

Aida Omar said...

@Hartina Arssid aida dah balas kak dekat komen :)

Aida Omar said...

@shida'R hehe.. shida! kira ayat power le nie eh? :P

Aida Omar said...

@leakedknowledge sorry aida bukan jenis gitu.. :)

Aida Omar said...

@cik Lilis :) nie yg syg kat cik lilis nie..

Aida Omar said...

@tirahzairi :) trimas tirah..

Aida Omar said...

@diera_nadiera ulalaaa~ :) setuju! setuju! hehe

Aida Omar said...

@Hafizzi Aziz akhirnya apit datang jugak komen.. rindu apit komen tahu :P thnkz apit..

Aida Omar said...

@azizah :) betul2.. memang tenang jiwa :)

Aida Omar said...

@caliph shuriken benar tu caliph.. baru jiwa tenang :)

Aida Omar said...

@Cik tikah selalu buat.. hik3.. lepas tu malu sorang2 :P

Aida Omar said...

@missha :) thnkz missha

Aida Omar said...

@Boni JLL3 betul tu boni.. aida pun setuju apa boni kata :)

Aida Omar said...

@yusuflaili(Goku) wasalam.. betul, perkara paling berat ialah mengaku salah bila kita buat salah.. kalau dapat buat tu satu penghargaan la tu :)

Aida Omar said...

@Nurul Husna Mohd Hassan yes! benar tu husna.. dari mengadu pada manusia, better dengan DIA lebih baik. :)

Aida Omar said...

@Azhafizah Md Nor betul tu fiza.. akak setuju sangat.. DIA lebih maha mengetahui :)

Kazen said...

setuju tp perlu jgk teman sbagai meredakan sdikir kesakitan yg tertahan

lynn kamarul said...

mengadu dengan Nya adlah yg terbaik ttp kadang2 kt perlukan tempat utk meluah rasa juga. klu ada teman yg sudi mendengar alngkah baiknya. huhuhu tiba2 sedih lak pikirkan kehidupan ini

eintan nurfuzie said...

ITULAH SEBAIK2 NYE

QA's ~ mamapapa said...

Allah knows best ..semoga dipermudahkn segalanya :)

~~oOpEt~~ said...

betul tu.. cerita kpd Allah y terbaikkn :)

Aida Omar said...

@Kazen betul2.. kena tgk teman tu jugak, kadang2 dapat yg suka bercerita je. :P

Aida Omar said...

@lynn kamarul betul tu sis.. mmg dgnNya jalan terbaik tp tula kita manusia biasa kdg2 perlukan teman juga utk berbicara. Kehidupan yg byk ragam. hehe

Aida Omar said...

@eintan nurfuzie :) betul tu cik ein.. konpem tak terasa hati. ^^

Aida Omar said...

@QA's ~ mamapapa amin.. thnkz dear. :)

Aida Omar said...

@~~oOpEt~~ a'ah oopet.. itu saja jln yg paling baik dan menenangkan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar